Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот sin4ec » 22 сеп 2013 20:37

vaskonti написа:Ето ти го отчета - http://www.government.bg/cgi-bin/e-cms/vis/vis.pl?s=001&p=0211&n=74&g=
Виж т.76 - организирани са не само 11 танцови фестивала, ами и 19 театрални постановки! Какво си мислиш ти бре, еййй! Е на това му се вика постижение!

Пеевски е символ на олигархията и прането на мръсни пари. Искрено се надявам, че поне това няма да оспориш? А когато начело на служба, която би трябвало да се бори с организираната престъпност се поставя точно такъв човек, тогава нещата придобиват друг вид и вече това живо ме интересува. А когато към това прибавиш и факта, че никой не иска да отговори на елементарния въпрос кой е взел решението за това назначение, тогава нещата очевидно започват да смърдят яко. Стигна се до там Мая Манолова да "признае", че тя го е предложила. Що да не каже, току виж пък някой повярвал? Може би ти си този някой?

По първи абзац се присъединявам към иронията ти, бих добавил и още даже! :) Да отчиташ подобни глупости като постижение, когато хората плачат, че не могат да си купят 6-7 кубика дърва за зимата( пред очите ми, няма майтап!), е несериозно. Социалистическа му работа-пръднята ще обявят за природен газ, нищо ново, бетер Бибитко.
Сега, коя е тая олигархия и как точно Пеевски е неин символ? Щом пере пари, къде е Интерпол да го опандизи? Стана модерно да се говори за олигархия и задкулисие, ама никой не ги е виждал. Тази олигархия, ако я има, със сигурност не са сбирщина пияни тъпанари и е предвидила реакцията. И въпреки това го прави. И тук се появява истинският въпрос-защо го прави? Поглеждал ли си нещата от този ракурс?
Както написах на ЛС, не е толкова елементарен този въпрос. Всъщност са го предложили всички. Щото е наясно с много неща и има много позиции. Дори и сред маститите чичковци в ЕС. Няма майтап и няма лабаво!
Мая ми е слабост–MILF. Стегната, поддържана-бива! Когато пророкувах, че ще я направят шеф на Парламента и ще мачка там, просто желаех злото на Фидосова и сие. Те пък верно я направиха! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 22 сеп 2013 20:39

Областните управители на ДПС в действие:

"Пловдивският областен управител Венцислав Каймаканов за втори път спря решение на Общинския съвет за теглене на 30-милионен заем от Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) и внесе решението в Административния съд.
С кредита се предвиждаше да бъдат ремонтирани четири ключови булеварда в града.

Мотивите на областния управител са неспазани срокове по процедурите на обществени обсъждания и непълна комплектовка на документацията от комисиите в Общинския съвет, които са разглеждали предложението, предаде БНР.

"Съобразявал съм се изцяло със законосъобразността на решението и действията ми нямат никаква политическа окраска", коментира Каймаканов.

Кметът Иван Тотев определи решението на областния управител като политическо. Той подчерта, че от спирането на заема ще бъдат потърпевши най-вече гражданите, тъй като съдебните процедури ще забавят реконструкцията на важните за града обекти с минимум шест месеца.

Тотев беше категоричен, че Административният съд ще отхвърли мотивите на областния управител, а поредното връщане на заема няма да попречи на Европейската банка за възстановяване и развитие за провеждане на процедурата по отпускането му, която предстои следващата седмица. "
http://plovdiv.dir.bg/news.php?id=15043910

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 сеп 2013 21:09

sin4ec написа:
vaskonti написа:Ето ти го отчета - http://www.government.bg/cgi-bin/e-cms/vis/vis.pl?s=001&p=0211&n=74&g=
Виж т.76 - организирани са не само 11 танцови фестивала, ами и 19 театрални постановки! Какво си мислиш ти бре, еййй! Е на това му се вика постижение!

Пеевски е символ на олигархията и прането на мръсни пари. Искрено се надявам, че поне това няма да оспориш? А когато начело на служба, която би трябвало да се бори с организираната престъпност се поставя точно такъв човек, тогава нещата придобиват друг вид и вече това живо ме интересува. А когато към това прибавиш и факта, че никой не иска да отговори на елементарния въпрос кой е взел решението за това назначение, тогава нещата очевидно започват да смърдят яко. Стигна се до там Мая Манолова да "признае", че тя го е предложила. Що да не каже, току виж пък някой повярвал? Може би ти си този някой?

По първи абзац се присъединявам към иронията ти, бих добавил и още даже! :) Да отчиташ подобни глупости като постижение, когато хората плачат, че не могат да си купят 6-7 кубика дърва за зимата( пред очите ми, няма майтап!), е несериозно. Социалистическа му работа-пръднята ще обявят за природен газ, нищо ново, бетер Бибитко.
Сега, коя е тая олигархия и как точно Пеевски е неин символ? Щом пере пари, къде е Интерпол да го опандизи? Стана модерно да се говори за олигархия и задкулисие, ама никой не ги е виждал. Тази олигархия, ако я има, със сигурност не са сбирщина пияни тъпанари и е предвидила реакцията. И въпреки това го прави. И тук се появява истинският въпрос-защо го прави? Поглеждал ли си нещата от този ракурс?
Както написах на ЛС, не е толкова елементарен този въпрос. Всъщност са го предложили всички. Щото е наясно с много неща и има много позиции. Дори и сред маститите чичковци в ЕС. Няма майтап и няма лабаво!
Мая ми е слабост–MILF. Стегната, поддържана-бива! Когато пророкувах, че ще я направят шеф на Парламента и ще мачка там, просто желаех злото на Фидосова и сие. Те пък верно я направиха! :)

Има сто версии защо е бил предложен Пеевски, а дали някой е предвидил тази реакция на хората, не знам. Ако са я предвидили, но въпреки това е назначен, защо тогава след това го оттеглиха? Това по-скоро говори, че тази реакция на хората не е била очаквана. Или поне не и в такива мащаби - в началото беше доста масово, нали? Вероятно са мислели, че ще има бучене 2-3 дни от няколко стотин човека и после ще затихне.
Няма такъв филм "всички го предложиха". Как е станало - седят си 20 човека и изведнъж в един глас всички казват "Пеевски"? Дори и този абсурд да се е случил, защо съдбата на правителството е зависело от този избор? Чак пък такъв професионалист ли го изкараха тоя - стабилността на държавата да зависи от това дали е избран или не?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 сеп 2013 21:27

vaskonti написа:Няма такъв филм "всички го предложиха". Как е станало - седят си 20 човека и изведнъж в един глас всички казват "Пеевски"? Дори и този абсурд да се е случил, защо съдбата на правителството е зависело от този избор? Чак пък такъв професионалист ли го изкараха тоя - стабилността на държавата да зависи от това дали е избран или не?

Аз винаги съм се съмнявал в таз формулировка, че правителството е зависело от назначението на Пеевски. И не само аз. Никакъв профи не е, а и постът не е толкова значим да си струва данданията. Колкото повече време минава, толкова повече ми се струва, че го направиха нарочно.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 сеп 2013 18:40

alexveselinov написа:Ходих 3-4 пъти,не ми направи впечатление дали БСП или някой друг са се опитвали да яхнат протеста.Той както казах беше социален.
За мен е все тая кой управлява,стига да си върши работата.Ако Орешарски почне да се осира като бате Бойко ще поискам и неговата оставка.

Не знам,какво си усетил през февруари,но си спомни колко много "лидери" на протестите имаше и колко от тях продължават битката и сега..Или може би сметките за ток са станали по-поносими и справедливостта в България вече съществува ;)

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 23 сеп 2013 18:47

.
Последна промяна от daduradam на 16 ное 2013 20:14, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 сеп 2013 19:00

daduradam написа:
dunavfc написа:

Започна ли да четеш за капитализма :?

Ти пък сега и четене искаш... Той лидерът им е прочел две книги накръст и в туитъра 5 човека му редактират мъдростите, ти искаш книги да четат...Барем нещо за индианци и камбойци да беше, за Олд Шетърхенд и Инчу-Чуна.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 23 сеп 2013 19:15

.
Последна промяна от daduradam на 16 ное 2013 20:12, променено общо 2 пъти.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 сеп 2013 19:46

Нищо не съм чел и не мисля и да чета,удовлетворява ли те отговора ми ? За капитализмът отдавна съм си установил мнение ;)

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 23 сеп 2013 19:53

.
Последна промяна от daduradam на 16 ное 2013 20:15, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”