Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue_till_i_die
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот blue_till_i_die » 22 сеп 2013 11:59

Stanislav_Ivanov написа:Ще се предава ли някъде мача във вторник ? Поне в нета да можем да го гледаме.

Вчера като гледах мача по Скай Спортс 1, казаха че двубоят със Суиндон ще го дават по Скай Спортс 2, така че ще има линкове в нета.

Офтопик:

Потребителски аватар
usurper
Контакти:

Мнениеот usurper » 22 сеп 2013 17:26

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо е заявил на ръководството на клуба, че иска в отбора да бъде привлечен нов нападател през зимния трансферен прозорец.

Челси се провали през лятото в опитите си да привлече Уейн Рууни от Манчестър Юнайтед. Лондончани бяха изпреварени от Монако за подписа на Радамел Фалкао, а Единсон Кавани премина от Наполи в Пари Сен Жермен.

Това принуди Моуриньо да вземе Самуел Ето'о от Анжи, но Специалния иска да засили още повече конкуренцията в атака и да вземе много класен голаджия.

Според информациите в английските медии от Челси ще се опитат да привлекат Радамел Фалкао от Монако или Роберт Левандовски от Борусия Дортмунд.

Привличането на нов нападател в Челси ще означава, че Демба Ба и Фернандо Торес със сигурност ще бъдат продадени през януари.

Лева не бих го върнал :oops:
Офтопик:

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 22 сеп 2013 18:04

Sardukar написа:Оскар играе като компютър! Аз му видях точно 4 неточности за цял мач, а две или три от тях бяха вече след гола (изгуби две топки на левия фланг второто и това е). Колко топки отне Оскар? Дрибъл ли не прави? Пасове ли не дава? Гол ли не вкара?

ПП Като чета други форуми и сайтове...баси 80% дават съвети на "сетубалския късметлия" как да си нареди отбора! Интервюто на Моу казва всичко! Най ми хареса частта с иронизирането на съпоставката м/у Мата и Оскар за миналият сезон! ОГРОМЕН!

Кое е това интервю? Дай да го видя! Ако го има преведено на Бг най-добре, че не съм в час с Англииския!
Оскар е страхотен и мене ме е яд, че самата дискусия се промени от това, да коментираме решението на Моуриньо, в това да противопоставяме Оскар и Мата!
Трудно ми е да сравнянвам Оскар и Мата , но със сигурност твърдя, че Оскар е по-добър само в борбеноста и отнемането на топката, което е сериозен плюс за него и това е основното, заради което Моуриньо го предпочита!

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 22 сеп 2013 19:42

Искам да попитам всички, които искаха Фелайни, гледат ли как се представя срещи Сити? :)

ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 22 сеп 2013 20:36

Един идиотски въпрос :mrgreen: ае как смествате броя знаци в подписите си? Не мога да добавя Микел без да трябва да махна някой от сегашните си...... Мерси предварително за инфото : )
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 22 сеп 2013 21:15

Добре, Моуриньо е достатъчно дибър специалист, за да намери място и на двамата на терена съвсем скоро. Всеки има право да сравнява играчи, но не и треньорът. Това не е коректно от страна на Моуриньо. Спомням си как Сардукар се ядосваше и казваше, че го е гнус от поведението на АВБ към Малуда. Не казвам, че ме е гнус от поведението на Моуриньо спрямо Мата, но със сигурност не ми харесва.

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 22 сеп 2013 21:45

При Моуриньо, някои неща са продиктувани от лични предпочитания! С кое Луиз бе по-слаб от Ашли Коул с/у Базел, та Луиз не е в групата, а Ашли рита с Фулъм?
С кое Ето, в три мача доказа, че се представя по-добре от Торес, който само в 25 минути, показа, че ЗА МОМЕНТА е наложително са се залага на него?
С кое Шурле показа, че е по-добре от КДБ или Мата, та е неизменен титуляр?
С каква идея критикуваш Шурле за лош пас към Ето, а не реагираш, когато Оскар изпуска на почти празна врата?
С какъв замисъл обяваяваш, че гониш създаването на нов отбор, с нова философия, а налагаш Ето, който е с едногодишен договор? :shock:

ПП Питам детайлно, защото от Жозе очаквам най-много, а и той каза, че няма по-добър от него?!

Потребителски аватар
usurper
Контакти:

Мнениеот usurper » 22 сеп 2013 22:03

Темата за мача със Суиндън ще я направя утре :)
Офтопик:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 сеп 2013 22:32

На мен единствено ми е странно налагането на Ето'о.
Всичко друго разбирам и смятам, че знам защо го прави, но 3-те поредни мача като титуляр на камерунеца, не се връзват с нищо.
Нито с ротацията, на която Жозе каза ясно, че ще разчита през целият сезон.
Нито с добра форма на Сами... Формата му в момента е всичко друго, но не и добра.
Дори и да се опитва да го интегрира възможно най-бързо в дебрите на английският футбол, пак не звучи логично, щото още след изявите на Ето'о срещу Базел стана ясно, че за момента африканеца по-скоро пречи.
Не вярвам с цената на всичко, само за да свикне по-бързо Ето'о, Моу да рискува положителните резултати.

Но ето, че налагането е факт...
И тук според мен, ако продължи тази тенденция и в следващите срещи, Моуриньо явно отправя призив за нови попълнения в атака.
Няма лошо, но въпросът е, защо като не му допадат Торес и Ба, не ги разкара през изминалото лято ? :roll:
Евентуална теза за това, че не са оправдали доверието, особено пък за "Хлапето", няма да е никак вярна.
В единствения мач, в който Фернандо започна титуляр, игра доста добре.
А на Ба до тук не е даден почти никакъв шанс, та да има някакъв повод за разочарование от него.

Та пак го пиша...
За момента не разбирам само упоритото налагане на Ето'о.
При всички положения няма никаква логика...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
usurper
Контакти:

Мнениеот usurper » 22 сеп 2013 23:24

Ето'о ще е 100% титуляр до зимата поне ;) . След това вече ще се вземе нов нападател и най- вероятно ще се разделим с Ба или Торес.
Офтопик:

Върни се в “Архив”