Черноморец - Левски 21.09 20:00 ТВ7

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
liliputchica

Re: Черноморец - Левски 21.09 20:00 ТВ7

Мнениеот liliputchica » 22 сеп 2013 10:39

terata написа:
liliputchica написа: Ако не беше автогола и гола от засада на Гари :roll: .Да ,според мен Гари беше в засада, но не съм гледал повторение,защото бях на стадиона

Мхм, не си гледал/гледала повторение на "засадата" но това не ти пречи да се изказваш "компетентно" по въпроса, г-н или г-жо (Лили)путчице.

Нямам претенции за компетентност, а изказвам мнение,все пак това е форум не Ви е личен акаунт ,че да казвате кой и какво да пише. А за опитите за обида....ще ги подмина пак,но това не променя факта че засипвате с обиди всеки,който не е Ваш. Пожелавам ви шампиони да станете и купата да вземете..с тази игра 8-)
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 22 сеп 2013 10:54

liliputchica написа:
terata написа:
liliputchica написа: Ако не беше автогола и гола от засада на Гари :roll: .Да ,според мен Гари беше в засада, но не съм гледал повторение,защото бях на стадиона

Мхм, не си гледал/гледала повторение на "засадата" но това не ти пречи да се изказваш "компетентно" по въпроса, г-н или г-жо (Лили)путчице.

Нямам претенции за компетентност, а изказвам мнение,все пак това е форум не Ви е личен акаунт ,че да казвате кой и какво да пише. А за опитите за обида....ще ги подмина пак,но това не променя факта че засипвате с обиди всеки,който не е Ваш. Пожелавам ви шампиони да станете и купата да вземете..с тази игра 8-)

Обида :shock: Нима никът не ти е лилипутчица?
Засада :shock: Нима повторенията не доказаха, че такава няма?
В случая мнението за засадата ти е грешно, защото такава няма. Глупаво, защото бързаш да изсереш "мненийцето" си преди да си проверил фактите. Но нищо, явно не ти пречи да се правиш на глупак.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 22 сеп 2013 11:12

liliputchica написа:
terata написа:

Слушаи малко брато що не си гледаш твоя отбор и коментираш а ми трагнал да ми говори за ЛЕВСКИ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА НИ И Т.Н ;) ;)

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 22 сеп 2013 11:19

Мисля, че огромната подкрепа на публиката даде криле на девойките в жълто и решителния гол на Оливера помогна да не се нарани чувствителната им психика преди почивката. Черноморец е много слаб отбор, не съм ги виждал толкова зле от времето, когато за последен път изпаднаха.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 22 сеп 2013 12:23

Веселинов написа:Мисля, че огромната подкрепа на публиката даде криле на девойките в жълто и решителния гол на Оливера помогна да не се нарани чувствителната им психика преди почивката. Черноморец е много слаб отбор, не съм ги виждал толкова зле от времето, когато за последен път изпаднаха.

Огромната подкрепа на публиката се изразяваше в това. Смърт за сектор Г и в София сте гости,турци сте и тем подобни-през цялото второ полувреме. :roll:
Черноморец не е толкова слаб колкото си мислиш просто съживяването на Левски е национална кауза.Не казвам че не може да ни бие с игра ама снощи Черноморец не показа и 10% от потенциала си защото някой не искаше.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 22 сеп 2013 12:27

Миро Иванов умее да вкарва важни голове. Много майсторско изпълнение... Лудогорец можеше да си го запази.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 сеп 2013 12:36

subzero написа:До момента Черноморец не ме е убедил,че може да спечели закучен мач. Сърцето ми жадува победа,но разума ми казва,че ще загубим,макар и минимално.
Дано греша.

:o :o :o
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 сеп 2013 12:40

Левски налучква верния път, дори и със слаба игра смаза Черноморец на "негостоприемния стадион"!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 22 сеп 2013 12:44

ЕМИЛ написа:Доволен съм от днешният мач . И за пореден път ще кажа , че на този етап важни са 3-те точки .Красотата нека я оставим за на пролет в плейофите когато вече е ясно ,че ще сме шампиони .

:lol: Пак почнахте с мечтите, до вчерашния мач всички бяха некадърници...успех щеше да е да сме в седмицата, сега вече шампиони с разлика ще ставаме. :lol: Големи шегаджии имало тук.Един що-годе приличен мач...срещу изпадащ отбор и полетяхте в розовите сънища.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 22 сеп 2013 12:46

molteni написа:
ЕМИЛ написа:Доволен съм от днешният мач . И за пореден път ще кажа , че на този етап важни са 3-те точки .Красотата нека я оставим за на пролет в плейофите когато вече е ясно ,че ще сме шампиони .

:lol: Пак почнахте с мечтите, до вчерашния мач всички бяха некадърници...успех щеше да е да сме в седмицата, сега вече шампиони с разлика ще ставаме. :lol: Големи шегаджии имало тук.Един що-годе приличен мач...срещу изпадащ отбор и полетяхте в розовите сънища.

Прав си, карайте я по-полека.

Върни се в “Архив”