Ливърпул - Саутхемптън 21.09.2013 | 17:00 | 0-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
The Crow

Re: Ливърпул - Саутхемптън 21.09.2013 | 17:00

Мнениеот The Crow » 21 сеп 2013 23:30

WTF!? написа:
slash1912 написа:Късмета на БР свърши.Къде е ония разбирач да ми обясни защо паднахме?Отговора е ясен-нищо не играем.И за това е виновен само треньора!

Не, бе, тото-то е виновно! :mrgreen: :mrgreen: :oops:

Ето това не го разбирам? Защо правите така ? Защо се разделяте и идва оня псевдо разбирач и почва да псува целият форум. Ето за това другите ни смятам за най-големите комлексари тук. Не може ли да спрете поне малко да се заяждате един с друг. Нито сте велики,нито имате последователи , ЗАЩО Е ЦЯЛАТА ТАЗИ РАЗПРАВИЯ ОТ ГОДИНИ ВЕЧЕ. :!: :!: :?: :!: :!: :?: :?:

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 21 сеп 2013 23:45

WTF!? написа:Ама чакай малко, за какво плюене лаете всички??? Айде, не бъдете чак такива разбирачи. Най- нормални човешки реакции са това... Отбора загуби, радостни ли да са сме? Вие, щом смятате си се радвайте, аз мисля че е съвсем нормално да има недоволство и критика! Сигурно тези, който си тръгнаха от Анфийлд предварително са идиоти - трябваше да седят и да купонясват от кеф с оглед играта и резултата :!: :?: :roll:

приятелю, не приемай мнението ми като някакво оспорване или критика към твоето мнение. напротив - за много от нещата съм съгласен с теб. нормално е като има нещо, което не ни харесва да си го казваме. на мен самия много неща не ми харесват. хората тук които ме познават по-добре знаят, че аз като цяло не съм от най-големите привърженици на стила на БР като цяло и че на мен принципно ми допада по-бързия и опростен футбол. но за мен е факт, че мениджърът ни се опитва да прави най-доброто по силите си и с настоящия отбор, с който разполага да постига възможно най-оптимални резултати. за това той трябва да бъде поздравен и подкрепен от феновете на отбора. моите претенции са към хората за които критиката е начин на разсъждение и са склонни да критикуват всичко и всеки при първата отдала им се възможност. ето това аз никога не съм го разбирал и не мога да го приема. конкретните действащи лица и събития в случая за мен не са от такова значение...
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 22 сеп 2013 00:18

slash1912 написа:Късмета на БР свърши.Къде е ония разбирач да ми обясни защо паднахме?Отговора е ясен-нищо не играем.И за това е виновен само треньора!
Как бре, как да не играем мн сме силни и оня морския почти направи състава.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 22 сеп 2013 00:40

Гледаме напред, това е положението. Имах ангажимент и нямаше как да гледам мача. Може би и добре съм направил. Но все пак ще го видя на запис. Ще коментирам повече, като го изгледам. Всеки случай НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВАТ ТРАГЕДИИ! ;)
Изображение

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 22 сеп 2013 00:40

мдааа...нещата наистина започват да си идват на мястото... 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 сеп 2013 03:44

WTF!? написа:Сигурно тези, който си тръгнаха от Анфийлд предварително са идиоти - трябваше да седят и да купонясват от кеф с оглед играта и резултата :!: :?: :roll:

5-10 минути преди края на мача, става ясно кои са загубили пари от букитатата 8-) Така като гледах, не бяха малко :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 сеп 2013 03:48

leoric написа:Станко, кажи утре мачовете от Премиършил как ще завършат, да изкарам някой лев, бе. :lol:

Утре ако има изненади, ще са при Стоук или Кардиф 8-) Малко вероятно е да излезнат изненади и двата мача ;) Не вярвам да са толкова нагли и алчни :? Утре ще си дам "прогнозите" :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 22 сеп 2013 10:29

Честито на Саутхемптън смачкаха ни ... Грешно беше, че не почна с Енрике и Андре поне според мен както и Аспас трябва да се върти със Стъридж от дясно на атаката и в центъра Хендо трябваше да е в средата и можеше да направим нещо повече като цяло ужасно слаб мач, но е нормално при дълбоката преса която използват ние нямаме бек да изнася топката и халфове да я искат загуби се тотално връзката между защита и халфове, а и 90 % от играчите не играеха нищо... Дано и Агер не е направил по-тежка контузията си, защото излезна негово изказване в което казва, че не е трябвало да казва, че е готов за мача като не се е чувствал готов.. YNWA и да се надяваме да продължим да печелим точки както в първите 5мача спечелихме 10 точки което е половината от миналият 1-ви полусезон.
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 22 сеп 2013 13:38

В момента никой не плюе.Просто има нормална критика.Аз винаги съм стоял зад треньорите на отбора и никога не съм обиждал,както тях,така и играчите,но има някои неоспорими факта,които не могат да се отрекат.
Защо беше необходимо в домакинство на по-слаб отбор да се излезе с 4 централни защитника,които имаха нулев принос в атака?Вариантите са няколко,но най-правдоподобния според мен е,че БР търси титулярно място на терена на Сако,който след толкова сериозен трансфер явно трябва да е титуляр.
Защо в 5-ти пореден мач сме трагични и тотално бездейни през второто полувреме,а последните 10 минути нямаме дори елементарни идеи и сили,за да натиснем?И друг път сме губили на Анфийлд,но никога след толкова безидейни и безучастни последни минути/много рядко феновете напускат стадиона ни 10 минути преди края,да не кажа,че това никога не е било характерно за нас/.Има ли фен доволен от представянето ни последните 30 минути срещу Стоук,Нотс Каунти,Манюре,Вила,Суонси и светците?И ако в един-два мача оправданието за случайността минава,в последните срещи просто лъха на безпомощност.
Защо за пореден път не взехме играч на така важния във футбола пост на дефанзивен халф?Когато Лукас е слаб,просто предаваме центъра,а годиниките на Стиви си тежат и след 60-та минута той все повече се дърпа назад,защото просто няма енергията да пресира високо в противниковата половина.
Естествено нищо не е загубено,това ни е първа загуба от 16 мача,но изводите трябва да бъдат направени и да се предприемат промени,защото те са необходими.Трябва ни свежест в центъра на терена и за мен е задължително там да влезе Хендо,който за разлика от Аспас върши работа в дефанзивен план,а и ще придаде енергия на Джерард и Лукас,които са в някаква летаргия.За мен трябва да се разчита на Стърлинг,момчето е младо талантливо и трябва да получава шансове,но и не трябва да чакаме той да решава мачовете ни,вчера изневериха лидерите,но Рахийм има светло бъдеще.Липсата на Джонсън е осезаема,вижда се,че в негово отсъствие дясната ни зона не функционира.Луис Алберто и Аспас се нуждаят от адаптационен период,но е хубаво,че Сусо блести в Алмерия и догодина ще имаме двема перфектни номер 10,като испанеца и Коу могат да играят и то ляво,което е бонус.
П.С.Жалко,че не взехме играч като Ванияма,който вчера ни разказа играта в центъра.Машчерано официално обяви,че напуска Барса от зимата и си мисля,че това би бил човекът,който може да даде агресивност на халфовата ни линия,която е прекалено мека за момента.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 22 сеп 2013 15:57

PeterForsberg написа:В момента никой не плюе.Просто има нормална критика.Аз винаги съм стоял зад треньорите на отбора и никога не съм обиждал,както тях,така и играчите,но има някои неоспорими факта,които не могат да се отрекат.
Защо беше необходимо в домакинство на по-слаб отбор да се излезе с 4 централни защитника,които имаха нулев принос в атака?Вариантите са няколко,но най-правдоподобния според мен е,че БР търси титулярно място на терена на Сако,който след толкова сериозен трансфер явно трябва да е титуляр.
Защо в 5-ти пореден мач сме трагични и тотално бездейни през второто полувреме,а последните 10 минути нямаме дори елементарни идеи и сили,за да натиснем?И друг път сме губили на Анфийлд,но никога след толкова безидейни и безучастни последни минути/много рядко феновете напускат стадиона ни 10 минути преди края,да не кажа,че това никога не е било характерно за нас/.Има ли фен доволен от представянето ни последните 30 минути срещу Стоук,Нотс Каунти,Манюре,Вила,Суонси и светците?И ако в един-два мача оправданието за случайността минава,в последните срещи просто лъха на безпомощност.
Защо за пореден път не взехме играч на така важния във футбола пост на дефанзивен халф?Когато Лукас е слаб,просто предаваме центъра,а годиниките на Стиви си тежат и след 60-та минута той все повече се дърпа назад,защото просто няма енергията да пресира високо в противниковата половина.
Естествено нищо не е загубено,това ни е първа загуба от 16 мача,но изводите трябва да бъдат направени и да се предприемат промени,защото те са необходими.Трябва ни свежест в центъра на терена и за мен е задължително там да влезе Хендо,който за разлика от Аспас върши работа в дефанзивен план,а и ще придаде енергия на Джерард и Лукас,които са в някаква летаргия.За мен трябва да се разчита на Стърлинг,момчето е младо талантливо и трябва да получава шансове,но и не трябва да чакаме той да решава мачовете ни,вчера изневериха лидерите,но Рахийм има светло бъдеще.Липсата на Джонсън е осезаема,вижда се,че в негово отсъствие дясната ни зона не функционира.Луис Алберто и Аспас се нуждаят от адаптационен период,но е хубаво,че Сусо блести в Алмерия и догодина ще имаме двема перфектни номер 10,като испанеца и Коу могат да играят и то ляво,което е бонус.
П.С.Жалко,че не взехме играч като Ванияма,който вчера ни разказа играта в центъра.Машчерано официално обяви,че напуска Барса от зимата и си мисля,че това би бил човекът,който може да даде агресивност на халфовата ни линия,която е прекалено мека за момента.

+ 1892 ;)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”