ВЛ: Челси-Фулъм /21.09.2013г. /19:30ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Re: ВЛ: Челси-Фулъм /21.09.2013г. /19:30ч.

Мнениеот LevskiZavinagi » 22 сеп 2013 02:56

Леко по леко Моуриньо съсипва отбора. Видимо е, и като игра, и като резултатност.
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 сеп 2013 03:30

Омръзна ми да пиша едни и същи неща! За това...четете внимателно, няма да повтарям 8-)

CTAHKO написа:Победа за Челси с 2 гола разлика 8-) 2:0 ; 3:1 8-)

CTAHKO написа:Очаквам да има ротации в състава :? Може би поне четирима футболисти, различни от състава в сряда :? А тези спекулации около Мата и Моу, вече са безинтересни и няма кой да им се върже ;)

Както казва един форумен любимец "всичко останало е щракане с пръсти по клавиатурата..." 8-)

П.П. Разберете че Моу е най-големия :!: Защо мисля така, ще обяснявам някой друг път и в някоя друга тема, понеже е доста дълго за обяснение 8-) Ама е крайно време да спрете да плюете и да недоволствате след всеки негативен резултат ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 22 сеп 2013 10:07

Ротациите са ясни, само не ми е ясно защо Ето'о почва като титуляр в трети пореден мач, при условие, че срещу Евертън и Базел беше кръгла нула. Еден Азар също се представя много слабо, да не кажа по-силна дума, в последните мачове.

Иначе евала на Микел за хубавия и важен гол. Счупи каръка. Дано само да не чакаме още толкова мачове за втория му гол във Висшата лига :lol:

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 22 сеп 2013 10:46

Честита победа! Оскар продължава с доброто представяне, а този гол на Микел е нещо уникално в историята на Челси! :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
doc_
Контакти:

Мнениеот doc_ » 22 сеп 2013 10:51

Честита победа, момчета ! Видно бе, че през първото полувреме имаше известно напрежение в играчите, но през второто след гола заиграха малко по-добре, има какво да се желае още ! Оскар за пореден път доказа, че ни е най-добрият футболист от началото на сезона, така че той трябва да е 10-ката поне засега. Че има известно заяждане от страна на Моу към Мата е видно, но и той не е в най-добрата си форма. Друг е въпросът, че един Азар не вярвам в момента да е по-добър от него, но както и да е, важни са победите. Ясно е, че Азар, Оскар, Бране, Коул, Рамирес и Ето'о са сред новите любимци на Моу и тях ще ги виждаме по-често в игра. Не бързайте да съдите Моу толкова рано, ще се види дали тези негови решения ще се окажат вредни за отбора. Хубавото е, че Луиз, Мата и Торес сигурно ще играят за КК и ще се запознаем по-обстойно с тяхната форма тогава. Ето'о за съжаление изобщо не оправдава даденото му доверие, смятам че Торес пораздвижи малко играта второто. Разгеле, дочакахме и Микел да вкара във ВЛ, дано това му вдигне самочувствието и да заиграе по-добре, вижда се, че се осмелява по-често да се влючва в атаките този сезон, а да не забравяме и гола му в турнира за Конфедерациите :mrgreen: Малко повече вяра в Моу, а за Мата съм сигурен, че отново ще ни радва в най-скоро време ;)

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 22 сеп 2013 11:03

А защо Луиз е бил извън групата? :?
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 сеп 2013 12:13

Резонна победа в мач, който беше ясен.
Неприятно впечатление ми направи играта от 1-вото полувреме...
В началото май всички си мислехме, че Челси играе силно 30-на мин. на мач, за да си съхранява силите, но изглежда причината е малко по-различна.
Нямаме... Все още, нужният ритъм на игра.
Цъкаме добре на моменти, но тези моменти не са закономерни, което е проблем.

Както и да е...
Как беше - "Бихме, но не убедихме". :lol:
Но след случилото се в последните мачове, като че ли в снощният единствената цел беше 3 т. нищо повече.
Лошото е, че в последите години се нагледахме на подобни мачове, в които победата трябва да бъде изтръгната със зъби и нокти.
А на мен ми се иска повечко спокойствие и увереност в срещите, за да може отборът да разгърне пълният си потенциал и да радва с играта си.
Имаме играчи, които могат да играят много по-атрактивен футбол от Барса, Байерн, Реал и т.н.
Не бива този потенциал да се разхищава в игра тип - "цъкаме да ги излъжем ония от среща".

Разбира се, за момента трябва всички да осъзнаем, че стилът и манталитетът на отбора са в преход.
И да проявим търпение Моу да завърши замисълът си, за да изглежда отборът така, както той желае.
Чак тогава ще можем да го "съдим".

Както се казва, продукции, като снощната, са "необходимото зло" за момента ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Челси”