Къде и как изкарахте лятото(отпуските)?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Къде и как изкарахте лятото(отпуските)?
Момчета,мога да ви уверя,че Орландо е абсолютно прав. Ама то затова има интернет 

Последна промяна от Jürgen на 21 сеп 2013 23:41, променено общо 1 път.

orlando7 написа:Санде,Санде,не съм ти никакъв "парень" на тебе, а по скоро дедушка, щото съм 20 години по стар от тебе,така че се дръж,уважително!
4
Комсомолец,не спори а слушай.Понял?
Санде,комсомолец съм бил 1968 година когато ти си бил в ташаците на баща си! Поняль?

orlando7 написа:Санде,комсомолец съм бил 1968 година когато ти си бил в ташаците на баща си! Поняль?
Не понимаю.За нас учениците на Братския СССР няма Литва,Беларус,Украйна и т.н.,има само СССР и Русия.Надявам се си ме разбрало,мило ми дете.Стига спам че оспамихме темата.

- 

гражданин от село
На Северният и на Южният полюс за по седмица.

sandi74 написа:orlando7 написа:Санде,комсомолец съм бил 1968 година когато ти си бил в ташаците на баща си! Поняль?
Не понимаю.За нас учениците на Братския СССР няма Литва,Беларус,Украйна и т.н.,има само СССР и Русия.Надявам се си ме разбрало,мило ми дете.Стига спам че оспамихме темата.
Санде,какво се правиш на ощипан и неразбиращ? Това ми е последният диалог с тебе! Честно казано те мислех за по-интелигентен. А ти освен че си хомосексуалист/в което разбира се няма нищо лошо/ си и един провинциален селски тарикат! А със здраве!
- 

Мляко с ориз
- Контакти:
Орландо, всичко хубаво, но няма как да е провинциален, след като в България провинции никога не е имало, няма и да има. А и доколкото знам е от Стара загора, а това е 150 000 град, няма как да е и селски тарикат, а по-скоро градски такъв.
Иначе какво му се връзваш?

Иначе какво му се връзваш?
10 дни на Албена в хотел "Амелия"  и една седмица на остров Хелголанд тук в Германия. Препоръчвам ви и двете дестинации  

sandi74 написа:Моята видна тролска особа заведе домочадието си 2 пъти на море-Варна,морето,сините вълнии в братска Одеса.Също така посетихме за 5 дни и Тетевенският балкан.За форумен трол като мен и трите почивки изкарани с домочадието и червените другари с медали си прекарахме повече от чудесно-почти прекрасно.
Браво! За другото лято ти пожелавам още по-хубави халюцинации.
- 

James Beattie
Обзалагам се , че някой хора са изкарали лятото си спамейки във форума