Черноморец - Левски 21.09 20:00 ТВ7

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Черноморец - Левски 21.09 20:00 ТВ7

Мнениеот Eminem » 21 сеп 2013 23:54

И Дел Боске да им стане треньор, пак същата работа. Нито могат да си подават, нито да центрират.
Макриев е голяма "класа", браво сираков.
Туре е леко по-бърз от валяк. Неговото бягане е спортно ходене.
Родригез е хем егоистичен, хем нагъл. Хубавото е, че стабилно си взе обидите и псувните. Надявам се да ни е разбрал.
Бру...нищо ново. Същата некадърност.
Генков...без коментар.
Блажевич е добър.
Автоголът на Черноморец е голям смях. :mrgreen:

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 21 сеп 2013 23:55

Само да кажа набързо, голям е Деко! Винаги съм го подценявал, а може би и не съм го наблюдавал и слушал достатъчно, но в момента ме кефи на макс. Да е жив и здрав и да може да поиграе още една-две годинки на ниво.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 21 сеп 2013 23:57

subzero написа:Е,прав си. :oops: Може би съм се подвел по мненията преди мача на стадиона. Както и да е. Много пъти сте ни били. И миналата година ни бихте,и тогава пак се говореше,че сме легнали. Тогава всички,които бяхме на стадиона,знаехме че този мач се игра. Е,днес всички са на мнение,че не се игра. Ти вероятно гледаш Левски всеки мач. Прави ли ти впечатление,когато отбора играе и когато просто не иска ?? Днес Черноморец не искаше да играе и никой не може да ни убеди в обратното.

Един отбор играе дотолкова колкото му позволи съперника. ;) Вие днес например имахте няколко нелоши положения за гол, но в две от най-чистите от тях завършващия футболист беше Преслав Йорданов. Е ти ми кажи за него - не искаше да вкара или толкова си може?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 21 сеп 2013 23:59

subzero написа:
Какво спаси вратаря...??? Второто полувреме вратаря ви можеше да пие бира с нас. ;) Черноморец беше различен през двете полувремена и причината не беше Левски. ;)

И аз съм на подобно мнение.През първото полувреме-двата пропуска от футболисти на "Черноморец" ,на 2-метра от вратата на "Левски"(1000%-ен шанс за гол),това не беше само от неумение,дори футболист на куц крак би ги вкарал! :o ;)
Последна промяна от CSKA 78 на 22 сеп 2013 00:01, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 22 сеп 2013 00:00

Eminem написа:И Дел Боске да им стане треньор, пак същата работа. Нито могат да си подават, нито да центрират.
Макриев е голяма "класа", браво сираков.
Туре е леко по-бърз от валяк. Неговото бягане е спортно ходене.
Родригез е хем егоистичен, хем нагъл. Хубавото е, че стабилно си взе обидите и псувните. Надявам се да ни е разбрал.
Бру...нищо ново. Същата некадърност.
Генков...без коментар.
Блажевич е добър.
Автоголът на Черноморец е голям смях. :mrgreen:

Само за Туре не съм съгласен, а и повечето тук. Изигра доста добро първо полувреме а и далеч не е бавен, дори напротив.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 22 сеп 2013 00:01

CSKA 78 написа:
subzero написа:
Какво спаси вратаря...??? Второто полувреме вратаря ви можеше да пие бира с нас. ;) Черноморец беше различен през двете полувремена и причината не беше Левски. ;)

И аз съм на подобно мнение.През първото полувреме-двата пропуска от футболисти на "Черноморец" ,на 2-метра от вратата на "Левски"(1000%-ен шанс за гол),това не беше само от неумение,дори футболист на куц крак би ги вкарал! :o ;)

Недей, моля ти се. Да не се ровя в нета, че да ти вадя да видиш какви по-фрапантни пропуски има по света.
То и Ицо Йовов беше на 2 метра срещу Удинезе, ама не вкара, нали? Дали и той не е искал да вкара?

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 22 сеп 2013 00:04

CSKA 78 написа:
subzero написа:

Мхм ма когато Генков пропуска подобни положения, или онова на Родригес когато го нямаше вратаря на вратата, тогава вече е накадърност. Когато обаче отсрещния отбор пропуска, тва е щото са хванати. ЖеУезна чорбаро-титанична логика. :mrgreen: Ма както вече казах, ако това, че мача е "продаден" ви изпълва изтерзаните душички и намирате душевен покой нека бъде така.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 22 сеп 2013 00:04

CSKA 78 написа:
subzero написа:

Изгледай това видео и пак си помисли ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 22 сеп 2013 00:17

tevez написа:
CSKA 78 написа:
subzero написа:

Недей, моля ти се. Да не се ровя в нета, че да ти вадя да видиш какви по-фрапантни пропуски има по света.
То и Ицо Йовов беше на 2 метра срещу Удинезе, ама не вкара, нали? Дали и той не е искал да вкара?

То,Ф.Торес има по фрапиращи пропуски даже от Йовов(ако се сравни цената на двамата футболисти и пропуските,които правят).Въпросът е ,че се усещаше,как футболистите(някои) на "Черноморец" не искат да вкарат на "Левски"(специално за 2-те ситуации през първото полувреме става дума).
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 22 сеп 2013 00:20

CSKA 78 написа:

То,Ф.Торес има по фрапиращи пропуски даже от Йовов(ако се сравни цената на двамата футболисти и пропуските,които правят).Въпросът е ,че се усещаше,как футболистите(някои) на "Черноморец" не искат да вкарат на "Левски"(специално за 2-те ситуации през първото полувреме става дума).

Може би ти си ги усетил, защото си фен на ЦСКА. Аз не съм ги усетил, защото съм фен на Левски. Истината е някъде там. Може да продължим със споровете до утре сутринта, но няма значение. Мачът вече е в историята.

Върни се в “Архив”