Черноморец - Левски 21.09 20:00 ТВ7

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Черноморец - Левски 21.09 20:00 ТВ7

Мнениеот subzero » 21 сеп 2013 23:22

tevez написа:
subzero написа:Какво спаси вратаря...??? Второто полувреме вратаря ви можеше да пие бира с нас. ;) Черноморец беше различен през двете полувремена и причината не беше Левски. ;)

Съжалявам, че се намесвам, ама ми е супер смешно. По твоите думи Черноморец е гранд в Европа, от който всички се страхуват и вие диктувате какво ще става по терена. Айде, моля ти се. Не се излагай. Йоканович прибра отбора, не остави пространства за вашите бързи играчи, и заигра на контра. Така падна и третия гол. Доскоро имахте 4 поредни загуби, а сега Левски не може тактически да надиграе Черноморец.

Такаааа,да не си от Разград ??? В техния форум слагат думи в устата на хората . ;) Та къде написах,че Черноморец са извънземни,гранд в Европа и прочие. Само казвам,че Черноморец не искаше да спечели. и това може да го каже всеки,който е гледал мачове на Черноморец този сезон. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 21 сеп 2013 23:22

ralka_levskarka написа:
subzero написа:
ralka_levskarka написа:
subzero написа:Ще се копи-пейстна от нашия форум.....:
Мдааа,мача няма какво толкова да се коментира. Черноморец загуби,защото искаше. Не съм очаквал,че някога ще го кажа,но момчетата в синьо можеха,но не искаха да играят. А и смените на Херо...!!! :shock:
На мача коментирахме,че победата срещу Любимец е резонна,с оглед на днешния резултат. Победа,която лично мен наистина ме учуди. :roll:
Момчета,аз имам уважителна причина да не съм на мача в сряда. Не знам дали не е по-добре да загубим. Така поне няма да се съмнявам в днешния мач,а ще знам че толкова можем. ;) Не знам дали пак ще ида на мач скоро. :( Днес тия пичове ме размазаха от бездушие и нежелание.

Само да добавя,че Черноморец направи лоша услуга на Левски днес. Левски е посредствен отбор и тази победа само ще ги заблуди,че са постигнали нещо.

Можехте да вкарате три гола, но вратарят спаси, wtf?

Какво спаси вратаря...??? Второто полувреме вратаря ви можеше да пие бира с нас. ;) Черноморец беше различен през двете полувремена и причината не беше Левски. ;)

Ок, ок, легнахте ни, както миналата година и след това паднахте още няколко пъти, сигурно и тогава сте лягали.

Мила. Не се залъгвай. Просто си ви лягаме. Факт...Ти помниш ли, какво се случваше с вас след нашите мачове ? Бяхте си същия боксов чувал.
Аз и в нашия форум го писах - По-слаб Левски в Бургас не съм виждал от години. Херо ви реанимира с безсмислен състав и тактика, която да ви позволява да победите. Още в следващия мач това, което пиша тук ще лъсне, като месечина. Знаем си отбора, знаем си възможностите и с ръка на сърцето твърдя, че днес не игра Черноморец. Горчиво. Херовата услуга обаче е мечешка. Страда футболът и интереса към него...То и за това публиката не беше повече от 1000 човека. Това трябва да говори много...Иначе в града ни отдавна се знаеше за евентуалната ни загуба. Само тези 1000 не вярвахме и трябваше да бъдем отново лъгани.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 21 сеп 2013 23:26

subzero написа:Такаааа,да не си от Разград ??? В техния форум слагат думи в устата на хората . ;) Та къде написах,че Черноморец са извънземни,гранд в Европа и прочие. Само казвам,че Черноморец не искаше да спечели. и това може да го каже всеки,който е гледал мачове на Черноморец този сезон. ;)

От контекста на това, което каза ;) Казваш, че Левски не може да бие в честен мач Черноморец. Това е. За теб мачът се е играл някъде другаде. ОК. Твое мнение, имаш право на такова.
А аз ти казвам, че колкото и зле да е Левски в момента, може да победи "акулите" в "честен" двубой. Преди мача тук разни пармалати и т.н. се точиха на Левски, ще ви изядем и твърда 1-ца, а сега след двубоя пеете друга песен. ;)

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 21 сеп 2013 23:27

Ей богу, целият град знаел за загубата само онези 1000 "верни" фенове не били информирани и решили да "подкрепят" отбора :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 21 сеп 2013 23:30

tevez написа:
subzero написа:Такаааа,да не си от Разград ??? В техния форум слагат думи в устата на хората . ;) Та къде написах,че Черноморец са извънземни,гранд в Европа и прочие. Само казвам,че Черноморец не искаше да спечели. и това може да го каже всеки,който е гледал мачове на Черноморец този сезон. ;)

От контекста на това, което каза ;) Казваш, че Левски не може да бие в честен мач Черноморец. Това е. За теб мачът се е играл някъде другаде. ОК. Твое мнение, имаш право на такова.
А аз ти казвам, че колкото и зле да е Левски в момента, може да победи "акулите" в "честен" двубой. Преди мача тук разни пармалати и т.н. се точиха на Левски, ще ви изядем и твърда 1-ца, а сега след двубоя пеете друга песен. ;)

Ама разбира се,че Левски може да победи Черноморец в честен двубой. Левски може да победи само с име и традиции. Именно затова е един от "грандовете" в България. Но конкретно днес,не победи на терена. А и ако се поразровиш в нашия форум,ще видиш мнението на повечето от нас преди мача. ;)

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 21 сеп 2013 23:32

subzero написа:Ама разбира се,че Левски може да победи Черноморец в честен двубой. Левски може да победи само с име и традиции. Именно затова е един от "грандовете" в България. Но конкретно днес,не победи на терена. А и ако се поразровиш в нашия форум,ще видиш мнението на повечето от нас преди мача. ;)

Във вашия форум не влизам. Аз пиша тук. Все пак това е форумът на Левски. Добре щеше да бъде, ако и някои ваши фенове го бяха разбрали.
Точно те сега ги няма тук. Знаеш за кои става въпрос. ;) Лека вечер и успех срещу Славия.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 21 сеп 2013 23:35

flo написа:Ей богу, целият град знаел за загубата само онези 1000 "верни" фенове не били информирани и решили да "подкрепят" отбора :lol: :lol: :lol: :lol:

Представяш ли си......
А ти къде беше,фене ???
Разбрах....във Франция. :oops:

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 21 сеп 2013 23:39

subzero написа:
tevez написа:

Ама разбира се,че Левски може да победи Черноморец в честен двубой. Левски може да победи само с име и традиции. Именно затова е един от "грандовете" в България. Но конкретно днес,не победи на терена. А и ако се поразровиш в нашия форум,ще видиш мнението на повечето от нас преди мача. ;)

Ми мнението на 99% от вашите е за победа на Черноморец. Но когато това не се случи на преден план излизат оправданията с продажби, съдии, хванати играчи и т.н. Стандартното. Нищо ново под слънцето.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 21 сеп 2013 23:49

terata написа:
subzero написа:
tevez написа:

Ми мнението на 99% от вашите е за победа на Черноморец. Но когато това не се случи на преден план излизат оправданията с продажби, съдии, хванати играчи и т.н. Стандартното. Нищо ново под слънцето.

Е,прав си. :oops: Може би съм се подвел по мненията преди мача на стадиона. Както и да е. Много пъти сте ни били. И миналата година ни бихте,и тогава пак се говореше,че сме легнали. Тогава всички,които бяхме на стадиона,знаехме че този мач се игра. Е,днес всички са на мнение,че не се игра. Ти вероятно гледаш Левски всеки мач. Прави ли ти впечатление,когато отбора играе и когато просто не иска ?? Днес Черноморец не искаше да играе и никой не може да ни убеди в обратното.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 21 сеп 2013 23:51

Няма какво да се спори дали даден мач е уговорен или не :) Идват двубои в Европа и всичко лъсва. Останалото е чесане на езици/клавиатура ;)

Върни се в “Архив”