Черноморец - Левски 21.09 20:00 ТВ7
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Черноморец - Левски 21.09 20:00 ТВ7
Сега си говорих с едно приятелче, което е чорбарче, и много рядко мислим еднакво. Винаги сме на противоположни мнения, но сега за първи път сме на едно и също мнение с него. Каза, че ние феновете трябва да сме доволни, че Миро Иванов е в отбора. И аз съм съгласен, че друг като него нямаме. Просто той играе със самочувствие, а и напълно нормално. Два пъти е шампион с Лудогорец. Може да мине човек с топка в крака и да изведе с точен пас някой съотборник. Другия такъв е Вутов, но при него физиката е проблем. Така че от новите Миро Иванов вдига нивото.
tevez написа:Сега си говорих с едно приятелче, което е чорбарче, и много рядко мислим еднакво. Винаги сме на противоположни мнения, но сега за първи път сме на едно и също мнение с него. Каза, че ние феновете трябва да сме доволни, че Миро Иванов е в отбора. И аз съм съгласен, че друг като него нямаме. Просто той играе със самочувствие, а и напълно нормално. Два пъти е шампион с Лудогорец. Може да мине човек с топка в крака и да изведе с точен пас някой съотборник. Другия такъв е Вутов, но при него физиката е проблем. Така че от новите Миро Иванов вдига нивото.
Ларсен Туре според мен също ще е добър трансфер.
Ще се копи-пейстна от нашия форум.....:
Мдааа,мача няма какво толкова да се коментира. Черноморец загуби,защото искаше. Не съм очаквал,че някога ще го кажа,но момчетата в синьо можеха,но не искаха да играят. А и смените на Херо...!!!
На мача коментирахме,че победата срещу Любимец е резонна,с оглед на днешния резултат. Победа,която лично мен наистина ме учуди.
Момчета,аз имам уважителна причина да не съм на мача в сряда. Не знам дали не е по-добре да загубим. Така поне няма да се съмнявам в днешния мач,а ще знам че толкова можем.Не знам дали пак ще ида на мач скоро.
Днес тия пичове ме размазаха от бездушие и нежелание.
Само да добавя,че Черноморец направи лоша услуга на Левски днес. Левски е посредствен отбор и тази победа само ще ги заблуди,че са постигнали нещо.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Jürgen написа:tevez написа:Сега си говорих с едно приятелче, което е чорбарче, и много рядко мислим еднакво. Винаги сме на противоположни мнения, но сега за първи път сме на едно и също мнение с него. Каза, че ние феновете трябва да сме доволни, че Миро Иванов е в отбора. И аз съм съгласен, че друг като него нямаме. Просто той играе със самочувствие, а и напълно нормално. Два пъти е шампион с Лудогорец. Може да мине човек с топка в крака и да изведе с точен пас някой съотборник. Другия такъв е Вутов, но при него физиката е проблем. Така че от новите Миро Иванов вдига нивото.
Ларсен Туре според мен също ще е добър трансфер.
На него оценки може да му се дават след месец най-малко. Тренирал е самостоятелно и сега веднаха го хвърлиха в мачовете. Дори и слабо да играе, трябва да го изчакаме и тогава да даваме оценки за него.
- ralka_levskarka
- Контакти:
subzero написа:Ще се копи-пейстна от нашия форум.....:Мдааа,мача няма какво толкова да се коментира. Черноморец загуби,защото искаше. Не съм очаквал,че някога ще го кажа,но момчетата в синьо можеха,но не искаха да играят. А и смените на Херо...!!!
На мача коментирахме,че победата срещу Любимец е резонна,с оглед на днешния резултат. Победа,която лично мен наистина ме учуди.
Момчета,аз имам уважителна причина да не съм на мача в сряда. Не знам дали не е по-добре да загубим. Така поне няма да се съмнявам в днешния мач,а ще знам че толкова можем.Не знам дали пак ще ида на мач скоро.
Само да добавя,че Черноморец направи лоша услуга на Левски днес. Левски е посредствен отбор и тази победа само ще ги заблуди,че са постигнали нещо.
Можехте да вкарате три гола, но вратарят спаси, wtf?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:subzero написа:Ще се копи-пейстна от нашия форум.....:Мдааа,мача няма какво толкова да се коментира. Черноморец загуби,защото искаше. Не съм очаквал,че някога ще го кажа,но момчетата в синьо можеха,но не искаха да играят. А и смените на Херо...!!!
Какво спаси вратаря...??? Второто полувреме вратаря ви можеше да пие бира с нас.

[center]
[/center]

-
sin4ec написа: Не само се радват, ами са го натопорчили за чорбарския ти цвайтер! И на идола ти Тройчо Мазмантията, ама всичко по реда си!
Само където не съм чорбар кретеноиде

ЕВРОЛУДОГОРЕЦ (party)
- ralka_levskarka
- Контакти:
subzero написа:ralka_levskarka написа:subzero написа:Ще се копи-пейстна от нашия форум.....:Мдааа,мача няма какво толкова да се коментира. Черноморец загуби,защото искаше. Не съм очаквал,че някога ще го кажа,но момчетата в синьо можеха,но не искаха да играят. А и смените на Херо...!!!
Какво спаси вратаря...??? Второто полувреме вратаря ви можеше да пие бира с нас.Черноморец беше различен през двете полувремена и причината не беше Левски.
Ок, ок, легнахте ни, както миналата година и след това паднахте още няколко пъти, сигурно и тогава сте лягали.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
subzero написа:Какво спаси вратаря...??? Второто полувреме вратаря ви можеше да пие бира с нас.Черноморец беше различен през двете полувремена и причината не беше Левски.
Съжалявам, че се намесвам, ама ми е супер смешно. По твоите думи Черноморец е гранд в Европа, от който всички се страхуват и вие диктувате какво ще става по терена. Айде, моля ти се. Не се излагай. Йоканович прибра отбора, не остави пространства за вашите бързи играчи, и заигра на контра. Така падна и третия гол. Доскоро имахте 4 поредни загуби, а сега Левски не може тактически да надиграе Черноморец.
ralka_levskarka написа:subzero написа:ralka_levskarka написа:subzero написа:Ще се копи-пейстна от нашия форум.....:Мдааа,мача няма какво толкова да се коментира. Черноморец загуби,защото искаше. Не съм очаквал,че някога ще го кажа,но момчетата в синьо можеха,но не искаха да играят. А и смените на Херо...!!!
Какво спаси вратаря...??? Второто полувреме вратаря ви можеше да пие бира с нас.Черноморец беше различен през двете полувремена и причината не беше Левски.
Ок, ок, легнахте ни, както миналата година и след това паднахте още няколко пъти, сигурно и тогава сте лягали.
Рали,мила. Позволи ми да познавам Черноморец по-добре от теб.

[center]
[/center]