Къде и как изкарахте лятото(отпуските)?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- 

AnalBreaker
- Контакти:
Re: Къде и как изкарахте лятото(отпуските)?
Тоя горкия хем не разбрал, хем на умен се прави :D

Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
						[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
orlando7 написа:sandi74 написа:orlando7 написа:sandi74 написа:ЕМИЛ написа:sandi74 написа:Моята видна тролска особа заведе домочадието си 2 пъти на море-Варна,морето,сините вълнии в братска Одеса.Също така посетихме за 5 дни и Тетевенският балкан.За форумен трол като мен и трите почивки изкарани с домочадието и червените другари с медали си прекарахме повече от чудесно-почти прекрасно.
Кво си правил в Одеса бе ? Я дай снимки - Има ли украинки за чукане там ?
Все ме тегли към великият братски СССР и сърце юнашко не трае,и хващам пътя за великата Руска страна и нейните автономии поне веднъж в годината.Факт.А украинки-есть,очень хорошие девочки.
Санде,окончателно се убедих че ти хлопа дъската!
Що бре,нима виден другар като мене няма право да посети красивите руски градове Москва,Ленинград,Минск,Владивосток,Рига,Талин,Донецк,Одеса,Киев и безкрайните ширини на Братския СССР и да си пие водцицата и конячето с ребята?
Санде,откога Минск,Рига,Талин,Донец,Одеса и Киев са руски градове? Явно съм изпуснал тоя момент!Нещо географията ти е мътна материя?
Не спори излишно с възпитаник на Великата Партийна школа на Братския СССР какъвто е батко ти Санди.Уроци по география не ми се преподават.Само за протокола не се пише Донец а Донецк.ФАКТ.Учете бре деца,учете.
AnalBreaker написа:Тоя горкия хем не разбрал, хем на умен се прави :D
На ненаиграли се дечица и юноши бледи внимание не трябва да се обръща.Факт.

AnalBreaker написа:Тоя горкия хем не разбрал, хем на умен се прави :D
За сведение на тъпите парчета във форума: Рига е в Латвия,Талин е в Естония,Минск е в Беларус,а Донецк и Одеса в Украйна! Нито един не е руски град! Поняли тараканы?
					Последна промяна от orlando7 на 21 сеп 2013 22:56, променено общо 1 път.

- 

AnalBreaker
- Контакти:
orlando7 написа:AnalBreaker написа:Тоя горкия хем не разбрал, хем на умен се прави :D
За сведение на тъпите парчета във форума: Рига е в Латвия,Талин е в Естония,Минск е в Беларус,а Донецк и Одеса в Украина! Нито един не е руски град! Поняли тараканы?
Добре че си ти та да ни светнеш. Показа колко знаеш по география. Айде сега бегай в леглото да спиш

Един ИСТИНСКИ българин !
orlando7 написа:AnalBreaker написа:Тоя горкия хем не разбрал, хем на умен се прави :D
За сведение на тъпите парчета във форума: Рига е в Латвия,Талин е в Естония,Минск е в Беларус,а Донецк и Одеса в Украина! Нито един не е руски град! Поняли тараканы?
Ах ти палавнико,ах ти умнико.Очень хороший парень.Всички тези градове са част от великия СССР.Факт.Радвам се че си се поучил от моята забележка и си изписал правилно името на великия съветски миньорски град Донецк.Браво.Слушай батко си Санди и човек ще станеш.

AnalBreaker написа:orlando7 написа:AnalBreaker написа:Тоя горкия хем не разбрал, хем на умен се прави :D
Добре че си ти та да ни светнеш. Показа колко знаеш по география. Айде сега бегай в леглото да спиш
Абе колкото и да ти се свети,вижда се че не си ходил на училище!
Санде,Санде,не съм ти никакъв "парень" на тебе, а по скоро дедушка, щото съм 20 години по стар от тебе,така че се дръж,уважително! 
4

4
А на  лайнара дето ме праща в леглото, много поздрави на майка му!

- we are the champions
- Контакти:
Аз мислех ,че аз съм зле по география ,Орландо брат ти сцепи мрака