balef написа:Отлично осведомен източник, пожелал анонимност току що ми докладва, че в бележката, която Антонио Вутов даде на Кевин Бру пишело: "Или играју ову игру, или йебем ти пичку матерну!"
едва ли е написано с толкова правописни грешки

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
balef написа:Отлично осведомен източник, пожелал анонимност току що ми докладва, че в бележката, която Антонио Вутов даде на Кевин Бру пишело: "Или играју ову игру, или йебем ти пичку матерну!"
W84me написа:фифи перото написа:W84me написа:ТРАГИЧЕН МАЧ! Туре, Миро Иванов и Блажевич на ниво! ДРУГИТЕ МОГАТ ДА СЕ ИЗНЕСАТ НА СЕКУНДАТА!!!
И раев ли?
Раев, заедно с Раева да си бъркат по дупките, само да е далеч от Левски!
ЕМИЛ написа:balef написа:Отлично осведомен източник, пожелал анонимност току що ми докладва, че в бележката, която Антонио Вутов даде на Кевин Бру пишело: "Или играју ову игру, или йебем ти пичку матерну!"
едва ли е написано с толкова правописни грешки
ralka_levskarka написа:Син до гроб_ написа:Blue Mind написа:OOP написа:terata написа: Макриев обаче... досега не съм виждал подобен футболист. По-слаб нападател не си спомням да сме имали.
Аз още го помня - Демба-Нирен![]()
![]()
Дениран Ортега,също
Жоао Карлос, също.
Еньо Кръстовчев
Obektiven1 написа:Ако според вас това не е уговорен мач,не знам кое еТакъв автогол като на Оливейра отдавна не бях виждал,около него няма никой на радиус от 2 метра поне обаче вместо да изчисти с всичка сила в корнер той бавно плъзна топката към собствената си врата
При първия гол играча на Черноморец си отмести крака да не би случайно Деко да не може да си я нагласи и да я вкара,за третия без коментар
Няма лошо де,щом се радват някои на такива победи
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост