Най-после и ние да се поздравим с някоя победа и все ще се намери някой образ да ни вгорчава кефа...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
terata написа:Ми той видя, че топката отива далеч от него и не може да я стигне и ще направи фаул/дузпа и си вдигна ръцете.А ако беше Пацо щеше да седи забит на голлинията и щеше да бъде разстрелян...както се е случвало нееднократно.
фифи перото написа:„Мисля, че и Туре, и Блажевич са далеч от нивото, което очаквам от тях, но мисля, че имат качества да са тук. За нас всеки успех е важен“, завърши ръководителят.
Раев мисли.![]()
Че те сами ли дойдоха ?
Син до гроб_ написа:Blue Mind написа:OOP написа:terata написа: Макриев обаче... досега не съм виждал подобен футболист. По-слаб нападател не си спомням да сме имали.
Аз още го помня - Демба-Нирен![]()
![]()
Дениран Ортега,също
Жоао Карлос, също.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
ralka_levskarka написа:Определено да, но аз говорех за ситуацията в 87 минута, ако не бъркам. Изпълниха заучено положението, естествено нашата защита заспа и играчът на Черноморец се измъкна, но май Пешо не ме разбра.
Син до гроб_ написа:Blue Mind написа:OOP написа:terata написа: Макриев обаче... досега не съм виждал подобен футболист. По-слаб нападател не си спомням да сме имали.
Аз още го помня - Демба-Нирен![]()
![]()
Дениран Ортега,също
Жоао Карлос, също.
santiliana написа:към Obektiven1: Пич, по твоята логика тогава Бру, Генков и Лопес са играли симулативно в полза на Черноморец, защото се побъркаха от грешни отигравания...И то елементарни...Във футбола го има този момент- в дадена ситуация се допускат нелепи грешки...Примери- колкото щеш...
Най-после и ние да се поздравим с някоя победа и все ще се намери някой образ да ни вгорчава кефа...Честита победа на всички левскари! Дано да е начало на дълга поредица...
W84me написа:ТРАГИЧЕН МАЧ! Туре, Миро Иванов и Блажевич на ниво! ДРУГИТЕ МОГАТ ДА СЕ ИЗНЕСАТ НА СЕКУНДАТА!!!
CSKA 78 написа:Корекция,сега изгледах видеото в "Спортал" и засада няма!(но на повторението по телевизията изглеждаше ,че има засада).
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта