Черноморец - Левски 21.09 20:00 ТВ7

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Черноморец - Левски 21.09 20:00 ТВ7

Мнениеот фифи перото » 21 сеп 2013 22:20

terata написа:
ralka_levskarka написа:
terata написа:Чшш кво било убаво да си имаме вратар на вратата. Бех забравил вече кво е тва.

Прави впечатление, че излиза доста напред. При последната ситуация много бързо скъси разстоянието и затвори ъгъла, а бе научен си е.

Да го не хвалим много, че и Пацо почна добре а после... Засега вдъхва доверие, ще видим нататък. Поне ако не друго не съм в прединфарктно състояние при всеки корнер. При Пацо всеки ъглов удар беше кат дузпа. Тоя Турето и той изигра нелош мач, ама второто полувреме се поумори. И в него така има лекинко надежда. Макриев обаче... досега не съм виждал подобен футболист. По-слаб нападател не си спомням да сме имали.

ПортугалецО? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 21 сеп 2013 22:21

terata написа: Макриев обаче... досега не съм виждал подобен футболист. По-слаб нападател не си спомням да сме имали.

Аз още го помня - Демба-Нирен :lol: :) :lol:
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 21 сеп 2013 22:21

Rivaldo10 написа:
ralka_levskarka написа:
terata написа:Чшш кво било убаво да си имаме вратар на вратата. Бех забравил вече кво е тва.

Прави впечатление, че излиза доста напред. При последната ситуация много бързо скъси разстоянието и затвори ъгъла, а бе научен си е.

Добре, че не достигна играча на Черноморец, че рано-рано оставахме с човек по-малко и друго щяхте да пишете. ;) Дано не се налага отново да припомням тези коментари. ;)

Ми той видя, че топката отива далеч от него и не може да я стигне и ще направи фаул/дузпа и си вдигна ръцете. ;) А ако беше Пацо щеше да седи забит на голлинията и щеше да бъде разстрелян...както се е случвало нееднократно.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 сеп 2013 22:22

terata написа:
ralka_levskarka написа:

Да го не хвалим много, че и Пацо почна добре а после... Засега вдъхва доверие, ще видим нататък. Поне ако не друго не съм в прединфарктно състояние при всеки корнер. При Пацо всеки ъглов удар беше кат дузпа. Тоя Турето и той изигра нелош мач, ама второто полувреме се поумори. И в него така има лекинко надежда. Макриев обаче... досега не съм виждал подобен футболист. По-слаб нападател не си спомням да сме имали.

И на мен ми хареса Ларсен, но мисля, че има излишни килца или поне така изглежда, не знам :mrgreen: . Срещу Нафтата е време да се разпише, като тръгне да тича с тази широка крачка и ми напомня за Гарата, не знам защо :oops: , днес заслужаваше да вкара гол, ама.. Пък за Макриев не ми говори, цяло второ полувреме НИЩО, а като дойде си мислех, че ще бележи, не е късно да ме опровергае де.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 21 сеп 2013 22:22

Сектор Б :twisted: :twisted: :twisted:
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 21 сеп 2013 22:22

OOP написа:
terata написа: Макриев обаче... досега не съм виждал подобен футболист. По-слаб нападател не си спомням да сме имали.

Дениран Ортега,също :lol:
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 21 сеп 2013 22:23

„Мисля, че и Туре, и Блажевич са далеч от нивото, което очаквам от тях, но мисля, че имат качества да са тук. За нас всеки успех е важен“, завърши ръководителят.

Раев мисли. :lol:
Че те сами ли дойдоха ?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 21 сеп 2013 22:24

Blue Mind написа:
OOP написа:

Дениран Ортега,също :lol:

Жоао Карлос, също. :lol:
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 сеп 2013 22:24

terata написа:
Rivaldo10 написа:
ralka_levskarka написа:

Добре, че не достигна играча на Черноморец, че рано-рано оставахме с човек по-малко и друго щяхте да пишете. ;) Дано не се налага отново да припомням тези коментари. ;)

Ми той видя, че топката отива далеч от него и не може да я стигне и ще направи фаул/дузпа и си вдигна ръцете. ;) А ако беше Пацо щеше да седи забит на голлинията и щеше да бъде разстрелян...както се е случвало нееднократно.

Определено да, но аз говорех за ситуацията в 87 минута, ако не бъркам. Изпълниха заучено положението, естествено нашата защита заспа и играчът на Черноморец се измъкна, но май Пешо не ме разбра.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Тостао
Контакти:

Мнениеот Тостао » 21 сеп 2013 22:24

ralka_levskarka написа:
terata написа:
ralka_levskarka написа:

И на мен ми хареса Ларсен, но мисля, че има излишни килца или поне така изглежда, не знам :mrgreen: . Срещу Нафтата е време да се разпише, като тръгне да тича с тази широка крачка и ми напомня за Гарата, не знам защо :oops: , днес заслужаваше да вкара гол, ама.. Пък за Макриев не ми говори, цяло второ полувреме НИЩО, а като дойде си мислех, че ще бележи, не е късно да ме опровергае де.

На Макриев му трябва малко повече агресия
moderatè souse
БАНВАНЕТО Е МОДЕРНА РАЗНОВИДНОСТ БОЛШЕВИЗЪМ

Върни се в “Архив”