Черноморец (Бургас) - Левски (София) FT. 1-3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Левски (София) 21 септември от 20:00

Мнениеот snakebite » 21 сеп 2013 21:28

Пак реанимирахте умрелите левскари :evil: ...

Срещу нас разбира се Херо ще играе финал за КЕШ..

Не ми приказвайте че толкова можете, защото ако толкова можете сте на нивото на Гоце Делчев ! И те загубиха с два гола !

Черноморец не е слаб отбор - но срещу Левски и Ботев, гледам 4 поредни мача под индиго - предния сезон загубихте пак два пъти и сега пак...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 21 сеп 2013 22:17

Мдааа,според Херо малкото време за трансфери и ала бала били виновни.Е как тука още от зимата се знаеше,че Фо-поре си заминава и 8 месеца се оказаха малко време да му намери заместник и защо се освободи Траян Дянков,който със сигурност дори на тези години нямаше да се справя по зле в центъра на защитата и на левия бек,отколкото Веньо и Оливейра.Балтанов,както и в мача с Ботев убеди защо не е във водещ отбор и пак се видя,че Цоньо е незаменим.За Стоян е излишно също да се споменава откога беше ясно,че си тръгва и най-смешното беше,че вместо да се обиграват нови варианти и Фо-поре и Стоян си доиграха сезона,така че за мен оправданията на Херо издишат,понеже не стана ясно кому беше нужно да се разбива стабилна защита и вратарски пост преди да са намерени подходящите изпълнители :? Жалко за таланта на момчета като Манзоро,Амари,Фонсека и т.н.,защото докато им намерят подходящи съотборници,които да не им опропастяват усилията,последните най-вероятно ще си съберат багажа :?
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

nasko75

Мнениеот nasko75 » 21 сеп 2013 22:34

Фонсека добре?????????? моля ви!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 21 сеп 2013 22:35

Bourgas написа:След мача ще се пият бири и ракии. Дано да бъде от радост. Ако ли пък не и мъката е повод :) Знаете къде.

Бахти,не можа ли да кажеш по-рано или поне на мача ???? :evil:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 21 сеп 2013 22:47

Мдааа,мача няма какво толкова да се коментира. Черноморец загуби,защото искаше. Не съм очаквал,че някога ще го кажа,но момчетата в синьо можеха,но не искаха да играят. А и смените на Херо...!!! :shock:
На мача коментирахме,че победата срещу Любимец е резонна,с оглед на днешния резултат. Победа,която лично мен наистина ме учуди. :roll:
Момчета,аз имам уважителна причина да не съм на мача в сряда. Не знам дали не е по-добре да загубим. Така поне няма да се съмнявам в днешния мач,а ще знам че толкова можем. ;) Не знам дали пак ще ида на мач скоро. :( Днес тия пичове ме размазаха от бездушие и нежелание.
snakebite,приятелю,в Бургас сме широко скроени хора и на черното не казваме бяло. Когато нещо си мирише,не ни е страх да го кажем. А вие в Разград,може да си живеете в лайна и няма "гък" да кажете. ;)
За момчето,с едното левче за билет.....Не те знам на колко си години,но Черноморец има фенове на по 13-14 години за които и левчето е много. Да не говорим,че тези билети са закупени от фенклуба,с пари събрани от фенове,които могат да си позволят членски внос. ;) И не виждам нищо лошо в това.
Само да добавя,че Черноморец направи лоша услуга на Левски днес. Левски е посредствен отбор и тази победа само ще ги заблуди,че са постигнали нещо.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 21 сеп 2013 22:52

ricki69 написа:
Devian написа:Преди поне със софийските "грандове" се събираше публика,сега :oops:

Е пак e добре с билетчетата от по 1 лев. :lol:

Скрий се,не си интересен.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 21 сеп 2013 22:58

Яд ме е,че Черноморец пропусна шанса да влезе в първата седмица след две лесни домакинства. :evil:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 21 сеп 2013 23:02

snakebite написа:Пак реанимирахте умрелите левскари :evil: ...

Не ми приказвайте че толкова можете, защото ако толкова можете сте на нивото на Гоце Делчев ! И те загубиха с два гола !

Черноморец не е слаб отбор - но срещу Левски и Ботев, гледам 4 поредни мача под индиго - предния сезон загубихте пак два пъти и сега пак...

На бялото черно няма как да се каже,аз поне така съм възпитан.За разлика от вас не гледаме през сини очила,и не всичко е цветя и рози.Българския футбол е пълни л..на и който има пари той поръчва музиката.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 21 сеп 2013 23:05

ivan56 написа:

На бялото черно няма как да се каже,аз поне така съм възпитан.За разлика от вас не гледаме през сини очила,и не всичко е цветя и рози.Българския футбол е пълни л..на и който има пари той поръчва музиката.

Е,па същото исках да кажа и аз... :mrgreen:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 21 сеп 2013 23:09

Напълно си прав колега. Ние сме маша на тези два тима. Дори и да изпаднат ние ще сме с тях за да им носим легена с вода...Срамота. Връщам се от стадиона и се чувствам по-скоро обиден отколкото разочарован. И през пролетта в мача срещу Левски се усещаше "разстроената" ни откъм тактика игра. Играем в състав, с който далеч преди да започне мача споделих на ближните си на стадиона, че излизаме за да...падаме. Не може откровени дърва да играят 90' и то в моменти, когато трябва да се променим в офанзива. С ръка на сърцето твърдя, че по-слаб Левски аз не съм виждал. Старанието ни да се победим сами се оправда с автогол, безброй пропуски и...тактическа немощ изразена в безсмислени смени. Лично мен загубите не ме отчайват, но фалша не го понасям...За мача със Славия и 200 човека няма да има на стадиона. Обзалагам се.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”