Черноморец - Левски 21.09 20:00 ТВ7

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Re: Черноморец - Левски 21.09 20:00 ТВ7

Мнениеот edmon_dantes » 21 сеп 2013 22:00

Parmalat написа:Ще ви изядем !!!

Хайде да не казвам какво ядохте в този мач, че има и дами във форума.
А за мача - второто полувреме ми хареса общо взето, пропуснахме пак отлични възможности. Хареса ми Туре и Гари през второто полувреме. Стабилен Блажевич на вратата и отличен Миро Иванов.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 21 сеп 2013 22:00

Много ми хареса макриев.
Много полезен играч.
Особено , когато трябва да се попълни отбора до 11! :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 21 сеп 2013 22:02

sin4ec написа:Добре е! Има искрица, има потенциал в този отбор. Всичко ще си дойде на мястото, поздравления за агитката ни в Бургас-железни! :) Инак нищо ново-Херо пак е сглобил отбор, който може да прецака всеки! Можеше и да бием с разгром, но това едва ли би зарадвало някой от нас...
Малко търпение, малко любов и сме готови! Тая френска чернилка е много научен играч, изобщо имаме мегдан!
Но най-вече: имаме треньор!

А бе, и аз съм на мнение ,че треньора си ни е наред и би било огромна грешка, ако го уволнят, както се пускат разни слухове. А всички знаем, че огън без дим няма....
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 21 сеп 2013 22:03

Син до гроб_ написа:
sin4ec написа:Добре е! Има искрица, има потенциал в този отбор. Всичко ще си дойде на мястото, поздравления за агитката ни в Бургас-железни! :) Инак нищо ново-Херо пак е сглобил отбор, който може да прецака всеки! Можеше и да бием с разгром, но това едва ли би зарадвало някой от нас...
Малко търпение, малко любов и сме готови! Тая френска чернилка е много научен играч, изобщо имаме мегдан!

А бе, и аз съм на мнение ,че треньора си ни е наред и би било огромна грешка, ако го уволнят, както се пускат разни слухове. А всички знаем, че огън без дим няма....

Няма да го уволнят.
Лошото е , че той сам ще си тръгне.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 21 сеп 2013 22:03

Син до гроб_ написа:

Според мен те няма да го уволнят.Той сам ще си бие камшика.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 21 сеп 2013 22:04

Прекалено сме ТЪПИ пред гола! Гари ни е най-талантливия футболист, но почти никога не взима правилните решения (примери: срещу Лудогорец второто полувреме 5, повтарям 5 пъти се опита да си спре топката с външен и да мине зад защитника! Майка му стара, пробвай нещо различно след вторият път!; навлиза в наказателно и стреля, когато е имало човек около пенталка - ок, но втора ситуация: комбинират с Вутов и вместо да му я върне я порти като първата..... кретенска работа (говоря за срещата с Лудогорец). Цецо не е лош нападател, но само с глава ли ще вкарва? Прекалено много пропуска! Ако си вкарваме положенията ще е по-лесно! Не сме с некви много силни индивидуалности, но спрямо конкурентите в първенство... трябва да сме поне в борбата за отличията...
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 21 сеп 2013 22:04

Честита победа! Гледах мача 30 минути (60-90) и ми харесаха. Има подобрение,но трябва още много работа :) .

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 21 сеп 2013 22:05

Гари трябва да поиграе при юношите. ;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 21 сеп 2013 22:07

edmon_dantes написа:

А за мача - второто полувреме ми хареса общо взето, пропуснахме пак отлични възможности. Хареса ми Туре и Гари през второто полувреме. Стабилен Блажевич на вратата и отличен Миро Иванов.

Общо взето всички сме забелязали еднакви неща само да добавя ,че без Гаджев играем по-добре ,Бру продължава с посредствеността от време на време прави и някои добри отигравания,незнам той ли не може да изпълнява статични положения или Йока не може да ги научи,ако трябва да се изпълняват от Миро Иванов или Вутов ,когато е на терена,защото е срамота да имаме 1 гол от статично положение от началото на сезона . ;)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 сеп 2013 22:08

edmon_dantes написа:

+1914. Мнението ми за играчите, които си изброил е същото.
Макриев отново нищо не направи, само с асистенцията към Гари се запомни.
Съдията картоните ли си беше забравил?
Левски откога не беше вкарвал 3 гола като гост? :mrgreen:
П.С. някои казваха, че без Гаджев не можем да бием :roll:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”