Черно море - Локо Сф 21.09 събота 17.00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Локо Сф 21.09 събота 17.00
Честита точка на Локо Сф,за Черно море ще е истински успех ако успее да издрапа до класиране в първата половина на таблицата след редовният сезон.
Грийн, не се чудя. Нямам високи очаквания и съответно големи разочарования. Просто показвам малко повече оптимизън и им пускам малко гювеч с надежда, че нещата ще тръгнат нормално.
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
Мен ми си струва,че след 2:0 нашите футболери,решиха че мача е свършил.Това им изигра лоша шега.Много тъпо загубени точки от по слаб отбор от нашия. 

cristely написа:Грийн, не се чудя. Нямам високи очаквания и съответно големи разочарования. Просто показвам малко повече оптимизън и им пускам малко гювеч с надежда, че нещата ще тръгнат нормално.
Ами какво да ти кажа

Да се стягат за следващият мач, и да видим как ще я караме в Пловдив в сряда.
П.С. Неделяв бил с контузия

sandi74 написа:Честита точка на Локо Сф,за Черно море ще е истински успех ако успее да издрапа до класиране в първата половина на таблицата след редовният сезон.
Ами кой да издрапа до първата половина бе ? Селското Биройй ли ...Смешник изчезвай от форума .Вие сте в зоната на изпадащите и си отивате в Б група където ви е мястото
- ralimavridov
- Контакти:
Яд ме е много както всеки предполагам.Много боли по такъв начин да изпуснеш 3 точки,но това го има във футбола.Нашите просто спряха да играят и се получи логичното.Положителното беше играта на Бакари първото п-ме,а и като цяло на отбора.Дано да го забравят бързо и да мислят от утре за мача в Пловдив,защото там ще е страшно.
Този мач не знам за вас,но аз от сега съм го писал в графата "0" т.
Дано успеем да отмъкнем нещо.
Този мач не знам за вас,но аз от сега съм го писал в графата "0" т.
Дано успеем да отмъкнем нещо.
-
- Контакти:
Задължително трябва да има глоби,солени глоби.Не заради равния,не,а заради отношението към играта,към самия спорт,към феновете.Това беше НЕПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ!Искаха да унижат гостите,не с резултат,ами с петички,с точки,с не знам си кви циркаджилъци....което е дори бих казал леко недостойно като идея.Най-обидно е за нас,феновете,защото като никой път ми се струваше,че има подем сред феновете,оптимизъм....но след видяното НЕ СЪМ оптимист,няма как да бъда,когато дори треньора спи като пукал и гледа безпомощно как играчите му от 30 минута до 80 играят все по-слабо и по-слабо и не взе никакви мерки,а неадекватното решение да отмени смяната на Бекир...НО КОМЕНТ,вкарването на Живко и Росен на местата на офанзивни играчи беше черния печат,който Гонзо сам наби на тоя мач.14 минути с 4 централни защитника,единия го слага халф,другия....Живко...някъде напред да се шматка и той не знай къде,просто защитници да има,същото като мача с Лил - меле,не знаят кой къде да застане,прас - глупав гол,а преди гола - наша атака,Живко губи топката,защото не може да я задържи елементарно,а после отива и пльоска негъра им с бодичек,безсмислен и глупав фал....МНОГО СЪМ ЯДОСАН И МНОГО ОБИДЕН!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- blue avalanche
- Контакти:
cristely написа: След като гледах Дани Младенов в трети мач си мисля, че той не е човек, който може да дърпа отбора напред. Няма ефективност, няма креативност. Става единствено за смяна.
Тепърва ще "преоткривате" Д.Младенов...
Поправи ме,ако греша ама от "новопривлечените"(Паланков,Младенов,Станчев и Райков) май само Райков става.Засега...
ПП.Ние ви предупреждавахме-вие не внимавахте...

За Бекир се взе решение да не влиза след гола на Локото за 2:1. Не знам дали щеше да успее да помогне, аз щях да пусна Паланков при това положение - точно човек, който влиза здраво в единоборствата и разбива играта на противника.
Може би, абсолютно невременна издънка. В никакъв случай не трябва да забравят този мач и то до края на кариерата си поне. Искахме бърз гол и вкарахме два такива, което май ни изигра лоша шега. Футболистите ни показаха непрофесионализъм и заслужено се прибраха с наведени глави. Дано това ги държи на щрек до края на сезона и след това. Не съм очаквал да го видя и кажа, но липсваше всякаква дисциплина с малки изключения у някои в личен план.
Хубавото е, че взехме поне една точка - Сигурен съм, че Локо Шопия ще вземат още много точки и ще са в борбата за 7-мицата. Сега едва ли нашите ще посмеят да се отпуснат и срещу Пирин дори - дано наистина си вземат поука и дано Гонзалес (който иначе се справя добре според мен) започне да прави правилните смени.
Вчерашния мач ми напомни на минали години, когато все в последните минути редовно или ни изравняваха или ни биеха.
Дано сега да е единичен случай. Не губете надежда Моряци - съхранете оптимизма си и подкрепяйте отбора въпреки всичко, защото иначе и ние самите не заслужаваме отбора да играе за нас.
И.. Не очилата ми са зелени, а сърцето!
Хубавото е, че взехме поне една точка - Сигурен съм, че Локо Шопия ще вземат още много точки и ще са в борбата за 7-мицата. Сега едва ли нашите ще посмеят да се отпуснат и срещу Пирин дори - дано наистина си вземат поука и дано Гонзалес (който иначе се справя добре според мен) започне да прави правилните смени.
Вчерашния мач ми напомни на минали години, когато все в последните минути редовно или ни изравняваха или ни биеха.
Дано сега да е единичен случай. Не губете надежда Моряци - съхранете оптимизма си и подкрепяйте отбора въпреки всичко, защото иначе и ние самите не заслужаваме отбора да играе за нас.
И.. Не очилата ми са зелени, а сърцето!