Alonso_Massa написа:Като да не повярваш ни дават мача по Диема.![]()
Е оставаше и да не дават мача на лидера в класирането...
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Alonso_Massa написа:Като да не повярваш ни дават мача по Диема.![]()
superspiro написа:Alonso_Massa написа:Като да не повярваш ни дават мача по Диема.![]()
mitko9311 написа:superspiro написа:Alonso_Massa написа:Като да не повярваш ни дават мача по Диема.![]()
Това, че сме лидери не го гледат просто от която и страна да разгледате мачовете в събота от 17;00 няма по интересен от Ливърпул - Саутхямптън и като се знае, че Фулъм са от 19;30 и Астън Вила с другия българин от 14;45 няма как да не ни дават дербито на Манчестър е в Неделя Челси е късния съботен мач с Фулъм.Арсенал и Тотнъм са в Неделя също така, че останаха Пул за коеето се радвам и дано бием отново !!! YNWA
Avrameca написа:за мен ще бъде доста интересно ако БР заложи на Лукас и Хендерсън като опорни халфове а Стиви Джи да бъде изтеглен като атакуващ халф.

leoric написа:Слаби са в защита, това ме кара да мисля, че ще ги бием. Дано само не играем пак половината мач. Отсъствието на Коутиньо е сериозен удар, но затова се купиха толкова играчи лятото. Алберто, Аспас или Хендо ще трябва да се нагърби. За мене Коло трябва да играе десен бек. В средата не знам Агер - Сако или Шкъртел - Сако ще предпочете, много зависи в какво състояние е Агер. Не съм запознат, но тоя Сисоко не може ли да играе десен бек като се върне от контузията? Знам че е ляв, но не пречи да се пробва като десен. Джонсън не игра лошо от ляво, когато Енрике беше контузен.
suareshampion написа:leoric написа:Слаби са в защита, това ме кара да мисля, че ще ги бием. Дано само не играем пак половината мач. Отсъствието на Коутиньо е сериозен удар, но затова се купиха толкова играчи лятото. Алберто, Аспас или Хендо ще трябва да се нагърби. За мене Коло трябва да играе десен бек. В средата не знам Агер - Сако или Шкъртел - Сако ще предпочете, много зависи в какво състояние е Агер. Не съм запознат, но тоя Сисоко не може ли да играе десен бек като се върне от контузията? Знам че е ляв, но не пречи да се пробва като десен. Джонсън не игра лошо от ляво, когато Енрике беше контузен.
Незнам дали са слаби в защита ,не съм ги гледал тоя сезон ,но ако погледнем статистиката ,там се вижда точно обратното. Допуснали са само 2 гола досега,което говори за не толкова лоша защита. Може би си ги гледал и си видял слабости ?
Ако Туре е в центъра на защитата ,ние гол много трудно ще допуснем . Отпред Стъридж ще вкара и ги изпращаме да си ходят .![]()
Вземем ли тоя мач ,нещата вече стават доста интересни . Продължаваме да сме на ПЪРВОТО МЯСТО и всички ще почнат да се съобразяват с нас !
Мачкай Брендъне ..затваряй усти ! хаха
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Confirmed #LFC team v Southampton: Mignolet, Toure, Sakho, Agger, Skrtel, Lucas, Henderson, Gerrard, Aspas, Moses, Sturridge.
Confirmed #LFC subs v Southampton: Jones, Kelly, Sterling, Enrique, Wisdom, Ibe, Alberto
Потребители, разглеждащи този форум: wolf и 7 госта