Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
bojo0o0o94 написа:Голям мач ще е днеска! Мисля, че един Дани Младенов ще е далеч по полезен, ако започне като титуляр. Бакари да влиза второто полувреме.
КироВарна написа:bojo0o0o94 написа:Голям мач ще е днеска! Мисля, че един Дани Младенов ще е далеч по полезен, ако започне като титуляр. Бакари да влиза второто полувреме.
Имам чувството,че Гонзо го чака Бакари най-после да се адаптира и да започне да вкарва.Аз също много се надявам,но вече започнах да се отчайвам.Добрия нападател,като Инканго например,се помота два мача и заигра на ниво.На тоя не ми е ясно колко време му трябва.Иначе и аз мисля ,че Дани Младенов ще е по добре да започне.А относно публиката,днес трябва да сме много и да покажем,че имаме да си връщаме на този отбор за долните съдийски изцепки.Лесно беше да паднем от Ботев Враца,но играхме феър плей.Не се осрахме като чорбата,Славия,Локо Пд и Литекс.Според мен беше правилно.Моряците винаги играят честно и се хвърлят на всички.Днес е момента да ги излупаме.
Готвача написа:Днес очаквам на върха да са Бакари-зад него Божилов,от ляво Райков,от дясно Дани.В центъра Жоро и Дани/Еди/.Защитата е ясна.Успех на моряците и се надявам Бакари да се разпише днес.
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта