Наистина ли всичко е пари

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
liliputchica

Наистина ли всичко е пари

Мнениеот liliputchica » 21 сеп 2013 00:33

Барселона предлага 12 млн. евро на Иниеста, той на 30 години иска 17 млн., което според мен е безумно. Също така,мисля, че само в Барселона ще е "гласна" буква.Няма качества на лидер,при по-слаби съотборници ще се превърне в посредствен играч. Данъците в Испания са сравнително ниски,дори 12 млн. трябва да са бруто,ако не иска,да си седи на пейката, няма незаменими футболисти,особено в колективен спорт какъвто е футбола.
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Наистина ли всичко е пари

Мнениеот BadBoy » 21 сеп 2013 00:37

Що трябва да правим сметка на парите на хората?
Иниеста е един от тримата направили Барса това, което е в момента и с право иска по-голяма заплата.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 21 сеп 2013 01:32

liliputchica написа:Барселона предлага 12 млн. евро на Иниеста, той на 30 години иска 17 млн., което според мен е безумно. Също така,мисля, че само в Барселона ще е "гласна" буква.Няма качества на лидер,при по-слаби съотборници ще се превърне в посредствен играч. Данъците в Испания са сравнително ниски,дори 12 млн. трябва да са бруто,ако не иска,да си седи на пейката, няма незаменими футболисти,особено в колективен спорт какъвто е футбола.

Чак тема да отвориш???Има ли кой да му ги даде ще ги иска.От кога на 30г. си свършил за футбола.... и ако е така Шави какво прави в отбора!???Да кажеш че Иниеста не е нищо особено си е чиста проба тъпотия.Все пак става дума за футболист,който в последните 4 години е бил винаги в 3-а на най-добрите в света!??

Потребителски аватар
Trueplayer
Контакти:

Мнениеот Trueplayer » 21 сеп 2013 01:35

А вие на всяка журналистическа измислица ли ще се хващате ?! Колкото и Мони Секса ви оправи за 800 дни,толкова и глупостите на в-к Марка са истина,още повече,когато пишат за Барселона.

ricki69
Контакти:

Мнениеот ricki69 » 21 сеп 2013 01:54

Да ако не знаеш 2013 година сме всичко се върти около парата. Нямаш ли пари нищо не става.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 21 сеп 2013 09:05

Той е един от тримата , които изградиха този отбор . Нормално е да иска да е на парите на новото бразилче .

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 сеп 2013 09:58

Особено когато ги нямаш се усеща най-силно.

iliyan

Мнениеот iliyan » 21 сеп 2013 10:19

Не е луд този яде баницата , а този който му я дава !
Кутията на Пандора я отворихме отдавна и като , че ли май няма кой да я затвори!
Спомняте ли се какво заплати взимаха играчи като Платини , Сократес , Зико , Литбарски и т.н. ?!
Защото аз си спомням и едва ли тогава със седмичната им заплата можеха да си купят кола !
И едва ли някой може да ме убеди , че Балотели , Роналдо и Бейл са по-добри от горе изброените !
Но сравнете тогава какво е можел да си купи с едноседмична заплата Платини и сега Роналдо и сами направете изводите !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 21 сеп 2013 10:49

То определено има разлика в заплатите на всички(инженери,лекари,адвокати,техници и т.н.) примерно в Италия, където е играл Платини (Юве) от преди 30 години и сега. Но вярно е и че във футбола започнаха да се изливат пари, които не са изкарани от футбол а са взети от петрола на някой шейх. Затова са толкова надути заплатите. Преди 30 години не е имало шейхове на които им се е разрешавало да си купуват отбори и да наливат милиарди.

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 21 сеп 2013 14:30

liliputchica написа:Барселона предлага 12 млн. евро на Иниеста, той на 30 години иска 17 млн., което според мен е безумно. Също така,мисля, че само в Барселона ще е "гласна" буква.Няма качества на лидер,при по-слаби съотборници ще се превърне в посредствен играч. Данъците в Испания са сравнително ниски,дори 12 млн. трябва да са бруто,ако не иска,да си седи на пейката, няма незаменими футболисти,особено в колективен спорт какъвто е футбола.

17 млн. ;) безумно
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Барселона”