Браво на Лудогорец!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Браво на Лудогорец!

Мнениеот dreben23 » 20 сеп 2013 12:46

Имах очаквания за един Х, но надхвърлиха очакванията с победата! Лудогорец си заслужи всички хубави коментари и заглавия в медиите! Просто аз като видя добра игра от наш отбор (с изключение на Левски) съм готов да отдам дължимото на победителите. :)
Докато ние се мъчим кой да не остане последен с най-малко точици и после да си ги мериме... точиците, Лудогорец смачка ПСВ Айндховен в дебютното си участие- един отбор, който малчуганите твърдят, че бил случаен, не бил класа и т..н, за да замажат срама на любимите си отбори. :mrgreen:
Батковците обаче знаем, че ПСВ Айндховен е от топ отборите в Европа и отбор, който измъкне нещичко от тях, значи притежава и нужната класа! :)
А дано биете до края...
Мен лично ме притесняват домакинските двубои повече, отколкото гостуванията на Лудогорец. Има и вероятност при която да си останете само с три точки, така че не бива да се хвърчи чак толкова. Групата ще е завързана до самия край! ;)
Последна промяна от dreben23 на 20 сеп 2013 13:16, променено общо 3 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 сеп 2013 12:48

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев се раздели със старателно загладената прическа. Това стана след победата над ПСВ в Айндховен. Петричев се хванал на бас, който загубил. Другият вариант бил да се прибере на автостоп. В крайна сметка разумът надделят и шефът при "орлите" е бил остриган.

Дано се появят снимки :D

Иначе едно голямо БРАВО на Лудогорец, снощи играха срещу ПСВ и това ще остане в историята.
Изображение

iliyan

Мнениеот iliyan » 20 сеп 2013 13:52

dreben23 написа:Имах очаквания за един Х, но надхвърлиха очакванията с победата! Лудогорец си заслужи всички хубави коментари и заглавия в медиите! Просто аз като видя добра игра от наш отбор (с изключение на Левски) съм готов да отдам дължимото на победителите. :)
Докато ние се мъчим кой да не остане последен с най-малко точици и после да си ги мериме... точиците, Лудогорец смачка ПСВ Айндховен в дебютното си участие- един отбор, който малчуганите твърдят, че бил случаен, не бил класа и т..н, за да замажат срама на любимите си отбори. :mrgreen:
Батковците обаче знаем, че ПСВ Айндховен е от топ отборите в Европа и отбор, който измъкне нещичко от тях, значи притежава и нужната класа! :)
А дано биете до края...
Мен лично ме притесняват домакинските двубои повече, отколкото гостуванията на Лудогорец. Има и вероятност при която да си останете само с три точки, така че не бива да се хвърчи чак толкова. Групата ще е завързана до самия край! ;)

[offtopic]Евала , Дребен ;) И аз това казвам , но казаха , че съм бил хейтър ! Вярно , че биха резервите на PSV , но пак си е победа ;)
Никъде не пише , че PSV са играли с резервите , но човек лесно може да го установи като види състава им от мача с Милан ;)[/offtopic]
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 20 сеп 2013 14:35

iliyan написа:
tsonpen написа:Хайде стига с тези коментари за българите в Лудогорец! Терзиев е контузен, Данчо Минев е контузен. Треньорът е предпочел Абало, Ешпиньо и Фура пред Стоянов, Златински и Александров. Играят най-подготвените и най-подходящите за конкретния мач. Вижте резултатите на Лудогорец U17. Там чужденци няма. Първо място във временното класиране, 6 поредни победи.

:lol: :lol: :lol: И колко от тези младежи са капанци :P :P :P

В Разград няма само капанци. Има също голяма група балканджии, както и български турци, малко цигани, а и българи, дошли от всички краища на страната. Усещам, че скоро ще поискаш всеки футболист на Лудогорец да доказва пряката си родствена линия с болярите от времето на Борис I.
[center]Изображение[/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 20 сеп 2013 14:44

tsonpen написа:
iliyan написа:
tsonpen написа:Хайде стига с тези коментари за българите в Лудогорец! Терзиев е контузен, Данчо Минев е контузен. Треньорът е предпочел Абало, Ешпиньо и Фура пред Стоянов, Златински и Александров. Играят най-подготвените и най-подходящите за конкретния мач. Вижте резултатите на Лудогорец U17. Там чужденци няма. Първо място във временното класиране, 6 поредни победи.

:lol: :lol: :lol: И колко от тези младежи са капанци :P :P :P

В Разград няма само капанци. Има също голяма група балканджии, както и български турци, малко цигани, а и българи, дошли от всички краища на страната. Усещам, че скоро ще поискаш всеки футболист на Лудогорец да доказва пряката си родствена линия с болярите от времето на Борис I.

Не ! Само да роден е в Разград , но не бих отказал и майка,баща,дядовците,бабите и ако може и прадядовците и прабабите да са от региона :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

GrL
Контакти:

Мнениеот GrL » 20 сеп 2013 15:19

Ехаа мнозинството от коментиращите заслужават едно мъжко ръкостискане от дамските ръцете на Green Ladies. Достойно е, че можете да преглътнете личните пристрастия и да се радвате на успеха на Лудогорец. Адмирации за вас! Благодарим ви :)

fixxxsers
Контакти:

Мнениеот fixxxsers » 20 сеп 2013 15:33

Честито още веднъж на всички!
Ако го има някъде качен мача, моля дайте линк. Благодаря.
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 20 сеп 2013 16:00

fixxxsers написа:Честито още веднъж на всички!

Тук след няколко дни би трябвало да е качен целия мач.http://ludogorec.net/index.php/videos
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Crazy Forest
Контакти:

Мнениеот Crazy Forest » 20 сеп 2013 17:36

Parmalat написа:
fixxxsers написа:Честито още веднъж на всички!

Тук след няколко дни би трябвало да е качен целия мач.

Обикновено ги качват на другия ден на http://p2pbg.com но този път няма нищо все още

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 21 сеп 2013 00:38

Щом там го няма, значи и че на фенсайта няма да го има. Пенчев обикновено оттам го сваля и го качва в тубата...
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Върни се в “Футбол - България”