hajitsu написа:Победа за мадридско-италианския Наполи.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
hajitsu написа:Победа за мадридско-италианския Наполи.
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
JohnnieWalker написа:[
"Парцелона" е отбора на 21 век, така че показвай малко уважение![]()
doktora25 написа:JohnnieWalker написа:[
"Парцелона" е отбора на 21 век, така че показвай малко уважение![]()
За отбор на XXI век трябва да спорят Милан - тотален хегемон от 2003 до 2007 г. и Байерн - хегемон от 2010 насам.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
JohnnieWalker написа:boabbb написа:haha написа:Къде са хората, които твърдят, че Бенитез бил некадърен и не става за треньор?
Ето ме менеНа тоя отбор и аз да съм му треньор, пак няма да играе зле. Бенитес е единствения, който може да накара носителя на ШЛ да играе слаб футбол ( Интер ). По отношение на горния коментар, че Барса били отбора на 21-ви век - чух, че ще ги преименуват на Барселона 07
Като биха Реал М на Бернабеу с 2:6, да не кръстиха кралския клуб Реал 26 ? Или преди няколко години, когато Барса би Байерн с 4:0 , баварците са се кръстили Байерн 0:4 ? Такави тъпоглавци като теб въобще не трябва да се допускат до интернет... Виж титлите и успехите, и ще разбереш, че съм прав в мнението сиЕдинствения отбор с повече отличия през 21 век е Порто, които обаче играят в Португалия, и нямат 3 ШЛ за този период
А коментара ти за Бенитез е толкова жалък, че не заслужава коментар... Човека има 2 финала на ШЛ (единия спечелен по феноменален начин ), ти ми приказваш, че бил некадърен... Единствената причина на хегемонията на Интер в Италия, е че Юве и Милан бяха отстранени от борбата за титлата... А по-повод слабия футбол, мисля че няма нужда да напомням, че Челси отпадна в групите на ШЛ, веднага след като спечели турнира, при това със същия треньор...
we are the champions написа:Бенитес е межиджър за купите ... в първенството Наполи ще се смъкнат рязко на доло ,ама няма да се изненадам ако вземат ШЛ
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
boabbb написа:
Колега, точно ти да ме учиш кой отбор, какъв е и за треньорите, при положение, че на аватара ти е емблемата на Слабия - просто е смешно. Как може да сравняваш ФК Чукотка и Интер, бе? Челси е изкуствен гранд - няма ли го чичо Роман са дотам, докато Интер е бил и ще бъде голям клуб. Наказанията за Юве и Милан бяха даже леки, няма по-голям проблем за футбола от уредените мачове и трябва да се действа с твърда ръка. Ако беше друг отбор на мястото на Дъртата директно заминаваше в Серия С. Единственото нещо, заради което така любимата ти Парцелона взе толкова титли и купи за този период се казва Меси - без него са пълна дупка.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта