Наполи - Борусия Дортмунд ШЛ !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hajitsu

Re: Наполи - Борусия Дортмунд ШЛ !!!

Мнениеот hajitsu » 19 сеп 2013 14:35

hajitsu написа:Победа за мадридско-италианския Наполи.

8-)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 19 сеп 2013 17:29

JohnnieWalker написа:[
"Парцелона" е отбора на 21 век, така че показвай малко уважение ;)

За отбор на XXI век трябва да спорят Милан - тотален хегемон от 2003 до 2007 г. и Байерн - хегемон от 2010 насам. 8-)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 20 сеп 2013 12:23

doktora25 написа:
JohnnieWalker написа:[
"Парцелона" е отбора на 21 век, така че показвай малко уважение ;)

За отбор на XXI век трябва да спорят Милан - тотален хегемон от 2003 до 2007 г. и Байерн - хегемон от 2010 насам. 8-)

:lol: :lol: :lol:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 сеп 2013 13:02

JohnnieWalker написа:
boabbb написа:
haha написа:Къде са хората, които твърдят, че Бенитез бил некадърен и не става за треньор? :lol:

Ето ме мене :!: На тоя отбор и аз да съм му треньор, пак няма да играе зле. Бенитес е единствения, който може да накара носителя на ШЛ да играе слаб футбол ( Интер ). По отношение на горния коментар, че Барса били отбора на 21-ви век - чух, че ще ги преименуват на Барселона 07 :mrgreen:

Като биха Реал М на Бернабеу с 2:6, да не кръстиха кралския клуб Реал 26 ? Или преди няколко години, когато Барса би Байерн с 4:0 , баварците са се кръстили Байерн 0:4 ? Такави тъпоглавци като теб въобще не трябва да се допускат до интернет... Виж титлите и успехите, и ще разбереш, че съм прав в мнението си ;) Единствения отбор с повече отличия през 21 век е Порто, които обаче играят в Португалия, и нямат 3 ШЛ за този период ;)

А коментара ти за Бенитез е толкова жалък, че не заслужава коментар... Човека има 2 финала на ШЛ (единия спечелен по феноменален начин ), ти ми приказваш, че бил некадърен... Единствената причина на хегемонията на Интер в Италия, е че Юве и Милан бяха отстранени от борбата за титлата... А по-повод слабия футбол, мисля че няма нужда да напомням, че Челси отпадна в групите на ШЛ, веднага след като спечели турнира, при това със същия треньор...

Колега, точно ти да ме учиш кой отбор, какъв е и за треньорите, при положение, че на аватара ти е емблемата на Слабия - просто е смешно. Как може да сравняваш ФК Чукотка и Интер, бе? Челси е изкуствен гранд - няма ли го чичо Роман са дотам, докато Интер е бил и ще бъде голям клуб. Наказанията за Юве и Милан бяха даже леки, няма по-голям проблем за футбола от уредените мачове и трябва да се действа с твърда ръка. Ако беше друг отбор на мястото на Дъртата директно заминаваше в Серия С. Единственото нещо, заради което така любимата ти Парцелона взе толкова титли и купи за този период се казва Меси - без него са пълна дупка.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

haha

Мнениеот haha » 20 сеп 2013 20:03

we are the champions написа:Бенитес е межиджър за купите ... в първенството Наполи ще се смъкнат рязко на доло ,ама няма да се изненадам ако вземат ШЛ :roll:

Много се съмнявам. Само да напомня, че макар вече да се минаха доста години, Бенитес има титла в Испания с Валенсия. Наполи няма как да финишира извън зона ШЛ. Лично мнение, че независимо дали Наполи се провалят или направят слаб сезон голяма част от негативите/позитивите трябва да се търсят при Бенитес- доведе половин нов отбор. Дотук се справят добре, а аз лично се надявам да вземат титлата в Италия. При положение, че Рома са зле, а другите отбори са ми противни ще стискам палци за неаполитанци.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

haha

Мнениеот haha » 20 сеп 2013 20:07

boabbb написа:

Колега, точно ти да ме учиш кой отбор, какъв е и за треньорите, при положение, че на аватара ти е емблемата на Слабия - просто е смешно. Как може да сравняваш ФК Чукотка и Интер, бе? Челси е изкуствен гранд - няма ли го чичо Роман са дотам, докато Интер е бил и ще бъде голям клуб. Наказанията за Юве и Милан бяха даже леки, няма по-голям проблем за футбола от уредените мачове и трябва да се действа с твърда ръка. Ако беше друг отбор на мястото на Дъртата директно заминаваше в Серия С. Единственото нещо, заради което така любимата ти Парцелона взе толкова титли и купи за този период се казва Меси - без него са пълна дупка.

Относно Интер. В този период много внимателно следях Серия "А". На Интер поне 2 от титлите им тогава бяха след брутално съдийско подпиране през целия сезон. Още си спомням как получаваха дузпа за игра с глава, вкарваха от 2 метра засада, измислени червени картони на противниците им и какви ли не още безумия. по такъв начин дори Левски не е бил крепен. Друг въпрос е, че се разкри, че и Интер са уреждали мачове покрай "Калчополи", но не последваха никакви наказания за тях. Изобщо, гнусно отборче.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Футбол - Свят”