Черноморец - Ботев (Пловдив) (коментари и прогнози)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Черноморец - Ботев (Пловдив) (коментари и прогнози)

Мнениеот ntodorov » 20 окт 2009 20:58

miro_plovdiv написа:не бъди много сигурен,не мисля че ще може да ви ударим,но както цска доста ще се измъчите.и за мен мача е 1 но се надявам на x.Но важното е да се получи един интересен сблъсък и съдията да не играе решаваща роля в двубоя.

Ако съдията играе някаква роля то тя ще е във ваша полза. Нали знаеш на Черноморец им вадят червените картони на Лазур, като млечни зъби.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 20 окт 2009 21:06

Страхувам се от "лесни мачове". Не надценявам Ботев, не подценявам и Черноморец, но този мач така може да се закучи, че след неговия край и двата отбора барабар с нас на стадиона да гледаме невярващо, а Сашо Диков да си направи най-рейтинговото седмично предаване. Познах резултата с Монтана. Не искам да прогнозирам и този резултат, но ме гложди мъглявина и неяснота относно изхода му... Кристалната ми топка и тя нищо не казва.Що ли ? Ще питам атрибутните ми такива :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 20 окт 2009 23:05

Ботев е отбор достоен за уважение заради феновете си.Ние можем само да мечтаем за такава подкрепа!По някога не мога да ги разбера нашите от агитката,сега някои се сърдят защо се сервира и на фенове на мазута в наща кръчма "При Акулите"...?Да това си е нашия дом и мисля ,че всеки е добре дошъл, стига разбира се да се съобразява с правилата ,наложени от домакините!Принципът е прост: покажете уважение за да получите гостоприемство!!!!Не разбирам защо някой трябва да се сърди!Колко са местата в Бургас, които са създадени за фенове????
Та на темата,мача според мен още не се знае дали въобще ще се играе,селския пак върти номера,а иначе ако има такъв си е абсолютна 1.Акулите ,мисля си научиха вече урока от Монтана!!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 20 окт 2009 23:37

Интересно тактическо германско-италианско надиграване. Победа с 1 гол разлика, но за съжаление не за нас. Според мен след 4-те мача със Литекс, Славия, Локо Сф и ЦСКА, никой няма да подценява Ботев. Все пак се надявам на нещо, трябват ни точки и то много ...
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 21 окт 2009 01:26

El greco написа:Акулите ,мисля си научиха вече урока от Монтана!!
А дано ,че май 2-рото място ги опияни и почнаха със слабите игри - Монтана(Не ми е ясно направиха много добър мач в Бургас и после паднаха като домакини от Локото :roll: ) и едвам биха Сливен.Нищо общо с играта от началото на сезона....
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

ultra_shark
Контакти:

Мнениеот ultra_shark » 21 окт 2009 04:13

Ботев са един от отборите, които най-много уважавам и ще се въздържа от прогноза. Надявам се само да бием и да има сделка за канарите. Слевдащият кръг да ударят съгражданите си с възможно, колкото се може повече. Твай :)

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 21 окт 2009 07:36

maldin1... и едвам биха Сливен.Нищо общо с играта от началото на сезона....[/quote]
Чакай,чакай за мача в Сливен не си прав.Първо терена беше отврат,а топката беше тежка като гюле от мокрото.Всичко това е предпоставка да не може да се играе футбола ,който свикнахме да гледаме.Все пак ние играем красиво,технично ,с много подавания и много движение,е как искаш да се получи тази игра????Важното е ,че бихме и тук още по-важно за мен е ,че победата беше благодарение на рутината и опита на нашите стари кучета.
Ботев не играят нищо в момента.Та те срещу ЦСКА я караха само на ентусиазъм и юруш, само рушиха и създадоха 1 единствена атака.Да, срещу такава постройка се играе още по-трудно,но се надявам,че в събота ,първо ще има добри условия за игра и второ, ще подходят много сериозно към мача самите футболисти.
Казвал съм го друг път и пак ще го повторя:НИЕ СМЕ ЧЕРНОМОРЕЦ ОТ БУРГАС И НЕ НИ ПЛАШИ НИКОЙ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!
И не забравяйте в четвъртък откриваме официялно кръчмата!!!!!

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 21 окт 2009 10:16

Първи 3 точки за БПФК1912 ,ВСЕ ПАК НЕМОЖЕМ ДА ИЗГУБИМ ДВЕ ПОРЕДНИ ДОМАКИНСТВА . ;) ;) ;) :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 21 окт 2009 13:39

Краен резултат 5-1.
Иначе ще се надявам на жълто-черна инвазия. Последния път бяха само 8 души, а 9тия беше толкова зле, че даже не го пуснаха да влезе на стадиона. Евала на такива агитки!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

ultra_shark
Контакти:

Мнениеот ultra_shark » 21 окт 2009 19:12

емо73канар написа:Първи 3 точки за БПФК1912 ,ВСЕ ПАК НЕМОЖЕМ ДА ИЗГУБИМ ДВЕ ПОРЕДНИ ДОМАКИНСТВА . ;) ;) ;) :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Колкото и големи да сте ще направим всичко възможно подкрепата да е от най-високо ниво и поне малко да се доближим до вас. Иначе база за сравнения няма.

Върни се в “Черноморец”