Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CTAHKO написа:Що беТи в какво вярваш
obi4am_pirin написа:Атеист попрочел си това онова! Разбрахме!Темата е друга така че намали малко!
Siegfried написа:Ако досега не сте били открити за вярата, какъв е смисълът аз да го правяИронизирайте колкото щете, защото не ми се занимава с лигави истории. Подкрепяйте гей, негро и тн паради, щом си мислите, че така помагате на обществото да прогресира. Но накрая аз, подобно на Далчевия лирически герой, ще ви замерям с пръст от покрива и ще се смея от сърце
Jürgen написа:CTAHKO написа:Що беТи в какво вярваш
В доказаното.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Атеист написа:obi4am_pirin написа:Атеист попрочел си това онова! Разбрахме!Темата е друга така че намали малко!
Не е друга темата. В случая тези футболни фенове оправдават своята открита хомофобия с християнството. Виж Siegfried например. Мислиш ли, че ако не беше такъв върл християнин щеше и да е такъв фанатичен хомофоб и расист?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
pomiqr.. написа:Веднъж един педал ми каза, но не знаех, че е такъв преди да ми го каже: "Много си сладък. Ще ти кажа нещо, но да не ме помислипш за някакъв мазен гей", а след много си сладък вече го мислех. "Искам да ти духам", стаписах се и на свичкото отгоре тоя беше някакъв непознат, който виждам за пръв път. Аз един такъв с ококорен поглед и оня продължава: "Айдиде, няма нищо лошо в това. Никой няма да разбере и ще ти хареса" и такъв тръгна да ми пуска ръка към лицето и като му я сграбчих и огънах и оня такъв на колене застана и си викам: "Опа, тоя искаше точно същото" и го пуснах да си ходи :D
CTAHKO написа:Jürgen написа:CTAHKO написа:Що беТи в какво вярваш
В доказаното.
Тя и теорията на Дарвин до скоро се считаше за доказана, ама какво стана
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта