mistreated написа:tiamat написа:Че и ПСВ
Вярно, че му дадоха пари, ама каква им беше първоначалната селекция - отритнати от нас и от вас без пари. А които бяха с пари, бяха подбирани добре в повечето случаи. Нашите сега казват, че ще има един милион евра за селекция зимата. А за времето, дадоха му. Точно, че не го уволниха при някои миникризички дето имаха, а го оставиха да си работи.
Аз ти обяснявам, че Петев беше на една загуба от уволнение. Всъщност и тя щеше да дойде, ако Миньоро не бяха играли с децата срещу тях, но пък там отново се намеси парата на Домуса.
Отритнати от нас и вас е мноооого силно казано. Да, може като такъв да се води Миро Иванов, но дотук. Гърговор си тръгна от ЦСКА, защото искаше над 20 хил евра заплата, нямаше кой да му ги дава в ЦСКА. Домусчиев му ги даде, а не сме го отритвали. Иван Стоянов пък отиде от тях пак заради парите, след като разтрогна с Алания. За Марселиньо бяха броени много сериозни пари за нашите разбирания.
Отритнати съвсем не е силно казано. Отборът им отначало беше нещо такова, ако не ме лъже паметта: Голубович, Шоко, Барт, Гулдан, Минев, Генчев, Дяков, Марселиньо, Стоянов, Иванов и Гъргоров. Отхвърлени от и невърнати във Левски, ЦСКА и Литекс са почти всичките освен Шоко, Гулдан и Марселиньо. Да не говорим за резервите, където бяха Мишо Александров, Тодор Колев, Миро Антонов, Димо Бакалов и т.н. Пари дадени само за Марселиньо, мисля че Гулдан беше свободен агент. 20-те хиляди за Бадема дето искал, ами те вашите на кьораво и сакато ги даваха тия пари, а на него дето си ги заслужаваше, не ги дадоха, какво да ти кажа. Домусчиев пък, много пъти спомена, че заплатите им не са по-големи от тези в Левски и ЦСКА навремето. Също така много пъти каза, че Петев няма да бъде уволняван тъй като титлата никога не им е била цел. Както и да е, не ми се спори, идеята ми беше че Петев го направи отбора им, и то с не чак толкова много пари отначало, и няма да е лоша идея да му се даде шанс при нас.
Стоев явно е сериозен треньор, но има щастието да надгражда един вече изграден отбор. Неговите идеи и стил ще ги видим по-ясно поне след един полусезон.