Ккво стана с осветлението на "ГНЕЗДОТО"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Ккво стана с осветлението на "ГНЕЗДОТО"
Направиха дренажна система,направиха светлинно табло, смениха тревното покритие, а за осветлението нищо не казват при условие че трябва да се прекарат само кабелите. Стадионът на ПИРИН е един от четирите провинционални терена които имат съоражения и е срамота заради едни кабели да не ходим на мач ,като нормалните хора на запат. Вместо като имаме мач в понеделник от 16 часа , когато хората са на работа ,може да се играе в 19 часа.Все пак играта е за нас феновете. А за трибуната е вече е друг въпрос и то много болен въпрос.
- JohnnieWalker
- Контакти:
Re: Ккво стана с осветлението на "ГНЕЗДОТО"
Извинявам се за тъпия отговор ама направо ми бърка в... Пише се "запаД" а не "запаТ" ! Иначе ти желая успех със стадиона !
Ми какво стана аз доколкото знам осветлението си работи поне до преди 2 години беше така.Ако някой все пак толкова много се интересува, нека попита тук elezov@pirinfc.com Това е пресаташето на ФК Пирин така,че попитайте него. Ако някой разбере нека пише тук.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Абе, незнам какво става с осветлението, но дано приключат по-бързо с тоя ремонт, че в Кюстендил сме си като гости направо ! ...

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Нали бяха откраднали кабелите.
Преди около 20-тина дни по Ринг имаше репортаж. Терена още нямаше едно стръкче трева, тогава казаха какво е направено и че следва да оправят осветлението.

Вместо да играете в понеделник от 16 часа ще играете неделя от 19и30 при -15 градуса. Сигурни ли сте ,че искате осветление? 

crazybat написа:Вместо да играете в понеделник от 16 часа ще играете неделя от 19и30 при -15 градуса. Сигурни ли сте ,че искате осветление?
А август месец, когато е +35 градуса на сянка?

Бели кахъри
http://oncho.hit.bg/oko/Blagoevgrad02.htm уеб камера от стадиона