ЛЕ: ПСВ Айндховен - Лудогорец, 0:2!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Re: ЛЕ: ПСВ Айндховен - Лудогорец, 0:2!!!

Мнениеот sneludik » 20 сеп 2013 09:30

Браво!!!
Нямам думи с които да изразя гордостта си от тази сладка победа...
Колкото и да бях разочрован от загубата с Черноморец и скептицизма с който чаках мача,
сега съм направо на седмото небе. :lol:
Нека сме си селяни или резаци,все ми е тая...важното е,че снощи на „Филипс стадиюм“ се чуваше мощна подкрепа за нас с възгласи ЛУДОГОРЕЦ,подкрепа за моя делиорман,за моето Лудогорие,за моята България!
[center]Изображение[/center]

Crazy Forest
Контакти:

Мнениеот Crazy Forest » 20 сеп 2013 10:12

Viv.Brooke написа:Ах как ме е яд, че не слушах мача по радиото. Искам да чуя избухването на Веско Вълчев при головете! Уникален е, зареждащ с позитивна емоция. Моля, някой който има запис от целия мач (или част от него) да ми прати ЛС с информация от къде да си изтегля файла. Изключително много ще съм благодарен.

Благодаря предварително :!:

Аз също бих искал да го чуя, някой знае ли дали го има на запис на сайта- търсих но не видях коментар на мача на запис, моля някой да пусне линк тука ако го намери

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 20 сеп 2013 10:12

sneludik написа:Браво!!!
Нямам думи с които да изразя гордостта си от тази сладка победа...
Колкото и да бях разочрован от загубата с Черноморец и скептицизма с който чаках мача,
сега съм направо на седмото небе. :lol:
Нека сме си селяни или резаци,все ми е тая...важното е,че снощи на „Филипс стадиюм“ се чуваше мощна подкрепа за нас с възгласи ЛУДОГОРЕЦ,подкрепа за моя делиорман,за моето Лудогорие,за моята България!

Не знаех,че сме ви били. :roll: Как съм го пропуснал ??? Дори не знаеш с кого играете.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Crazy Forest
Контакти:

Мнениеот Crazy Forest » 20 сеп 2013 10:30

Най-важният резултат снощи не бе цифровият, а начина по който бе постигнат този цифров резултат. От много време насам български отбор не е играл с такова самочувствие в европа. Лудогорец не бързаше, не се хвърляше в безидейни атаки, а владееше топката спокойно, някак си полека-лека я изнасяше напред, изчакваше си момента и когато му се отвори възможност-отбеляза 2 гола. Даже след втория гоол пак натискаха за 3-ти. Ето това е радващото-начина по който бе постигната победата. За сравнение-мача на Левски с иртиш - никаква воля за игра, за победа, никаква идея,
Когато един отбор играе добре, старае се, даже и да отпадне-феновете ще са доволни, както стана с феновете на Ботев-малко не им достигна да отстранят Щутгард, но поне се бориха.
дано този пример зарази и другите клубове и да видим силни и ЦСКА, Ботев и Литекс, и Черно море, и Локо Плвд, и Левски, защо не и Черноморец , и заедно с Лудогорец да вдигнат нивото на А група , а след това и да постигнат много победи в ШЛ и ЛЕ.

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 20 сеп 2013 10:43

България цяла сега нази гледа,

тоя връх висок е: тя ще ни съзре,

ако би бегали: да мрем по-добре!

Честита Победа Лудогорци!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 20 сеп 2013 10:53

Тук можете да следите полета в реално време със завръщащия се Лудогорец:
http://www.flightradar24.com/BUC446
(само за маниаци ;) )

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 20 сеп 2013 10:57

Левскар съм в червата,но снощи Лудогорец ми изпълниха душата.Простоп горд бях че съм българин.Евала ЛУДОГОРЕЦ вие просто сте големи.Така трябва да играе всеки български отбор в Европа.Просто сте класа и то голяма.Да сте живи и здрави и все така да играете за напред.Много искам ЛЕВСКИ да се научи да играе поне малко като вас.Просто сте номер едно в България.Евала вие ми изпълнихте душата с гордост.Вие доказахте че българския футбол е жив в Европа.Велики сте.Само едно съжалявам че моят любим ЛЕВСКИ не беше на вашето място.Просто щях да се пръсна от гордост.Лошото при бас е че много малко хора ви се радват защото просто нямате публика.Това ви е проблема.Пожелавам ви финал за купата на лига Европа.УСПЕХ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

plamen_ch
Контакти:

Re: ЛЕ: ПСВ Айндховен - Лудогорец

Мнениеот plamen_ch » 20 сеп 2013 11:14

ЕМИЛ написа:Тотален погром над Лудогорец

4-0

Ха-ха-ха ! :) :) :) Вече ще ти гледам прогнозите в играта и ще пиша моите на обратно.

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 20 сеп 2013 11:20

Честито на Лудогорец и голямо БРАВО!На бялото черно не може да се каже.
Съжалявам за някои от левскарите дето се опитват да омаловажат успеха на шампиона ,но какво да се прави....На Герена си го считат като един от най-големите успехи победата срещу Лацио в Рим нищо ,че тогава застрашени от изпадане от серия "А" Вълците излязоха със състав включващ шофьора на автобуса,портиера на стадиона,готвача на отбора в съчетание с юношите младша възраст....

goko
Контакти:

Мнениеот goko » 20 сеп 2013 11:33

Kris_men2000 написа:Левскар съм в червата,но снощи Лудогорец ми изпълниха душата.Простоп горд бях че съм българин.Евала ЛУДОГОРЕЦ вие просто сте големи.Така трябва да играе всеки български отбор в Европа.Просто сте класа и то голяма.Да сте живи и здрави и все така да играете за напред.Много искам ЛЕВСКИ да се научи да играе поне малко като вас.Просто сте номер едно в България.Евала вие ми изпълнихте душата с гордост.Вие доказахте че българския футбол е жив в Европа.Велики сте.Само едно съжалявам че моят любим ЛЕВСКИ не беше на вашето място.Просто щях да се пръсна от гордост.Лошото при бас е че много малко хора ви се радват защото просто нямате публика.Това ви е проблема.Пожелавам ви финал за купата на лига Европа.УСПЕХ.

Много си прав за публиката но хубавото е, че в мачовете в Европа голяма част от феновете на други отбори ни подкрепят. В родното първенство може и да се мразим, псуваме ... но навън трябва да се подкрепяме. Относно Левски за разлика от теб аз съм на другия полюс :) но ми е срамно и болно когато отпадат от отбори като Иртиш, ЦСКА от Мура и т.н. Страшно ме е яд и за отпадането на Ботев.Мисля, че ако бяха продължили щяха да играят още по силно и в нашето първенство, а това е добре за футбола ни.
БРАВО ЛУДОГОРЦИ!!!

Върни се в “Лудогорец”