ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Canaries front
- Контакти:
Re: Факти около "италианската връзка" - плюсове и минуси
дори и да е така и да си тръгнат след като се нарадват на авантюрата си,ще оставят клуба свободен,а не като Селския 10 години да се дърпа като магаре . Ботев има кой да го купи въпроса е като продавач да не пише Христолов.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Ако стане така ...няма да е зле,но аз не вярвам,че ще се случи,има нещо много гнило във всичко 

http://WWW.BGFUTBOL.COM Сайт N1 за аматьорски футбол в България!
-
- Контакти:
абе ти тва на колко места ще го пуснеш ??? от липса на внимание ли страдаш ?
- Sleepwalker
- Контакти:
И аз мисля,че не са съвсем чисти нещата.Те от толкова време са тука,всеки ден аха-аха да купят Ботев,но в крайна сметка все се поставят някакви срокове,които в последствие не се спазват.Ако бяха сериозни тия италианци,до сега да са му ръснали една камара пари на Христолов и да са си стиснали ръцете.

- Canaries front
- Контакти:
Sleepwalker написа:И аз мисля,че не са съвсем чисти нещата.Те от толкова време са тука,всеки ден аха-аха да купят Ботев,но в крайна сметка все се поставят някакви срокове,които в последствие не се спазват.Ако бяха сериозни тия италианци,до сега да са му ръснали една камара пари на Христолов и да са си стиснали ръцете.
ти като копуваш нещо така ли правиш,ръсиш една торба с пари и си заминаваш без да го погледнеш?
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
-
Пиша 100% факти:Парите за терена са от КЦМ.Не е плащано за ст."Пловдив" и отбора тренираше в Графа,Куртово Конаре и на Колежа.
forever Botev написа:Пиша 100% факти:Парите за терена са от КЦМ.
Доказателство за това?
-
Neo M написа:forever Botev написа:Пиша 100% факти:Парите за терена са от КЦМ.
Доказателство за това?
Ако познаваш например Бат Стойчо или някой работник може да ги попиташ.
- Fallen_Angel
- Контакти:
forever Botev написа:Neo M написа:forever Botev написа:Пиша 100% факти:Парите за терена са от КЦМ.
Доказателство за това?
Не че нещо, обаче... Претендираш за "факти", и като доказателство - думите на еди-кой-си?!
forever Botev написа:Neo M написа:forever Botev написа:Пиша 100% факти:Парите за терена са от КЦМ.
Доказателство за това?
За разлика от половината пишещи тук, аз не поднавам никой, който да има вътрешна информация. Не зная и ти кой си- нали се сещаш, че зад всеки ник може да стои всеки. Ти ипишеш тук нещо и казваш "това са 100 % факти". Как да разберем, че са такива? На честна дума ли? Искаш ли да ти кажа един 100 % факт? Пускаш тема за раздадените 100 лв. след като почти същата информация е и излязла вече в нюз 4000 ( сайт със съмнитлно реноме) и казваш "факт", а това след себе си поражда 15 страници безмислени спорове. Как човек да ти повярва тогава и да си мисли, че го правиш в името на "каузата"?