ПФК БЕРОЕ-ПФК БОТЕВ (ПД)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
venko 1984
Контакти:

Re: ПФК БЕРОЕ-ПФК БОТЕВ (ПД)

Мнениеот venko 1984 » 19 сеп 2013 18:15

1-3

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 19 сеп 2013 19:23

acmilan написа:Доста си оригинален, направо думи нямам... Не съм бил роден по време на въпросния мач, но много ви боли още от загубената титла, нали? Боли ви и, че имаме две купи в последните 3 години, а вие едно голямо нищо от десетилетия...

Пич,ето как стоят нещата:да,за титлата ни болеше,спор няма.Не за друго,а защото я заслужавахме.Очевидец съм на това време,дори тогава живеех в Зарата.
Повечето хора в града ви,поне тези,с които контактувах,бяха на същото мнение,че бяхме по-силният отбор.
"Сините" тогава така решиха-така направиха.
Ако трябва да се сърдим на някой-това са те.
Относно купите Ви в последните години.Сериозно ли го мислиш това?Да,щеше да ни боли,но ако бяхме загубили финалите срещу Вас.Но аз специално,а убеден съм,че и болшинството ботевисти,се радваме,че Вие ги спечелихте.Предполагам,сещаш се защо?
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 19 сеп 2013 19:51

botevforever написа:
acmilan написа:Доста си оригинален, направо думи нямам... Не съм бил роден по време на въпросния мач, но много ви боли още от загубената титла, нали? Боли ви и, че имаме две купи в последните 3 години, а вие едно голямо нищо от десетилетия...

Пич,ето как стоят нещата:да,за титлата ни болеше,спор няма.Не за друго,а защото я заслужавахме.Очевидец съм на това време,дори тогава живеех в Зарата.
Повечето хора в града ви,поне тези,с които контактувах,бяха на същото мнение,че бяхме по-силният отбор.
"Сините" тогава така решиха-така направиха.
Ако трябва да се сърдим на някой-това са те.
Относно купите Ви в последните години.Сериозно ли го мислиш това?Да,щеше да ни боли,но ако бяхме загубили финалите срещу Вас.Но аз специално,а убеден съм,че и болшинството ботевисти,се радваме,че Вие ги спечелихте.Предполагам,сещаш се защо?

След спечелените купи доста ботевисти ни поздравиха. Аз също бих предпочел Ботев Пд или който и да е друг провинциален отбор да вдига купите. Но и съм на мнение, че който заслужава, той да печели. На стари лаври не се лежи. В момента провинцията властва в бг шампионата и що ли нямам нищо против :mrgreen: ...

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 19 сеп 2013 20:42

Берое и Ботев са си марки в Българския футбол,оставете ги животните какво говорят.
Успех на Ботев ,но след нашия мач!!1
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
milenkorak
Контакти:

Мнениеот milenkorak » 19 сеп 2013 22:25

миле гърбавия написа:Чакаме Сандето да даде предвиждането си за мача. Той е най-компетентния заралия!

А, Сандето сам си пуска темите и там си излага "фактите". Учудвам се, че този път не е първи в пускането на темата за мача, а той си е ни повече, ни по-малко един пускач (на теми), а не разбирач.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 20 сеп 2013 08:32

acmilan написа: Боли ви и, че имаме две купи в последните 3 години, а вие едно голямо нищо от десетилетия...

Ако това наистина го мислиш, значи си доста елементарно типче, което е много, ама много далеч от истината. А тя е, че почти всички ботевисти се радваха, когато бихте сините на финала. В това можеш да си сигурен!
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 20 сеп 2013 10:05

Предвид последните събития в клуба и отсъствието на Лоузейро и Саюд не съм супер оптимист за твърда единица.......но препоръчвам на феновете на Ботев все пак да не идват с големите кошници :lol:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 20 сеп 2013 17:47

Raoul_Duke написа:Ако това наистина го мислиш, значи си доста елементарно типче, което е много, ама много далеч от истината. А тя е, че почти всички ботевисти се радваха, когато бихте сините на финала. В това можеш да си сигурен!

Храни куче да те лае братле, как да им обясниш че и за купата,и за суперкупата се изкефихме на МАКС, когато Берое би,хаха,аз даже виках за тях срещу говедата...

Иначе,скъпи заралийски приятели, с превелико неудоволствие ще се наложи да ви сложим една тройка в неделя,предварително се извиняваме нали,но тея точки ни трябват...

1:3

P.S. Kажете на Венци Христов да си събере багажа момчето-там куфари едно друго,че след мача го качваме на нашия рейс и го караме да го правим канар... :mrgreen: :mrgreen:
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

sandi74

Мнениеот sandi74 » 21 сеп 2013 19:57

В Битката за Тракия двата отбора влизат от коренно различни позиции.Отборът на Пловдив-Ботев заема 2-ро място във временното класиране а Берое се намира в зоната на здрача.Поне на книга гостите са фаворит в мача,но стадиона под Аязмото се оказва много негостоприемен за тях и многократно са си тръгвали за Филибето с наведени глави и пълна кошница.Много важен фактор в утрешния мач ще бъде и съдийството и директивите. ;) Шоуто по трибуните утре вечер е гарантирано.Нека си пожелаем да се получи хубав мач и по-добрият отбор победи.

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 22 сеп 2013 08:56

Изображение

Имаме сили за победа,иначе нещата стават страшни за Берое!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Берое”