Браво на Лудогорец!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

stanleys
Контакти:

Re: Браво на Лудогорец!

Мнениеот stanleys » 20 сеп 2013 02:30

Iso24 написа:Хехе, Борис Касабов от "Пред банята" направи прогноза 4-1 за ПСВ! :)

Никога не съм смятал Борето Касабов за някакъв специалист - посредствен, неособено компетентен и пристрастен коментатор. Единственото му достойнство спрямо по-младите му колеги от шопските медии е че е по-възпитан като човек.

P.S Е и неистовите му крясъци по време на мач трябва да отбележим :lol:

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 20 сеп 2013 03:30

Тоя резак Домусчиеф ми дължи пари :evil: Всичко познах , само ПСВ не ми излезна 1-ца...

ПП: Браво на Лудогорец , за добрата игра ;) Изненадващо начало на групата. Динамо Загреб загуби от Черноморец Одеса с 1:2. Сега на 3ти октомври е много важен мач за Резградци. Бият ли Динамо , почти сигурно ще преодолеят групата.

Добре , че бяха Лацио да ме спасят. На печалба съм ;) Заложих на късните мачове от 22:05ч. и се оправих.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 20 сеп 2013 06:19

Браво Лудогорец.Честито българи.Орли идват Динамо Загреб.Сега е момента да капитализирате добрата си игра с голове.Винаги съм твърдял че сте най-добрият български отбор.По обясними причини не мога да ви пожелая успехи в родното първенство,но в ЛЕ е въпрос на патриотизъм.Колеги, престанете да слагате клубните очила когато един български отбор играе в евротурнирите.Снощи бях горд с българската агитка в която имаше сигурно не-повече от десетина човека от Делиормана.Доживяхме това.Друг е въпроса ако снощи играеше някой от двата софийски гранда.Но аз бултраса щях да дера гърло дори и на терена да бяха локомтив Пловдив.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 20 сеп 2013 07:29

"Шапки долу !" за Лудогорец !
Браво, момчета !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 20 сеп 2013 08:12

Честита победа!Продължавайте да радвате футболните фенове!

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 20 сеп 2013 08:20

Mноооооогоооооо якоооооооо!И "БЪЛГАРИ ЮНАЦИ" заглуши тъпите холандци!Браво на целия отбор и в частност за Стоянов,Мантула,Марселиньо и Дяков!
ПП.Много хляб има в Мисиджан,браво на скаута,който го е набелязал.Ако наистина е на 20 години,Домусчиев доволно да потрива ръцете.
Браво Крейзита!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Мнениеот -Ivan- » 20 сеп 2013 08:31

Честито на Лудогорец,ето това е мач,ето това е победа!!!
Изображение

iliyan

Мнениеот iliyan » 20 сеп 2013 08:32

Честито и в тази тема ! Само , че нещо не ги видях Българите на терена ?! Вие видяхте ли ги ?!
Сигурно този който на фанелката му пише Vura а бил Месиждан знае какво е "Българи Юнаци" - той май и български не знае и като гледам след мача се прегръщаше с някакви други афрота от стадиона ! Тези афрото да не бяха ли от Разград ?! Безяк вече може и да знае някоя българска дума !
И не знам защо си мисли Домуса че хората които наистина обичат БГ футбола ще ходят да гледат разни афрота , португалци и словенци !
Аз плащам за да гледам българи и когато ми се гледат Португалци гледам Порто , когато ми се гледам афрота гледам Купа на африканските нации !
Когато ми се гледа холандски футбол гледам Ере Дивизия ! Като почнат поне 80% да са българите в Лудогорец може и да отида на стадиона !
Няма да пълня джобовете на Домуса и разни други нехранимайковци които не са българи !

п.с. Вярно забравих - резервите които влязоха бяха българи - те българчета може да по ритат 10-на минути нали :lol: :lol: :lol: Колко да се отчетем , че има и българи в този отбор !
Последна промяна от iliyan на 20 сеп 2013 08:38, променено общо 1 път.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
evernazion
Контакти:

Мнениеот evernazion » 20 сеп 2013 08:34

Първи мач ,първа победа ! Честито на разградчанни ! Като изключим двете ,,дупки" на бековете , всички други си скъсаха шортите (вярно за добри премийни) . Минев е класи над ,,Шоколадчо" и Тъпанейро , с още един качествен бек ,направо плашат ! Жални ми ,,грандове" ,така се прави селекция !

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 20 сеп 2013 09:10

Браво. Добра игра, добър резултат, добро представяне срещу добър отбор. Думите са излишни. Аплодисменти.

Върни се в “Футбол - България”