Sardukar написа:Ако питате мен проблемите са.....
- безидейността на отбора, когато липсват празни пространства. Не може да създадем нужното количество голови положения. Разиграваме без особена полза от това*.
- при достатъчно свободни пространства и от там създаване на голови положения пък пропускаме твърде, твърде много.
- липса на концентрация в защита (срещу Вила, Байерн и Евертън пуснахме голове в края на полувремена (или пък начало), а вчера и двата гола ги проспахме....
- липсата на синхрон между футболистите, които е най-видим при влизането на смените. Почти винаги, т.е. като изключим срещата с Хъл Сити смените се указват слаби и играта става още по-лоша... (без значение кой влиза!) Аз го отдавам на липсата на сработеност.
Това си мисля аз, но мога да се направа на пр0 и да лепна неква схема с футболистите, които предпочитам и да кажа "ей с тея ще мачкаме". Нищо, че имаме над 20 супер качествени футболиста, а схеми като 4-2-3-1,4-3-3, 4-1-4-1 и т.н. могат да нямат съществени разлики и по-важното в тях са изпълнителите и нагласата, с която играят...
ПП Аз харесвам Микел, но не видях да мрънкам, че не беше в групата в първите мачове. Не знам, защо все той е виновен

Горе-долу съм съгласен. Играта на нашите халфове е прекалено.........де да знам, несъздаваща празни пространства, ако така мога да кажа. Да, срещу нас всичко живо се затваря, но и ние не изглеждаме като отбор, способен да пробие бетон. Не се и опитваме да издърпаме съперника и да се възползваме от открилите се пространства. Даже напротив, цялата ни защита играе практически на 10-15 метра зад центъра, което я прави страшно уязвима за бързи контри. Отделно, че след като вкараме гол, сякаш решават, че мачът е свършил, разконцентрират се и става като снощи.
Вярно, в някои моменти липсва късмет, ако вчера беше влезнала гредата на Оскар, мачът приключваше и сега половината от тия неща нямаше да ги пишем. Но може би е по-добре да се случат тези лоши резултати сега, отколкото да бяхме измъкнали точка на Гудисън и победа вчера и да се залъгваме, че играем нещо.