Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот alexveselinov » 19 сеп 2013 14:12

След едноседмични национални протести правителството на Румъния отстъпи пред исканията на народа. Премиерът Виктор Понта заяви, че парламентът трябва да отхвърли законопроекта за добив на злато от местна мина, който предизвика недоволството на хората.
[center]Изображение[/center]
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 19 сеп 2013 17:17

Който е направил този колаж е абсолютен комплексар и олигофрен,предполагам такива са и хората,които са го харесали 8-)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 19 сеп 2013 17:34

Дунавчо, гледай си родния отбор ;) Какво си се впрегнал за международното положение? Вожда себе си не може да оправи, а цяла държава щял :shock:
Видяхме го за почти четири години какво постигна :x
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 19 сеп 2013 18:17

Очевидно има някакво съревнование между управляващите кой от тях ще изръси по-голяма тъпотия.
Днешния победител е агент"Павел":
"За пореден път Лютви Местан заяви, че ръководството на ДПС високо цени и уважава Делян Пеевски като политик,
експерт и гражданин, но не помни кой го е предложил за председател на Държавната агенция "Национална сигурност", а и това вече нямало "никакво значение"."
http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tem ... te-5993982
Пеев "ретарда" бил политик,експерт и гражданин,при това ценен и уважаван.Да се смея ли, да плача ли ?

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 19 сеп 2013 22:53

dunavfc написа:Който е направил този колаж е абсолютен комплексар и олигофрен,предполагам такива са и хората,които са го харесали 8-)

Нали се сещаш че не мога да се обидя от човек,който обявява прост пожарникар за божество ;)
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 19 сеп 2013 22:56

Аз съм ти най-малкият проблем,повярвай ми ;) Погледай колажа,помисли,после пак го погледай и дано нещо в съзнанието ти се роди...
Последна промяна от dunavfc на 19 сеп 2013 22:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 19 сеп 2013 22:56

alexveselinov написа:
dunavfc написа:Който е направил този колаж е абсолютен комплексар и олигофрен,предполагам такива са и хората,които са го харесали 8-)

Нали се сещаш че не мога да се обидя от човек,който обявява прост пожарникар за божество ;)

Нокаут :!:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 19 сеп 2013 22:58

Божество е най-малкият епитет за г-н Бойко Борисов ! Да ни е жив и здрав и все така да ви бърка в сладките дупенца 8-)

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 20 сеп 2013 00:28

Здравейте. Бях активна част от вас доста време! Сигурно не си спомняте за мен дори. Аз съм на протеста всеки ден, от самото начало! Покрай Лудогорец влязох тук (Браво, честита победа!) и попаднах на тази тема. Искам да ви питам, какво мислите за нашият протест? Кой идва, кой не? Харесва ли ви Тройната коалиция? Защо не присъствате? Аз знам че тук всеки от вас е с лудо сърце! Не може да обичаш спорта и да не гориш в душата си! Защо не вярвате че ние народът може да променим нещата?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 сеп 2013 21:47

Здравейте,мила госпожице,ще ви направя кратко резюме на политическите страсти в форума.
Мнозинството от потребителите са антигерб настроени,поради което,биха подкрепили и най-малоумното правителство и най-малоумните партии само генерала,повече никога да не вземе властта.
Има и свестни колеги с леви убеждения,но са рядкост,не знам,кога си била активна в форума,но отвори широко своят мироглед,защото ще срещнеш от тук нататък хора от които могат да ти настръхнат косите !
Не сме малко и герберастите,седесарите,сорсоидите,костовистите и т.н. все пичове до един !
В форума също има някой неписани правила,например пред Бойко Борисов,задължително се поставя обръщението г-н или Генерал.За по хард фенове може и звучното БОГ,божество,месия или бащица на нацията.
Комунизмът не се толерира и не се подкрепя,псуването и тормозът на хора изповядващи подобна идеология е абсолютно позволено,дори и препоръчително.
Доскоро подобно беше отношението и към симпатизантите на АТАКА,но от както те се самоубиха ритуално,вече са ни безразлични.
Прияни емоции в форума на "ГОНГ" 8-)

Върни се в “Архив”