ПФК БЕРОЕ-ПФК БОТЕВ (ПД)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Re: ПФК БЕРОЕ-ПФК БОТЕВ (ПД)

Мнениеот Dido SZ » 19 сеп 2013 14:20

Да ви е честита новата база и дай боже да изкарате много талантливи футболисти за България от нея, но кемнтара ти за полягването на Левски не е коректен, защото и вие не бяхте света вода ненапита, при това в много по-голяма степен от нас в това първенство.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 19 сеп 2013 14:26

ralimavridov написа:И тази,и миналата година Берое е радост предимно за местните фенове.За страничен фен като мен,като ми кажат за Берое,преди правих асоциация с И.Илиев и варненската група.Сега вече асоциациите ми са за отбор,в който има някакви чужденци (Мартинс и някакви други) и един вратар обичащ дискотеките до лудост.Единственото хубаво е присъствието на младия нападател и десния бек.
В момента Ботев са с поне две класи над Берое и мисля,че резултат 0-3 няма да е изненада.
Успех и на двата отбора и феновете им!

А те Ботев Пд изобщо нямат чужденци. Предния кръг пуснаха 7 чужденци титуляри. Берое играят средно по 3 на мач.
Винаги ми става смешно, когато прочета споменаването на "класа" и "български отбор" в едно изречение. До някъде Лудогорец имат някакви наченки в това отношение.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 19 сеп 2013 14:39

sudromanista73 написа:Относно,това за какво ме боли или не,ти пуснах съвет за антидепресантите.А що се отнася за въпросният сезон,много хора които са безпристрастни са признавали силата на нашият отбор,както и как са се навели говедата за да не станем шампиони.Спечелените купи,никой не ти ги оспорва ние вчера в 11:00 часа,взехме най ценната за мен... ;)

Честита ви база! Пожелавам от нея да излязат много Тодор Неделев-ци.
Защо преди мач между Берое и Ботев, майните винаги този мач ви е в устата? А защо и не споменавате кой по онова време беше президент на БФС, отбора на Берое бил ли е със стомашно разстройство в деня на мача и защо мача не е бил отложен по тази причина, имало ли ги трите дузпи, които толкова удобно ви бяха дадени?
Радвайте се, че сте разгромили бъдещия Шампион на България в този толкова запомнящ се за вас шампионат, и продължете напред. Имате си президент, решен да ви вкара в Европа през парадния вход, имате един от най-добрите треньори в България, не лош отбор, най-добрата клубна база, доста добра фенска маса за българските стандарти.

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Мнениеот tinko » 19 сеп 2013 14:48

Имате си президент, решен да ви вкара в Европа през парадния вход, имате един от най-добрите треньори в България, не лош отбор, най-добрата клубна база, доста добра фенска маса / най- добрата/ за българските стандарти.

0:3

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 19 сеп 2013 14:50

tinko написа:Имате си президент, решен да ви вкара в Европа през парадния вход, имате един от най-добрите треньори в България, не лош отбор, най-добрата клубна база, доста добра фенска маса / най- добрата/ за българските стандарти.

0:3

2-1

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 19 сеп 2013 14:55

sudromanista73 написа:....Относно,това за какво ме боли или не,ти пуснах съвет за антидепресантите.А що се отнася за въпросният сезон,много хора които са безпристрастни са признавали силата на нашият отбор,както и как са се навели говедата за да не станем шампиони....

....Щото вие като военен отбор (имахте си и номер като поделение) не се навеждахте повече от 30 години пред "централните" от София, на които бяхте сателит... :lol: Това за "говедата" няма да коментирам - ясно е , че си просто момче (достатъчно е човек да види аватара ти). 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 19 сеп 2013 15:10

Труден мач на негостоприемен за нас стадион.Ако не повторим грешките в защита от предишните 2 мача няма да загубим.
Що се отнася до счупените седалки-не ги одобрявам тези неща,при нас откакто го няма селския много рядко се случва.За това вина имаше покачването на напрежението заради малкото място в клетката и естествено несправедливо отменения гол в последната минута.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 19 сеп 2013 17:19

balgarin написа:
sudromanista73 написа:Относно,това за какво ме боли или не,ти пуснах съвет за антидепресантите.А що се отнася за въпросният сезон,много хора които са безпристрастни са признавали силата на нашият отбор,както и как са се навели говедата за да не станем шампиони.Спечелените купи,никой не ти ги оспорва ние вчера в 11:00 часа,взехме най ценната за мен... ;)

Честита ви база! Пожелавам от нея да излязат много Тодор Неделев-ци.
Защо преди мач между Берое и Ботев, майните винаги този мач ви е в устата? А защо и не споменавате кой по онова време беше президент на БФС, отбора на Берое бил ли е със стомашно разстройство в деня на мача и защо мача не е бил отложен по тази причина, имало ли ги трите дузпи, които толкова удобно ви бяха дадени?
Радвайте се, че сте разгромили бъдещия Шампион на България в този толкова запомнящ се за вас шампионат, и продължете напред. Имате си президент, решен да ви вкара в Европа през парадния вход, имате един от най-добрите треньори в България, не лош отбор, най-добрата клубна база, доста добра фенска маса за българските стандарти.

Благодаря,за пожеланието и те съветвам да прочетеш,целият диалог за това което съм го написал.Относно този мач,който нашите са ви унизили и което се опитвате да прескочите или забравите,ще ти кажа да погледнеш вашите и нашите резултати,както в първенството така и за купата през онзи сезон...Нещо си пропуснал или недогледал.

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 19 сеп 2013 17:21

Captain Stottlemeyer написа:
sudromanista73 написа:....Относно,това за какво ме боли или не,ти пуснах съвет за антидепресантите.А що се отнася за въпросният сезон,много хора които са безпристрастни са признавали силата на нашият отбор,както и как са се навели говедата за да не станем шампиони....

....Щото вие като военен отбор (имахте си и номер като поделение) не се навеждахте повече от 30 години пред "централните" от София, на които бяхте сателит... :lol: Това за "говедата" няма да коментирам - ясно е , че си просто момче (достатъчно е човек да види аватара ти). 8-)

Гузен не гонен бяга... :mrgreen: Я прочети и ми кажи,защо или заради кого изпадаме за първи път в историята си? ;)

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 19 сеп 2013 18:03

Captain Stottlemeyer написа:

[offtopic]Е.и си майката, Жозеф,

е.и си майката, ти казвам,

ти си прост милиционер,

с теб не искам да приказвам.
П.Пенев[/offtopic]
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Върни се в “Берое”