ПФК БЕРОЕ-ПФК БОТЕВ (ПД)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Re: ПФК БЕРОЕ-ПФК БОТЕВ (ПД)

Мнениеот luxorus » 19 сеп 2013 13:25

миле гърбавия написа:Чакаме Сандето да даде предвиждането си за мача. Той е най-компетентния заралия!

Александър Сандев може да липсва на някои хора,не не и на мен!ФАКТ! :)
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 19 сеп 2013 13:31

От началото на този сезон се представяте доста посредствено и за разлика от миналата година, сега шансовете ви да победите са доста малки, имайки в предвид изградения отдавна отбор на жълтите, които играят определено много добре!
Точно тези факти обаче би трябвало да ви мотивират до край и да направите всичко за да не загубите този двубой!
Моята прогноза е Х-2!
Само пределна концентрация на футболистите и себераздаване до последната минута биха ви донесли нещо повече от загуба!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 сеп 2013 13:37

0-2
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 19 сеп 2013 13:44

fire написа:От началото на този сезон се представяте доста посредствено и за разлика от миналата година, сега шансовете ви да победите са доста малки, имайки в предвид изградения отдавна отбор на жълтите, които играят определено много добре!
Точно тези факти обаче би трябвало да ви мотивират до край и да направите всичко за да не загубите този двубой!
Моята прогноза е Х-2!
Само пределна концентрация на футболистите и себераздаване до последната минута биха ви донесли нещо повече от загуба!

Хм,не съм съгласен с доста неща.Това е същият отбор от миналата година,проблема са постоянните контузии а и някои скандално извадени червени картони.И при нас и при тях положението е същото,що се отнася до нови играчи.Не мисля че ни трябва пределна мобилизация за да не загубим.Играем на собствения си стадион пред нашите фенове,имаме седем поредни победи над този съперник като домакин,връщат се Елио Мартинс,Елиаш,Караджов.Дето се вика "на кантар е мача" с леко предимство за домакините.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 19 сеп 2013 13:54

Мисля че след двете нелогични загуби миналия шампионат , е логично тоя да си го върнем с лихвите ! Прогноза 1:4 !

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 19 сеп 2013 13:57

sudromanista73 написа:
acmilan написа:Този мач винаги ми е бил любим по няколко причини. Срещу този съперник беше първият мач на Берое, на който съм ходил в съзнателния си живот през август 1999 г., спечелен с 5-2 :) С този съперник има десетилетна закачка, но откакто аз ходя на Храма, ние дори равен нямаме, само победи, силно се надявам, че традицията ще се спази. Не на последно място е и битката по трибуните, дано този път няма неградски изпълнения от страна на гостите, но не съм много обнадежден за това. В неделя вечер ни очаква футболна битка, аз вярвам в момчетата, призовавам всички да ги подкрепим подобаващо и да направим за пореден път Тракия наша!

Е,добре че си почнал да гледаш доста по-късно мачове,за да не видиш един от тях в Пловдив,в средата на 80-те години.И намали антидепресантите,не ти помагат явно...
Относно,мача се надявам най-накря Вандер да вкара за 0:1. ;)

Доста си оригинален, направо думи нямам... Не съм бил роден по време на въпросния мач, но много ви боли още от загубената титла, нали? Боли ви и, че имаме две купи в последните 3 години, а вие едно голямо нищо от десетилетия...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 19 сеп 2013 14:06

Равен.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Мнениеот Dido SZ » 19 сеп 2013 14:07

Закакчките между феновете преди този мач са неизбежни, аз лично много добре си го спомням този мач от средата на 80-те и при какви обстоятелства се проведе.
Факт е, че в исторически план двата отбора винаги са предлагали вълнуващи и интригуващи двубои, футбола винаги е бил на преден план и си беше удоволствие да се гледа, наред с футбола на терена и на трибуните си беше празник. Трудно ми е да определя фаворит за този мач, може би е Ботев, но това не означава, че ще победят. Моята прогноза е 3:2 за Берое, въпреки че трудно вкарваме и два гола. :lol:

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 19 сеп 2013 14:10

acmilan написа:
sudromanista73 написа:
acmilan написа:Този мач винаги ми е бил любим по няколко причини. Срещу този съперник беше първият мач на Берое, на който съм ходил в съзнателния си живот през август 1999 г., спечелен с 5-2 :) С този съперник има десетилетна закачка, но откакто аз ходя на Храма, ние дори равен нямаме, само победи, силно се надявам, че традицията ще се спази. Не на последно място е и битката по трибуните, дано този път няма неградски изпълнения от страна на гостите, но не съм много обнадежден за това. В неделя вечер ни очаква футболна битка, аз вярвам в момчетата, призовавам всички да ги подкрепим подобаващо и да направим за пореден път Тракия наша!

Е,добре че си почнал да гледаш доста по-късно мачове,за да не видиш един от тях в Пловдив,в средата на 80-те години.И намали антидепресантите,не ти помагат явно...
Относно,мача се надявам най-накря Вандер да вкара за 0:1. ;)

Доста си оригинален, направо думи нямам... Не съм бил роден по време на въпросния мач, но много ви боли още от загубената титла, нали? Боли ви и, че имаме две купи в последните 3 години, а вие едно голямо нищо от десетилетия...

Относно,това за какво ме боли или не,ти пуснах съвет за антидепресантите.А що се отнася за въпросният сезон,много хора които са безпристрастни са признавали силата на нашият отбор,както и как са се навели говедата за да не станем шампиони.Спечелените купи,никой не ти ги оспорва ние вчера в 11:00 часа,взехме най ценната за мен... ;)

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 19 сеп 2013 14:19

И тази,и миналата година Берое е радост предимно за местните фенове.За страничен фен като мен,като ми кажат за Берое,преди правих асоциация с И.Илиев и варненската група.Сега вече асоциациите ми са за отбор,в който има някакви чужденци (Мартинс и някакви други) и един вратар обичащ дискотеките до лудост.Единственото хубаво е присъствието на младия нападател и десния бек.
В момента Ботев са с поне две класи над Берое и мисля,че резултат 0-3 няма да е изненада.
Успех и на двата отбора и феновете им!

Върни се в “Берое”