Лицата на Реформаторския блок

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Лицата на Реформаторския блок

Мнениеот daniel875 » 18 сеп 2013 16:22

Кашчей написа:
plamenst7 написа:Аз съм един от хората, които мечтаят да видят България освободена от комунистическата измет

Само това показва колко демократично и плуралистично е мисленето ти!

Кашчей, нали знаеш? Демокрация=Фашизъм
Това, в което другаря Жеков убеждава сума форуми, е една голяма заблуда. Той толкова е пътувал на Запад, за да "види" тамошната "демокрация" :shock: Прощавайте, имах предвид демагогия :x
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 18 сеп 2013 21:59

P!nk fan написа:
ehh написа:
plamenst7 написа:Моля всеки един от вас да посочи една партия за която си заслужава да се гласува и да се аргументира за това! Моля да посочи личностите които я представляват и да им направи подобен анализ като на тези от РБ! В нея да няма комунисти и туркофили или хора свързани с тях. Да има честни и почтени хора, за които лоша дума да не може да се каже. С удоволствие ще гласувам за тази партия. Помогнете на моята заблудена и непросветена душа да открие правилната партия.

А така. Добре го каза. Чакам хлапето Пинк да е първи.

Диков, първо не съм хлапе, а съм на 25 и вече съм гласувал поне 10-ина пъти на различни видове избори (2 пъти за европарламент, 2 пъти за Народно събрание, 2 пъти за президент, 2 пъти за кмет и общински съвет на София и веднъж за кмет на района, в който живея) и честно казано вече ми писна да избирам по-малкото зло от всички злини, които са се разположили в българското политическо пространство, тъй като в края на краищата всички те се явяват част от статуквото. А ако се появи някоя нова и неопетнена партия, то тя рано или късно бива опитомена и подчинена от системата.
А защо пуснах темата ли? Защото от всички боклуци, няма по-уродливи и отвратителни политически к***и, шмекери и прехвърлящи се от партия в партия номади от другарите и другарките от т.нар. "Реформаторски" блок. Надявам се да съм бил достатъчно изчерпателен. ;)

И откъде ще се появи тази партия-утопия? От Марс ли? Или ще си я внесем от Германия. Я стига...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 19 сеп 2013 01:44

plamenst7 написа:
Безкомпромисен написа:
plamenst7 написа:Моля всеки един от вас да посочи една партия за която си заслужава да се гласува и да се аргументира за това! Моля да посочи личностите които я представляват и да им направи подобен анализ като на тези от РБ! В нея да няма комунисти и туркофили или хора свързани с тях. Да има честни и почтени хора, за които лоша дума да не може да се каже. С удоволствие ще гласувам за тази партия. Помогнете на моята заблудена и непросветена душа да открие правилната партия.

БАП - Българска Антикомунистическа Партия , която е в процес на регистрация , поради простата причина, че няма достатъчно годен материал да се създаде!Тук няма комунистически престъпници и няма да има!

Аз съм един от хората, които мечтаят да видят България освободена от комунистическата измет, но за съжаление те са се окопали толкова здраво във всички партии и институции, че едва ли докато са живи ще се отървем от тях. За съжаление и ние няма да сме живи да доживеем този прекрасен момент. Да не говорим, че голяма част от младите хора не знаят какво точно е представлявал комунизма за да излязат и да му се противопоставят подобаващо. Моят баща е бил инвалидизиран на 26 годишна възраст в Белене само и единствено заради това, че е бил син на заможен фабрикант по онова време. От мъж скала, здрав като бик, са го превърнали в развалина със 70% намалена работоспособност. Семейството е боло ограбено като са му взети всички пари и имоти които е притежавало.
Казвам всичко това за да е ясно, че аз най-малкото бих искал да подкрепя наследниците и съмишлениците на хората причинили тези зверства спрямо моите предци. Искам обаче днес, утре, вдругиден да видя една по-добра България, защото искам да живея в България, а не някъде незнайно къде по света, където може би е по-хубаво, но няма да е моето. Искам, но сякаш съм в тунел на който мощно земетресение е затрупало изхода, а аз дори нямам инструмента с който да си проправя пътя.

За съжаление с този зомбиран народ с болшевизъм-комунизъм много трудно ще се освободим от комунистическото робство!Трябва радикална и безкомпромисна декомунизация , на комунистическите престъпници да им се потърси най-строга наказателна отговорност за престъпленията които са вършили тези главорези! Те трябва да бъдат натикани по затворите и концлагерите и да чукат камъни до последна капка комунистически въздух! За повече иинформация имам линк отдолу с предавания , можеш да се свържеш по телефона с Георги Жеков, който го оставя на всяко предаване , да застанеш пред камерата и да чуе цяла България какво са извършили тези животни с твоя достоен баща и твоето семейтво!България трябва да научи на какво са способни комунистическите престъпници които не са хора! Трябва радикална и безкомпромисна декомунизация и лустрация , връщане на истинския химн на България "Шуми Марица ", и връщане на законната Търновска конституция!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 22 сеп 2013 14:32

Безкомпромисен написа:
plamenst7 написа:
Безкомпромисен написа:

БАП - Българска Антикомунистическа Партия , която е в процес на регистрация , поради простата причина, че няма достатъчно годен материал да се създаде!Тук няма комунистически престъпници и няма да има!

Аз съм един от хората, които мечтаят да видят България освободена от комунистическата измет, но за съжаление те са се окопали толкова здраво във всички партии и институции, че едва ли докато са живи ще се отървем от тях. За съжаление и ние няма да сме живи да доживеем този прекрасен момент. Да не говорим, че голяма част от младите хора не знаят какво точно е представлявал комунизма за да излязат и да му се противопоставят подобаващо. Моят баща е бил инвалидизиран на 26 годишна възраст в Белене само и единствено заради това, че е бил син на заможен фабрикант по онова време. От мъж скала, здрав като бик, са го превърнали в развалина със 70% намалена работоспособност. Семейството е боло ограбено като са му взети всички пари и имоти които е притежавало.
Казвам всичко това за да е ясно, че аз най-малкото бих искал да подкрепя наследниците и съмишлениците на хората причинили тези зверства спрямо моите предци. Искам обаче днес, утре, вдругиден да видя една по-добра България, защото искам да живея в България, а не някъде незнайно къде по света, където може би е по-хубаво, но няма да е моето. Искам, но сякаш съм в тунел на който мощно земетресение е затрупало изхода, а аз дори нямам инструмента с който да си проправя пътя.

За съжаление с този зомбиран народ с болшевизъм-комунизъм много трудно ще се освободим от комунистическото робство!Трябва радикална и безкомпромисна декомунизация , на комунистическите престъпници да им се потърси най-строга наказателна отговорност за престъпленията които са вършили тези главорези! Те трябва да бъдат натикани по затворите и концлагерите и да чукат камъни до последна капка комунистически въздух! За повече иинформация имам линк отдолу с предавания , можеш да се свържеш по телефона с Георги Жеков, който го оставя на всяко предаване , да застанеш пред камерата и да чуе цяла България какво са извършили тези животни с твоя достоен баща и твоето семейтво!България трябва да научи на какво са способни комунистическите престъпници които не са хора! Трябва радикална и безкомпромисна декомунизация и лустрация , връщане на истинския химн на България "Шуми Марица ", и връщане на законната Търновска конституция!

Сволоч!!!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 22 сеп 2013 16:31

Не разбирам съветски език неуважаеми другарю комунист!Аз съм българин за разлика от вас!
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 22 сеп 2013 17:39

Безкомпромисен написа:Не разбирам съветски език неуважаеми другарю комунист!Аз съм българин за разлика от вас!

Много добре разбираш шушумиго,много добре!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 22 сеп 2013 17:45

FLANKER написа:
Безкомпромисен написа:Не разбирам съветски език неуважаеми другарю комунист!Аз съм българин за разлика от вас!

Много добре разбираш шушумиго,много добре!

Ти си служиш със съветски думи не аз!Аз говоря на български!

Потребителски аватар
frente atleti
Контакти:

Мнениеот frente atleti » 22 сеп 2013 18:27

Безкомпромисен написа:
plamenst7 написа:
Безкомпромисен написа:

А виновниците за 3-национална катастрофа са вече история само едно кафяво зомби продължава да ги хвали :mrgreen: !
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 22 сеп 2013 18:40

Комунисти и национал-социалисти не бяхте ли съюзници? Пакта Рибентроп-Молотов? Позивите от комунистите България да се присъедини към Оста Рим -Берлин? Хитлер не празнуваше ли комунистическия празник 1 Май с червени знамена! Каква е разликата между Национал-СОЦИАЛИСТИЧЕСКА германска работническа Партия на Хитлер и Съюз на Съветските СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ Репубблики - СССР на Сталин? Никаква! Сталин снабдяваше Хитлер със суровини! А и в България никога не е имало фашизъм неуважаеми комунистически престъпници!

Потребителски аватар
P!nk fan
Контакти:

Мнениеот P!nk fan » 22 сеп 2013 19:19

Господин Жеков, разполагате ли с информация, която да уличава като комунист или агент на ДС "синият бард" Едвин Сугарев? Лично аз открай време се съмнявам, а напоследък дори съм убеден, че въпросното лице е здравата свързано с комунистическия режим и неговите структури.
Левски, Пинк и България над всичко

[rimg]http://onlinetv-bg.com/wp-content/uploads/2013/05/Levski_sofia_9.jpg[/rimg][rimg]http://prikachi.com/images/967/6587967M.png[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540038_406813779343591_1624091982_n.jpg[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”