На 31.10. ботевистите ще бойкотират ли дербито на Пловдив?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: На 31.10. ботевистите ще бойкотират ли дербито на Пловдив?

Мнениеот Alternative » 21 окт 2009 14:19

plovdivram-"Жълтите" са виновни за всичко!Разбрах те!
Изображение
Изображение

forever Botev

Мнениеот forever Botev » 21 окт 2009 14:34

Рам продължавай да четеш СУБЕКТИВНО написаните стари вестници и "черпи" информация от железничарското ти обкръжение!Между другото и "Марица" май са намазали същевременно от братската ви пловдивска прегръдка.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 21 окт 2009 14:52

forever Botev
Рам продължавай да четеш СУБЕКТИВНО написаните стари вестници и "черпи" информация от железничарското ти обкръжение!Между другото и "Марица" май са намазали същевременно от братската ви пловдивска прегръдка.

Ха... :lol: Ти вместо да говориш, затова какво чета или не чета кажи ПРАВДОПОДОБНО ли звучи това, 'дето предложих... т.е. нали твърдиш, че Чико, Тумби и т.н.. твърдят, че няма такова нещо като "Излъганото железничарче"... Ами няма по-удобен момент да опровергаят "комплексираните буфери"!!!
И като спомена Марица!!! Би ли ми казал как така двата клуба само за 4 месеца през 1962-ра са рзабрали, че не се получава и са намерили начин да се разделят, а при вас е трябвало да минат повече от 10 години?!!

Alternative
plovdivram-"Жълтите" са виновни за всичко!Разбрах те!

Alternative,
нищо не си разбрал!!! "Жълтите" са виновни точно толкова-колкото са!!!
Това обаче което аз разбрах от всичко, което ти и останалите "жълти" потребители изписаха е че вие искате отбора ви да бъде УВАЖАВАН!!! Ами ОК... Но ние СЪЩО ОБИЧАМЕ отбора си!!! И какво излиза, че е нещо НОРМАЛНО вие да "плюете" по Локомотив Пловдив, защото имате "ПРАВО", когато ни наричате "цигани", "мангали", "кюстендилци", "крадци на история", "лъжци", "комплексари"... нета е залят с толкова много глупости и сайтове "посветени" на нас... Но какво се оказва... че когато ние кажем нещо, което може да "прокрадне" дори и нещо мъничко, което да опетни отбора ви се оказва, че сме "КОМПЛЕКСАРИ НАСАЖДАЩИ ОМРАЗА У ХОРАТА"!!!

Ами ти само виж в дискусията само в тази тема, в колко неща ме обвинихте, а не получих никакъв конкретен отговор:

1/Ти ми разправяш как до 1960-та Ботев и Спартак са били ДВАТА отбора на Пловдив, а се оказва, че това е само между 1953-та и 67-ма... Ами преди 53-та какво стана?!... Кои са били тогава?!!

2/Влиза някакъв потребител и ми казва, че съм "присвоил чужда история" и че бил "достатъчно запознат с историята на пловдивския футбол", но странно не казва защо "Локомотив 1936 неможе да бъде приемник на Спортклуб"...

3/ След това идва форевър Ботев и казва, че "има живи, които не са съгласни със събитията от 66-та"... Е!!! Да ама се оказва, че не е съвсем така, защото всъяност никой измежду тях НЕ Е ОТРИЧАЛ ПУБЛИЧНО ТАЗИ ИСТОРИЯ ПРИДОБИЛА ПУБЛИЧНОСТ още през онази 1966-та година и досега разказвана сумати пъти!!!

Ето затова говоря майна...
Пъ' нека съм "КОМПЛЕКСАР"!!!

Много е жалко това пич!!! Много даже!!! Ако искате УВАЖЕНИЕ покажете го... Сигурен съм, че ще го получите и от нас... Но неможе постоянно да ни "плюете", а да очаквате от нас да ви се радваме колко сте ГОЛЕМИ!!! Няма как да стане!!!
Изображение

forever Botev

Мнениеот forever Botev » 21 окт 2009 15:06

Рам не се прави на ощипана мома!Въпроса е как Марица изпада през !969г.Възможно е да бъркам само годината.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 21 окт 2009 15:15

forever Botev
Рам не се прави на ощипана мома!Въпроса е как Марица изпада през !969г.Възможно е да бъркам само годината.

Абе forever Botev, не е ли по-правилно ти да кажеш каквото искаш да кажеш :) ... И тогава да си зададеш въпроса!!! Какво излиза сега... Че АЗ трябва да кажа нещо, КОЕТО ТИ искаш да ми кажеш /попиташ/:lol: ... и после да СИ /т.е. да ТИ :lol: / отговоря - пак САМ!!! :lol:

Ба' колко абсурдно звучи!!! :lol: ... та... идеяата ми е... че НОРМАЛНОТО е ти да си кажеш точно какво ме питаш, пъ' после аз да се опитам да ти отговоря!!! Нали така?!!
Изображение

forever Botev

Мнениеот forever Botev » 21 окт 2009 15:25

plovdivram написа:forever Botev

Абе forever Botev, не е ли по-правилно ти да кажеш каквото искаш да кажеш :) ... И тогава да си зададеш въпроса!!! Какво излиза сега... Че АЗ трябва да кажа нещо, КОЕТО ТИ искаш да ми кажеш /попиташ/:lol: ... и после да СИ /т.е. да ТИ :lol: / отговоря - пак САМ!!! :lol:

Ба' колко абсурдно звучи!!! :lol: ... та... идеяата ми е... че НОРМАЛНОТО е ти да си кажеш точно какво ме питаш, пъ' после аз да се опитам да ти отговоря!!! Нали така?!!

Да си чул случайно за никому ненужна победа на Локо над Марица след което отбора от Кършияка изпада?

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 21 окт 2009 15:33

plovdivram написа:ilian12,
статистиката е хубаво нещо, но тя не е единственото нещо заради, което един отбор може да има хиляди последователи и да бъде обичан... Иначе Литекс със своите 2 титли, 4 купи /ако не се лъжа/ и още сумати успехи в БГ, които формираха СУПЕР статистика само за 10-15 години ако продължават така след няколко години спокойно можем да ги считаме за по-голям отбор от вас... но това разбира се ако отчитаме фактора статистика!!!
И виж там пооправи си нещо, което видях на първо време... Няма как и Локо Пд и Ботев Пд да са бронзови медалисти през 1992-ра год.!

През 1992 Локо печели бронза. Допуснал съм грешка при копирането. Не беше лесно да намеря медалите и купите спечелени от Локомотив Пд и се доверих на Уикипедия, така че не съм сигурен за вашите резултати, прегледайте ги.

Относно другото: нито ти можеш да ме убедиш, че Локото е нещо повече от Ботев, и явно нито аз теб в обратното. За мен Ботев е религия и колкото и да уважавам другите "религии", то смятам че техните "вярващи" са заблудени.

Не може да се разберем когато става дума за чувства и вяра, затова този спор е безмислен.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 21 окт 2009 15:44

forever Botev
Да си чул случайно за никому ненужна победа на Локо над Марица след което отбора от Кършияка изпада?

Да чувал съм я тази история на няколко пъти в подобни дискусии по форумите, но никога така и не разбрахме повече в детайли... Признавам, че не съм запознат с тази история... Разбирам, че се опитваш да кажеш, че Локомотив Пловдив не е помогнал на Марица, за да остане в групата... Възможно и така да е незнам наистина!!! И ако би бил така добър да ни разкажеш това, което знаеш... т.е. дай да видим до колко ролята на Локомотив е била решаваща... Пак ти казвам... възможно е да е било така... нямам намерение да оправдавам каквото и да е... ако си е било така... така да бъде!!!

ilian12
Относно другото: нито ти можеш да ме убедиш, че Локото е нещо повече от Ботев, и явно нито аз теб в обратното. За мен Ботев е религия и колкото и да уважавам другите "религии", то смятам че техните "вярващи" са заблудени.

Не може да се разберем когато става дума за чувства и вяра, затова този спор е безмислен.

С това съм абсолютно съгласен.. Две мнения - неможе да има!!!
Изображение

forever Botev

Мнениеот forever Botev » 21 окт 2009 18:08

Да чувал съм я тази история на няколко пъти в подобни дискусии по форумите, но никога така и не разбрахме повече в детайли... Признавам, че не съм запознат с тази история... Разбирам, че се опитваш да кажеш, че Локомотив Пловдив не е помогнал на Марица, за да остане в групата... Възможно и така да е незнам наистина!!! И ако би бил така добър да ни разкажеш това, което знаеш... т.е. дай да видим до колко ролята на Локомотив е била решаваща... Пак ти казвам... възможно е да е било така... нямам намерение да оправдавам каквото и да е... ако си е било така... така да бъде!!!

ilian12

Да твоята любознателност е толкова избирателна!!Какво значи тук някаква си Марица?

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 21 окт 2009 19:02

forever Botev написа:

ilian12

Да твоята любознателност е толкова избирателна!!Какво значи тук някаква си Марица?

И отново последва "конструктивен" отговор? Кажете какво и кога е станало с Марица, за да имаме шанс да отговорим на този "въпрос". Това е всичко, което иска Рама от вас, но вие и един въпрос не можете да зададете като хората, камо ли нещо конструктивно да кажете.... Свалям шапка на Рама, че има нерви да се занимава с вас. По същия начин може да се "общува" и с едно радио.

Върни се в “Локо Пловдив”