HoUs4oOL написа:Avrameca написа:след контузията на Коутиньо Аспас и Стърлинг с нищо не помогнаха в халфовата линия и се наруши синхрона между защитна и централна линия.Все едно бяхме с двама по-малко.За мен това е причината след 65 мин. да играем по този начин.
За мача със Соунзи може би си прав,но предните 3 мача?
Ясно се вижда,че второто полувреме отбора играе в пъти по-слабо от първото.
Чудя се дали не е някаква тактика на Роджърс или наистина физическата подготовка на отбора не е била на ниво?

Домакинския мач със Сток играхме добре цял мач..не ми говори наизуст ?! Сега в домакинския мач с Саутхямптъм ще е същото. Останалите мачове трябваше да се изиграят тактически .Отделно играчите не са навлезли в най добрата си форма . Най важно е това да стане от ноември нататък ,когато е най сгъстена програмата.
За един месец имаме цели 8 мача .Това е много . И след това през втория полусезон ,отново трябва да мачкаме ! Другите конкуренти имат евротурнири и ще отпаднат физически а ние тогава ще сме свежи .
Никой няма да ти помни как си играл ,всеки помни само ПОБЕДИТЕ и КРАЙНОТО КЛАСИРАНЕТО .

Спрете да търсите само негативизъм ! Вместо да чета тук всеки ден радостни коментари за това ,че сме първи ..за това ,че Моузес вкара страхотен гол още в дебюта си и създаде още две три страхотни положения ,които за жалост Стъридж и Хендерсън не можаха да реализират ..за това ,че Стъридж отново се разписа....аз чета само НЕГАТИВИЗЪМ .Ебати феновете .Смях.
Знам че диемаджиите имат основен принос и за сетен път искам да ви помоля ...ИЗКЛЮЧВАЙТЕ ЗВУКА НА ТЕЛЕВИЗОРА ИЛИ ГЛЕДАЙТЕ ПО ДРУГ КАНАЛ!
И не посещавайте сектантските бг форумчета.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.