Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daduradam
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот daduradam » 14 сеп 2013 08:35

[offtopic]
tisho_ynwa написа:Пичове сега като се замисля май не е толкова фатално че не взехме плеймейкър, в лицето на Сусо имаме един невероятен мега подвижен и техничен такъв ! :) Пък и той сега ще натрупа опит в Алмерия, което е супер.

От целия форум ти май най-късно се усети.
Тая Ина е много яка :oops:[/offtopic]
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 18 сеп 2013 00:30

Алекс Тейшейра е нашия човек за зимата ;)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 сеп 2013 11:31

Milkoy написа:Алекс Тейшейра е нашия човек за зимата ;)

Ще се сетите. Аз ви викам за тоя още юли месец, не беше зле да го вземете. Друго ми направи впечатление срещу Суонзи - второто полувреме умряхте! Да не сте объркали хаповете или подготовката на меринджея не е била ОК. Ако мислите за утвърждаване в топ 4 и дори за титла - това е повече от задължително. Чаветата на мосю Овчаров ви дишат във врата :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 18 сеп 2013 12:20

boabbb написа:
Milkoy написа:Алекс Тейшейра е нашия човек за зимата ;)

Ще се сетите. Аз ви викам за тоя още юли месец, не беше зле да го вземете. Друго ми направи впечатление срещу Суонзи - второто полувреме умряхте! Да не сте объркали хаповете или подготовката на меринджея не е била ОК. Ако мислите за утвърждаване в топ 4 и дори за титла - това е повече от задължително. Чаветата на мосю Овчаров ви дишат във врата :mrgreen:

след контузията на Коутиньо Аспас и Стърлинг с нищо не помогнаха в халфовата линия и се наруши синхрона между защитна и централна линия.Все едно бяхме с двама по-малко.За мен това е причината след 65 мин. да играем по този начин.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 18 сеп 2013 13:09

Avrameca написа:след контузията на Коутиньо Аспас и Стърлинг с нищо не помогнаха в халфовата линия и се наруши синхрона между защитна и централна линия.Все едно бяхме с двама по-малко.За мен това е причината след 65 мин. да играем по този начин.

За мача със Соунзи може би си прав,но предните 3 мача?
Ясно се вижда,че второто полувреме отбора играе в пъти по-слабо от първото.
Чудя се дали не е някаква тактика на Роджърс или наистина физическата подготовка на отбора не е била на ниво? :roll:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 18 сеп 2013 18:09

HoUs4oOL написа:
Avrameca написа:след контузията на Коутиньо Аспас и Стърлинг с нищо не помогнаха в халфовата линия и се наруши синхрона между защитна и централна линия.Все едно бяхме с двама по-малко.За мен това е причината след 65 мин. да играем по този начин.

Чудя се дали не е някаква тактика на Роджърс или наистина физическата подготовка на отбора не е била на ниво? :roll:

Домакинския мач със Сток играхме добре цял мач..не ми говори наизуст ?! Сега в домакинския мач с Саутхямптъм ще е същото. Останалите мачове трябваше да се изиграят тактически .Отделно играчите не са навлезли в най добрата си форма . Най важно е това да стане от ноември нататък ,когато е най сгъстена програмата.
За един месец имаме цели 8 мача .Това е много . И след това през втория полусезон ,отново трябва да мачкаме ! Другите конкуренти имат евротурнири и ще отпаднат физически а ние тогава ще сме свежи .
Никой няма да ти помни как си играл ,всеки помни само ПОБЕДИТЕ и КРАЙНОТО КЛАСИРАНЕТО . ;)
Спрете да търсите само негативизъм ! Вместо да чета тук всеки ден радостни коментари за това ,че сме първи ..за това ,че Моузес вкара страхотен гол още в дебюта си и създаде още две три страхотни положения ,които за жалост Стъридж и Хендерсън не можаха да реализират ..за това ,че Стъридж отново се разписа....аз чета само НЕГАТИВИЗЪМ .Ебати феновете .Смях.
Знам че диемаджиите имат основен принос и за сетен път искам да ви помоля ...ИЗКЛЮЧВАЙТЕ ЗВУКА НА ТЕЛЕВИЗОРА ИЛИ ГЛЕДАЙТЕ ПО ДРУГ КАНАЛ!
И не посещавайте сектантските бг форумчета.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 18 сеп 2013 19:54

suareshampion написа:
HoUs4oOL написа:

Домакинския мач със Сток играхме добре цял мач..не ми говори наизуст ?! Сега в домакинския мач с Саутхямптъм ще е същото. Останалите мачове трябваше да се изиграят тактически .Отделно играчите не са навлезли в най добрата си форма . Най важно е това да стане от ноември нататък ,когато е най сгъстена програмата.
За един месец имаме цели 8 мача .Това е много . И след това през втория полусезон ,отново трябва да мачкаме ! Другите конкуренти имат евротурнири и ще отпаднат физически а ние тогава ще сме свежи .
Никой няма да ти помни как си играл ,всеки помни само ПОБЕДИТЕ и КРАЙНОТО КЛАСИРАНЕТО . ;)
Спрете да търсите само негативизъм ! Вместо да чета тук всеки ден радостни коментари за това ,че сме първи ..за това ,че Моузес вкара страхотен гол още в дебюта си и създаде още две три страхотни положения ,които за жалост Стъридж и Хендерсън не можаха да реализират ..за това ,че Стъридж отново се разписа....аз чета само НЕГАТИВИЗЪМ .Ебати феновете .Смях.
Знам че диемаджиите имат основен принос и за сетен път искам да ви помоля ...ИЗКЛЮЧВАЙТЕ ЗВУКА НА ТЕЛЕВИЗОРА ИЛИ ГЛЕДАЙТЕ ПО ДРУГ КАНАЛ!
Аз като ви гледам ,вие не можете да се зарадвате на победите на любимия си отбор бе алоуу ? Ебати феновете.Няма такива по целия свят .Смях.

Съгласен съм с теб. Когато класирането говори, и боговете мълчат. Но не и песимистите. Иначе просто не сме толкова сработени, че да си разцъкваме спокойно като гости на опасни отбори като Астън Вила и Суонзи. За Юнайтед не говоря, защото те имаха 1 положение цял мач и там тактиката ни беше перфектна, даже можеше да вкараме в 89 минута. А и за лебедите Шелви не спря да тича като луд цял мач, много искаше да се докаже срещу нас. Имат си и научен нападател като Мичу и опасни крила. Тоя Уилямс пък е много тлъст, ама за сметка на това рита като уплашен кон.Неприятно е, че не опазихме преднината, след като обърнахме, но просто равенството си беше реален резултат. Сега само трябва да покажем красива игра срещу Саутхемптън(в което не се съмнявам) и да си вкараме положенията(дано). 17 мача сме без загуба във лигата и ще станат повече. А като се върне Суарес, дупе да им е яко на тия, с които ще играем.
When you walk through a storm, hold your head up high...

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 18 сеп 2013 22:16

superspiro написа:
suareshampion написа:
HoUs4oOL написа:

Аз като ви гледам ,вие не можете да се зарадвате на победите на любимия си отбор бе алоуу ? Ебати феновете.Няма такива по целия свят .Смях.

Съгласен съм с теб. Когато класирането говори, и боговете мълчат. Но не и песимистите. Иначе просто не сме толкова сработени, че да си разцъкваме спокойно като гости на опасни отбори като Астън Вила и Суонзи. За Юнайтед не говоря, защото те имаха 1 положение цял мач и там тактиката ни беше перфектна, даже можеше да вкараме в 89 минута. А и за лебедите Шелви не спря да тича като луд цял мач, много искаше да се докаже срещу нас. Имат си и научен нападател като Мичу и опасни крила. Тоя Уилямс пък е много тлъст, ама за сметка на това рита като уплашен кон.Неприятно е, че не опазихме преднината, след като обърнахме, но просто равенството си беше реален резултат. Сега само трябва да покажем красива игра срещу Саутхемптън(в което не се съмнявам) и да си вкараме положенията(дано). 17 мача сме без загуба във лигата и ще станат повече. А като се върне Суарес, дупе да им е яко на тия, с които ще играем.

Абе той нека Аспас да беше я вкарал в последната секунда ,тогава щеше да ви питам песимистите.
От това ,което виждам вече повече от 2 години по форумите си извадих няколко извода за феновете на Ливърпул ,които нееднократно съм споменавал. :)
Но най така фрапиращото ,което ми се наби в очите е ,че Вие сте изключително КОМПЛЕКСИРАНИ от отборчета ,които в момента са зад Ливърпул.. челси,манчестър юнайтед,манчестър сити ,арсенал и тотнъм.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

WTF!?

Мнениеот WTF!? » 18 сеп 2013 22:29

Каква 65-а минута, бе хора ? Още от самото начало на второто си издишаме! (дори бих казал 42-43 минута, защото и в края на първото играем несериозно)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 20 сеп 2013 19:33

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=373351

май бих го взел за алтернатива на Лукас...ако ще се търси такава де...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”