Ботев - Локомотив Пловдив 14.09.2013, 16:00 часа

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

s.th.1926

Re: Ботев - Локомотив Пловдив 14.09.2013, 16:00 часа

Мнениеот s.th.1926 » 17 сеп 2013 14:04

Порталът беше затворен, заради няколко болни мозъка, който не спряха да плюят по отбора, въпреки приличните резултати, които имахме първият полусезон. Искаха си Коко, ЦСКА си е ЦСКА и Кокала. Първите двама се върнаха и видяхте какво стана... Чувам, че и тото треньорът изгонен от всякъде, се точи да поеме тото щафетата от СтанкOFF.

Аз бях за затварянето на портала тогава, но сега в тия бурни времена, май това е единствения фар за Локомотивската душа. Дано Стоян и Иги да се разберат и да почне да функционира отново! Тогава доводите ми бяха олигофренските и незрели мнения на 3-4 човека. Но сега виждам, че има и по-важни неща. Да се отваря, ако зависи от мен!!!!

Имаше и много смях. С един приятел се смяхме скоро много на някои постове... "И ето отново чудесни новини и отлична работа на Коко Динев. Честито." И ти гледаш със спряно сърце. И що да видиш? Линк с "новина", че някакъв анонимен негър, може би ще подпише с Локо... И Коко сбъдва мечти!!!!
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 17 сеп 2013 15:09

Аз съм твърдо против идването на Велев отново на Лаута!
Ако некадърника Станков ще си ходи по-добре е наистина следващият, който ще го замени да е Треньор :!:
Предлагам всички локомотивци, на които им пука поне малко за любимото Локо да се обеденим ЗА идването на Илиан Илиев :!:
Много качествен човек, който се изгради като футболист в Португалия.Илиан е човек, който разбира футбола в дълбочина и в него виждам положителната промяна!
Предлагам да се направи нещо, като анкета или вие ако измислите нещо, което да стигне до Коко.
Ако не го назначи, поне ще е запознат с нашето желание!
Да направим нещо щото така НЕ може да продължава.
Мисълта ми е ние като фенове да дадем гласност на нашето предложение за решаване на проблема с треньорския пост, а Коко ако иска да се съобразява вече.
Да стоим извън стадиона и да гледаме сейр с нищо не помагаме да предизвикаме промяната на Лаута.
Има смисъл всички да се обеденим и да бъдем многобройни на стадиона...ей в това виждам аз смисъл.
Нека Бесика на всеки мач да е пълна, а пък Коко ако иска да се съобразява...да видим, щото клин-клин избива :!:
Аз съм твърдо против всякакво примиренчество :!:
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 17 сеп 2013 15:46

ОТКОС написа:

Искам да напиша и нещо което смятам ,че е абсолютен автогол който си вкарахме като публика.Незнам на кой беше(предполагам) малоумната идея да се заключи форума на Лпортала.От вече сигурно 10 години ежедневно,по няколко пъти на ден преглеждах с интерес форума за инфо около отбора.Нямам време за писане,но редовно го четях.Два или три пъти съм се мъчил да се регистрирам(преди да бъде скрит),но все нещо не ставаше и ми минаваше мерака и си четях само.В момента няма местенце в нета където да прочетеш нещо положително за Локото.Форума вместо да събира,зарибява и разпространява черно-бялата идея из обикновенните фенове(тези които пълнят стадиона) се е превърнал в място за комуникация на 100тина души които така или иначе се познават и се събират по срещи и си ги говорят пак същите неща на живо.Форума трябва да се отвори,да се пише,обсъжда,да се надъхваме взаимно,който иска да чете после да разправя на приятели какво е прочел в Лпортала(това особенно за малките фенчета които не познават още батковците).Разбира се има теми които не са за форум,но за това си има модератори.Нестига че дпсарските медии отвсякъде бълват комунистически тип лозунги и хвалебствия за сганта и сипят по много тънък начин помия по нас,а ние се лишаваме сами от основен инструмент за пропаганда и шумене.Нека всеки от който зависи това,да се замисли в тези мои думи.
САМО ЛОКО!

Не си само ти.Много локомотивци ставаха и лягаха с лпортала.Ако беше някой друг форум,щях да помисля,че е някой който мрази Локомотив Пловдив!!!
Всеки прави грешки,важното е да си вземат поука за в бъдеще,че Локомотив Пловдив ,не е секта!!!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 17 сеп 2013 17:03

Ванко_Ултраса написа:Аз съм твърдо против идването на Велев отново на Лаута!
Ако некадърника Станков ще си ходи по-добре е наистина следващият, който ще го замени да е Треньор :!:
Предлагам всички локомотивци, на които им пука поне малко за любимото Локо да се обеденим ЗА идването на Илиан Илиев :!:
Много качествен човек, който се изгради като футболист в Португалия.Илиан е човек, който разбира футбола в дълбочина и в него виждам положителната промяна!
Предлагам да се направи нещо, като анкета или вие ако измислите нещо, което да стигне до Коко.
Ако не го назначи, поне ще е запознат с нашето желание!
Да направим нещо щото така НЕ може да продължава.
Мисълта ми е ние като фенове да дадем гласност на нашето предложение за решаване на проблема с треньорския пост, а Коко ако иска да се съобразява вече.
Да стоим извън стадиона и да гледаме сейр с нищо не помагаме да предизвикаме промяната на Лаута.
Има смисъл всички да се обеденим и да бъдем многобройни на стадиона...ей в това виждам аз смисъл.
Нека Бесика на всеки мач да е пълна, а пък Коко ако иска да се съобразява...да видим, щото клин-клин избива :!:
Аз съм твърдо против всякакво примиренчество :!:

:shock:

Незнам от къде падаш...как ще кажеш на Тото какво да прави???Човек...Динев си докарва сам играчите, той определя кои да играят и кои не.Анкета щял да прави...санданския боклук го боли х*я за мнението ти.

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 17 сеп 2013 21:53

[quote="Ванко_Ултраса"]Аз съм твърдо против идването на Велев отново на Лаута!

За лицето Станков си абсолютно прав за съжаление , но за Илиев , извинявай, пишеш пълни глупости.Това джудже, като ръст и като човек,прогони от Левски Симеон Райков , чиято единствена вина бе, че бе предпочетел Левски пред Берое!Този дребен комплексар е последното нещо , което ни е нужно на Лаута!

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 17 сеп 2013 22:41

Илиан е комлексар и каресчия. Аз се молех за Стоев на Лц. Или Тони Велков. Коко избра Мишкоф.

Владко, хареса ли ти снимката, уа?
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
Tosh
Контакти:

Мнениеот Tosh » 17 сеп 2013 22:44

Рибата се вмирисва от към главата - треньора да ви е проблема. Наистина ли смятате, че като дойде треньора Х и Коко ще спре да си прави сам селекцията и да си реди сам състава и мачовете както му дойде ? Не виждам в случая защо търсите вината и решението на проблемите в треньора и неговата евентуална смяна.
est. 1912

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 18 сеп 2013 10:51

Tosh написа:Рибата се вмирисва от към главата - треньора да ви е проблема. Наистина ли смятате, че като дойде треньора Х и Коко ще спре да си прави сам селекцията и да си реди сам състава и мачовете както му дойде ? Не виждам в случая защо търсите вината и решението на проблемите в треньора и неговата евентуална смяна.

Абсолютно сме наясно за рибата и главата , но също така сме наясно , че в момента ситуацията със собственика е без никаква алтернатива.Сигурен съм , че следващият мач на Лаута ще е коренно различен и като резултат и като игра!

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 18 сеп 2013 11:46

Нико написа:
Tosh написа:Рибата се вмирисва от към главата - треньора да ви е проблема. Наистина ли смятате, че като дойде треньора Х и Коко ще спре да си прави сам селекцията и да си реди сам състава и мачовете както му дойде ? Не виждам в случая защо търсите вината и решението на проблемите в треньора и неговата евентуална смяна.

Абсолютно сме наясно за рибата и главата , но също така сме наясно , че в момента ситуацията със собственика е без никаква алтернатива.Сигурен съм , че следващият мач на Лаута ще е коренно различен и като резултат и като игра!

Това с тази алтернатива почва да се изтърква като единствен коз.Докато не изгоним този чалгар комарджия няма да ни бъде .
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 18 сеп 2013 11:56

Нико написа:

Ако знаеш как ни интересува как ще завърши следващия мач...с Тото Динев за всеки мач има съмнение!А разни недоказани негри едва ли ще върнат хората на стадиона с победа над Любимец или Пирин.

Докато лайното не се махне от Лаута никога няма да разберем каква е алтернативата за президент.

Върни се в “Локо Пловдив”