Лицата на Реформаторския блок

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Лицата на Реформаторския блок

Мнениеот plamenst7 » 18 сеп 2013 00:42

Моля всеки един от вас да посочи една партия за която си заслужава да се гласува и да се аргументира за това! Моля да посочи личностите които я представляват и да им направи подобен анализ като на тези от РБ! В нея да няма комунисти и туркофили или хора свързани с тях. Да има честни и почтени хора, за които лоша дума да не може да се каже. С удоволствие ще гласувам за тази партия. Помогнете на моята заблудена и непросветена душа да открие правилната партия.

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 18 сеп 2013 00:45

viali69 написа:Аз като един от създателите навремето на СДС (но не от онези внедрените от ДС !), ви казвам, че сте в голяма заблуда относно тези "реформатори". Нищо ново няма при тях. Те са си част от статуквото. Те са част от Системата ! Социолози, политолози, олигарси, снахи на Политбюро и откровени гейове ...
С тези ли ще правим ПРОМЯНАТА ? :lol:

Всичко това, може да се опише с една или две думи - ДКМС! Или както аз и още някои колеги обичаме да казваме "нереализирали се комсомолци"!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 18 сеп 2013 06:57

Levski 1914 написа:Както написах по-горе...видно е, че червените боклуци са започнали да се насират! Още по-добре...сега всеки човек, с повече от два грама мозък в главата си ще знае за кой да пусне гласа си. Още повече, че тук не се цели да се опетнят всички политици от всички партии, а се пише само за Реформаторски блок от месец - два насам, и то от едни и същи хора.

Не е вярно, че се пише само срещу Реформаторския блок. Едни пускат теми срещу БСП/ДПС, а други срещу Тиквата. Даже много рядко се пише и говори за Реформаторския блок. В този смисъл поздравления за автора, че отваря очите на хората що за "реформатори" са тези !
Харалан Александров, Надежда Михайлова, Огнян Минчев, Иван Кръстев, Евгени Дайнов, Меглена Кунева и т.н. Това ли са новите лица и "реформатори" ?! Ми, ние тези хора ги помним от 20-25 години насам.
Всичките до един са от червен произход. Разликата между тях и комунистите е само в това, че тези още по-безрпардонно ще слугуват на Световните господари и ще унищожават България по чужда поръчка.
Мислех си, че по-лошо от ГЕРБ няма ...
Има ! И това е комбинацията между мутро-милиционерите от ГЕРБ и тези соросоиди и илюминати от Реформаторския блок !
Тогава България вече ще загине окончателно !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 18 сеп 2013 10:11

viali69 написа:
Безкомпромисен написа:Лицата на Деформаторски блок са си чисти комунисти правещи се на антикомунисти!

А, Бойко Борисов не е такъв, нали ?!? ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Що се отнася до така наречения Реформаторски блок, то е ясно, че там е пълно със Соросоиди и антибългари.
За него важи в пълна сила поговорката: "Със стари к.рви нов бардак не става !"

И Бойка Борисова е комунистическа престъпничка явно не си ми чел или слушал достатъчно коментарите! Всички партии , които участваха на парламентарните избори са чисти комунистически престъпници!Някои ме обвиняват, че съм бил платен от БСП ? Ами като съм платен досега сто пъти да бях създал БАП и да ми направят паметник!Просто показвам истинските лица на тези, които се правят на антикомунисти , но всъщност са си чисти комунисти!България ще се оправи с радикална и безкомпромисна декомунизация!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 18 сеп 2013 10:14

plamenst7 написа:Моля всеки един от вас да посочи една партия за която си заслужава да се гласува и да се аргументира за това! Моля да посочи личностите които я представляват и да им направи подобен анализ като на тези от РБ! В нея да няма комунисти и туркофили или хора свързани с тях. Да има честни и почтени хора, за които лоша дума да не може да се каже. С удоволствие ще гласувам за тази партия. Помогнете на моята заблудена и непросветена душа да открие правилната партия.

БАП - Българска Антикомунистическа Партия , която е в процес на регистрация , поради простата причина, че няма достатъчно годен материал да се създаде!Тук няма комунистически престъпници и няма да има!
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 18 сеп 2013 10:20

джугашвили написа:
viali69 написа:Аз като един от създателите навремето на СДС (но не от онези внедрените от ДС !), ви казвам, че сте в голяма заблуда относно тези "реформатори". Нищо ново няма при тях. Те са си част от статуквото. Те са част от Системата ! Социолози, политолози, олигарси, снахи на Политбюро и откровени гейове ...
С тези ли ще правим ПРОМЯНАТА ? :lol:

Всичко това, може да се опише с една или две думи - ДКМС! Или както аз и още някои колеги обичаме да казваме "нереализирали се комсомолци"!

А ти дето имаш лика на масовият убиец Сталин как ще се почувстваш ако дойде една нормална българска власт и ви натика там, където ви е местото? А мястото на всички комунисти е само едно - в затвора и концлагерите да чукате камъни до последна капка комунистически въздух !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 сеп 2013 10:22

Кукунделът пак изпълзя изпод клавиатурата :mrgreen: Че и раздели въздуха в България на комунистически и демократичен :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

ofk pirin
Контакти:

Мнениеот ofk pirin » 18 сеп 2013 10:24

В област Благоевград хората може да ядат доматите с колците и да хрупат тютюн за мезе , но не са тъпи знаят кой са РБ в чиято основа седи Сината коалиция и няма да се гласува отново за тях, 11 депутати се избират от Благоевград, както в миналият парламент нямаха представител от Синята коалиция така и РБ няма да има в новият

ivailo1403
Контакти:

Мнениеот ivailo1403 » 18 сеп 2013 10:28

viali69 написа:
mirodes написа:
Безкомпромисен написа:Лицата на Деформаторски блок са си чисти комунисти правещи се на антикомунисти!

Е ти какво предлагаш?Така поддържаш комунистите,защото техният електорат си гласува за тях.А такива като теб разединяват хората,които наистина могат да се противопоставят на комунистите.В Библията е казано-"По делата им ще ги познаете".Искаш ли да ти кажа изобщо защо ни приеха в НАТО и ЕС.Защото през 1998г,когато беше войната в Косово имахме един премиер,който отказа на руските самолети да преминат през българското въздушно пространство.Но такива като теб и него го изкараха комунист.

Ти, си невероятно заблуден човек ! България я приеха в НАТО и ЕС заради геостратегическите интереси на пакта и съюза.
Никой няма заслуга за това ! И магаре да беше начело на България през тези 25 години, пак щяха да ни вкарат в НАТО и ЕС, за да ограничат влиянието на Русия и да разширят своето.
Другарят Костов също е от БКП. Само че той е от онези комунисти, които взеха да се кланят отрано на Запад. Просто смениха посоката на поклоните. Както и Бойко Борисов, но на по-късен етап.
Разбира се, че е 100 пъти по-добре да ни управляват откритите комунисти от БСП, отколкото скритите такива от ГЕРБ, ДСБ, СДС и Кунева. Още повече, че вторите вече слугуват на Световните господари и по тази причина причиняват много по-големи злини на България.

Голямо +1

Потребителски аватар
P!nk fan
Контакти:

Мнениеот P!nk fan » 18 сеп 2013 10:33

sas написа:Авторът на темата явно е на заплата в "Позитано".

Така, защо вместо да се занимавеш с моята скромна особа, не коментираш изнесените от мен факти? Защо не ме обориш, че примерно "сините шамани" (Огнян Минчев, Евгений Дайнов и Иван Кръстев) не са генетично свързани с БКП? Защо не опровергаеш факта, че в РБ е пълно с туркофили? Защо не разсееш съмненията, че зад тази нескопосана коалиция стоят парите на олигарси от типа на Прокопиев? Защо, а? Но в крайна сметка, няма какво да се учудвам, все пак когато човек не може да противопостави смислени аргументи, прибягва до квалификации и заклеймяване спрямо опонента си. :!:
Левски, Пинк и България над всичко

[rimg]http://onlinetv-bg.com/wp-content/uploads/2013/05/Levski_sofia_9.jpg[/rimg][rimg]http://prikachi.com/images/967/6587967M.png[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540038_406813779343591_1624091982_n.jpg[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”