Другите и ние

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Другите и ние

Мнениеот metodito » 21 окт 2009 12:16

boglev написа:Пич, погледни резултатите ни в последните няколко години и се замисли изобщо трябва ли да се сравняваме в момента с други освен с андорците... След това погледни какви бази и школи имат нашите отбори и се замисли дали скоро ще можем да се сравняваме с други освен с андорците!

Точно това имам предвид, че май скоро и андорците ще ни минат.

Не е само това - базите и стабилността. Важно е, но не това е единственото. Като пример ще ти дам Унирея, Шериф и Вентспилс. Не мисля, че са по-богати или много по-уредени клубове, но определено си знаят интереса и надскачат ръста си. Докато ние седим и си спомняме как това, как онова било преди няколко години... Когато ЦСКА жънат най-големите си успехи в Европа да не би не са се готвили на сгурията? А когато "Левски" стигна до четвърт-финал всичко да е било ок. Батков почна да мисли малко по-надалеч от носа си после. Разбира се, остана само с мисленето. Не съм съгласен с Вальо Михов и другите, че видите ли без 1001 технически нефутболни неща, ще сме на дъното. Точно той примерно го чух в едно интервю, че видите ли български отбор не можело да влезе в ШЛ. Ако футбола зависеше единствено от тези неща (бази, финансова стабилност и добър мениджмънт) никой нямаше да гледа тоя спорт. Резултати като вчерашните от ШЛ говорят красноречиво (представянето на бедните румънци срещу надутите и богати шотландци, руския "Казан" и фалиралия АЗ).

zaleza1
Контакти:

Мнениеот zaleza1 » 21 окт 2009 12:18

Боже колко истина има в тази тема боже.На светлинни години сме от тези отбори.Трудно ми е болно мие да го призная,но е така.Дано някога се приближим до там,но за сега дори и с късмет нямаме място там.
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА

АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 21 окт 2009 13:09

boglev написа:Сега, като погледнах резултатите от Шампионска лига направо се уплаших на какво ниво е нашият футбол.
Отбори от Гърция, Украйна, Румъния, Русия, Унгария правят такива неща, които ние можем да сънуваме.

:mrgreen:

Не го взимай толкова насериозно ... ;) Докато има залагания на милиони все по-често ще има и такива резултати !
Тази система, в която живеем се крепи на наивността на хората, не на друго ...
Между другото, ако "Левски" дрънне утре вечер голямата изненада "Ред Бул" не се чуди ...
Феърплей отдавна няма ! Има само театър ! Голям театър, за да не го наречем голям цирк ! ;) :lol:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 21 окт 2009 13:11

metodito написа:
boglev написа:Пич, погледни резултатите ни в последните няколко години и се замисли изобщо трябва ли да се сравняваме в момента с други освен с андорците... След това погледни какви бази и школи имат нашите отбори и се замисли дали скоро ще можем да се сравняваме с други освен с андорците!

Точно това имам предвид, че май скоро и андорците ще ни минат.

Не е само това - базите и стабилността. Важно е, но не това е единственото. Като пример ще ти дам Унирея, Шериф и Вентспилс. Не мисля, че са по-богати или много по-уредени клубове, но определено си знаят интереса и надскачат ръста си. Докато ние седим и си спомняме как това, как онова било преди няколко години... Когато ЦСКА жънат най-големите си успехи в Европа да не би не са се готвили на сгурията? А когато "Левски" стигна до четвърт-финал всичко да е било ок. Батков почна да мисли малко по-надалеч от носа си после. Разбира се, остана само с мисленето. Не съм съгласен с Вальо Михов и другите, че видите ли без 1001 технически нефутболни неща, ще сме на дъното. Точно той примерно го чух в едно интервю, че видите ли български отбор не можело да влезе в ШЛ. Ако футбола зависеше единствено от тези неща (бази, финансова стабилност и добър мениджмънт) никой нямаше да гледа тоя спорт. Резултати като вчерашните от ШЛ говорят красноречиво (представянето на бедните румънци срещу надутите и богати шотландци, руския "Казан" и фалиралия АЗ).

Да де, ама без базите, школите и стабилността (тази основа сега полага Събев на Черноморец) ще се радваме на епизодични проблясъци като влизане в ШЛ веднъж на 10 години, четвъртфинал или полуфинал веднъж на 20 години и малко по-често некое добро представяне срещу отписал ни еврогранд или дори победа на Анфийлд в мач без значение.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 21 окт 2009 13:26

Вярно е че базите и школите са важни,но не са единствения фактор за прогрес и успехи.Да вземем една Цървена звеада,която така и не успя да влезе в ШЛ,или един Партизан който само веднъж успя с Матеус,след като имаха шанс при дузпите с Нюкясъл,мисля че беше.А всички знаем какви школи имат и какви трансфери правят в Европа.Ами тук?Левски да не би да нямат бази и школи,Славия няма ли,Литекс и те хич ли нямат,ами моите от Черно море или Благоевград,дето никнат таланти като гъби след дъжд.Да се оправдаваме само с базите и школите е неуместно.Трябва добро ръководство,кадърен мениджмънт и много работа на всички нива.И малко шанс разбира се,иначе и Партизан нямаше да видят ШЛ наживо.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 21 окт 2009 14:02

Марми е прав донякъде, но не е съвсем така. Големите залози и циркове стават в първенства, като нашето,дето малко хора го гледат и шанса да се раздуха скандал е малка...в ШЛ уговорките стават в предварителните кръгове,макар, че снощи победата на Рубин ми се стори доста изненадваща..ранен гол,барса връща такъв и спира да играе...знам ли :roll:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 окт 2009 18:18

Не знам дали "истината е някъде там", но май дълго още ще говорим за "нас" и за "тях". Кофти факт.

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 21 окт 2009 23:45

Няма място за сравнения.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”