ШЛ групова фаза Байерн Мюнхен - ЦСКА Москва
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ групова фаза Байерн Мюнхен - ЦСКА Москва
До тукдобре.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Повече от добре, отборът играе страхотно за първия път откакто Пеп е начело.
Хубав резултат и добра игра 
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Нямаше къде да го гледам
, в защита как бяхме?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
doktora25 написа:Нямаше къде да го гледам, в защита как бяхме?
Добре.
Въпреки че на мен ми забиваше линкЪ и може да съм пропусн нещо. В 90+2 минуте Нойер показа класа.
Хубава комбинация!
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]
[/center]Re: ШЛ групова фаза Байерн Мюнхен - ЦСКА Москва
Robbery написа:Хубава комбинация!
[center][/center]
Заученото положение при втория гол също бе хубаво. Голът на Алаба и той, абе се Убави неща
Силен мач откъдето и да го погледнеш!
Чудесна игра в защита и в нападение.
С нетърпение очаквам сблъсъка със Сити,които също играха много силно снощи.
Чудесна игра в защита и в нападение.
С нетърпение очаквам сблъсъка със Сити,които също играха много силно снощи.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- Neron
- Контакти:
Първия мач под ръководството на Гуардиола който ми хареса. В защита бяхме доста стабилни а ако се върне Лам на мястото си и Мартинес да е дефанзивен работата заспива. Алаба отново изигра страхотен мач и само на 20 години той се превръща в ключов играч на Байерн. Дано продължим така и срещу Сити.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Der Führer
- Контакти:
Аз не видях нищо кой знае какво . Мач на средно европейско равнище . За щастие всички обстоятелства работиха за победата на Байерн . Ако кадровите проблеми на баварците бяха в средата на терена , то тези на ЦСКА бяха в офанзивен план . С Дзагоев и голмайстора си Думбия , щяха да са доста по-остри , респективно да създават повече проблеми за отбраната .
Байерн имаше и късмет в началните минути , когато иначе добре изпълнения от Алаба пряк -свободен удар , беше проспан от стената която въобще не направи опит да блокира удара ... и най-вече от Акинфеев . Мисля че дори Пацо Тигъра щеше да извади този удар .
За мое съжаление , Байерн получи и солидна доза помощ от страничните съдии . Манджукич на два пъти получи топката в засада - веднъж би във вратаря , а втория път вкара гол ( освен него имаше още двама играчи на Байерн зад защитата ) . През второто полувреме беше пусната и една засада на Шакири който също можеше да отбележи гол .
Играта - прилично първо полувреме . Хареса ми дълбоката и постоянна преса която отбора демонстрира . Отбора играеше доста по-директен футбол и доста по-малко "тики-такаше" . Неприятно впечатление ми направи обаче , че играчи като Робен , Рибери , Манджукич , Рафиня и Алаба направиха доста опити за симулации . За щастие съдията ги остави без последствия . Второто полувреме беше слабо дори и за стандартите на Байерн при Пеп . Пресата почти липсваше , играчите на ЦСКА бяха оставани да владеят топката в дълги периоди ... но като цяло приличен мач , имай предвид че отбора игра 9 човека и половина ( Рибери беше абсолютно безличен , а Рафиня толкова си може ) . Но въпреки това 5 голови положения за цял мач ( 3 от засада ) от които едното от статично положение ми се виждат прекалено малко срещу противник какъвто бяха руснаците снощи .
Байерн имаше и късмет в началните минути , когато иначе добре изпълнения от Алаба пряк -свободен удар , беше проспан от стената която въобще не направи опит да блокира удара ... и най-вече от Акинфеев . Мисля че дори Пацо Тигъра щеше да извади този удар .
За мое съжаление , Байерн получи и солидна доза помощ от страничните съдии . Манджукич на два пъти получи топката в засада - веднъж би във вратаря , а втория път вкара гол ( освен него имаше още двама играчи на Байерн зад защитата ) . През второто полувреме беше пусната и една засада на Шакири който също можеше да отбележи гол .
Играта - прилично първо полувреме . Хареса ми дълбоката и постоянна преса която отбора демонстрира . Отбора играеше доста по-директен футбол и доста по-малко "тики-такаше" . Неприятно впечатление ми направи обаче , че играчи като Робен , Рибери , Манджукич , Рафиня и Алаба направиха доста опити за симулации . За щастие съдията ги остави без последствия . Второто полувреме беше слабо дори и за стандартите на Байерн при Пеп . Пресата почти липсваше , играчите на ЦСКА бяха оставани да владеят топката в дълги периоди ... но като цяло приличен мач , имай предвид че отбора игра 9 човека и половина ( Рибери беше абсолютно безличен , а Рафиня толкова си може ) . Но въпреки това 5 голови положения за цял мач ( 3 от засада ) от които едното от статично положение ми се виждат прекалено малко срещу противник какъвто бяха руснаците снощи .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...