ivailo1403 написа:Оооо тия не виждам да влязат в парламента,кой по-нормален човек ще гласува за тях.
Как кой? Разни там костоваци урко, пурко и т.н.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ivailo1403 написа:Оооо тия не виждам да влязат в парламента,кой по-нормален човек ще гласува за тях.
dunavfc написа:Кашчей написа:dunavfc написа:
Виж сега,едва ли имал под "платен" журналиститеА колегата,надали е журналист,така че...
Ти откъде знаеш кой е той и какъв е? А да сте му виждали фиша, с платените пари за писане във форума на ГОНГ?
И аз мога да кажа, че ти си платен писач на мухобойко.. с какво ще ме опровергаеш? С какво ще ме опровергае Уркото, че не е платена подлога на Ванчо Мангала?
Хайде да не си даваме личностни определения, а да спорим само по темата!
Абе гъзе,ти каза,че пичът е платен,не ние беАз просто попитах,щом е платен ( ТИ ГО КАЗА ) по достойно ли е от нашата гледна точка !
Не съм сигурен,дали някога за някого съм казвал,че е платен,може и да съм,но съм абсолютно наясно,че 99 % от хората,странни или не са си реални хора,които не са стимулирани финансово....
urkoto написа:За Виали казах, смятах го за платен, но не съм убеден, затова и му се извиних на човека на ЛС. Все пак изпитвам съмнения по въпроса де. Най-малкото защото съм убеден, че пише и във форума на датата под ника "НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ" (изписано по този начин). Засега ми е фифти-фифти, но Уреца ще продължава да души около него.
Трябваше ли Надежда Михайлова да оттегли кандидатурата на Пламен Орешарски? Достатъчни ли бяха тези аргументи, които тя изтъкна в публичното пространство и това ли са според вас мотивите за оттеглянето на тази кандидатура?
- Не, категорично не. Очевидно става въпрос за демагогия. За чисто политическа демагогия - поредното доказателство, че политиката е мръсна игра. В никакъв случай върху Пламен Орешарски не могат да паднат съмнения за непочтеност за това, че се е срещнал с Васил Божков, или с който и да било друг. Искаме или не искаме, този бизнесмен има легален бизнес в България. Надежда Михайлова с нищо не е показала през четирите години като министър, че този бизнесмен не е много коректен. Между другото, тя поддържа връзки с друг бизнесмен, срещу който имаше атентат - Алексей Петров. Аз не казвам, че той е непочтен, но според Бойко Борисов всеки, срещу който има атентат, е непочтен. Е, добре, Надежда Михайлова смята, че с Алексей Петров могат да се поддържат връзки, с Васил Божков не могат. В какъв формат и колко официално СДС знае, че Надежда Михайлова е в близки отношения с Алексей Петров?
dunavfc написа:Вие се молете да не вземе да управляват за влизането не берете грижа по сигурна работа от това няма !
viali69 написа:urkoto написа:За Виали казах, смятах го за платен, но не съм убеден, затова и му се извиних на човека на ЛС. Все пак изпитвам съмнения по въпроса де. Най-малкото защото съм убеден, че пише и във форума на датата под ника "НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ" (изписано по този начин). Засега ми е фифти-фифти, но Уреца ще продължава да души около него.
Аз като един от създателите навремето на СДС (но не от онези внедрените от ДС !), ви казвам, че сте в голяма заблуда относно тези "реформатори". Нищо ново няма при тях. Те са си част от статуквото. Те са част от Системата ! Социолози, политолози, олигарси, снахи на Политбюро и откровени гейове ...
С тези ли ще правим ПРОМЯНАТА ?
viali69 написа:
Сега по темата. Авторът на темата може да е всякакъв, но вади факти и данни за лидерите на така наречения Реформаторски блок. Това, дали е платен или не, променя ли ИСТИНАТА ?
Истината си остава истина, който и да я напише !
Аз като един от създателите навремето на СДС (но не от онези внедрените от ДС !), ви казвам, че сте в голяма заблуда относно тези "реформатори". Нищо ново няма при тях. Те са си част от статуквото. Те са част от Системата ! Социолози, политолози, олигарси, снахи на Политбюро и откровени гейове ...
С тези ли ще правим ПРОМЯНАТА ?
Потребители, разглеждащи този форум: rhaegar и 15 госта