Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот doktora25 » 17 сеп 2013 11:39

vaskonti написа:Ами да, всъщност това е най-важният въпрос в момента и винаги ще бъде, през целия мандат на това правителство. Отговорът на този въпрос и по-точно тъпото и упорито избягване на отговора му е абсолютно доказателство, че това правителство е зависимо от някой, а този някой със сигурност не е БСП, още по-малко Орешарски. Това назначение и липсата на яснота кой го е предложил е абсолютно доказателство, че това правителство е назначено директно от определени олигарси. А Пеевски определено е такъв, съгласен ли си? Нали не смяташ, че е обикновен и честен бизнесмен?

Трудно е да откраднеш пари, които ги няма, но когато само едно гласуване е достатъчно тези пари да се появят ей така, от нищото, тогава нещата са малко по-различни.

Ами хайде тогава с едно гласуване директно да бъде вдигната МРЗ на 450 лв. Аз и много други симпатизанти на БСП бихме били много доволни, но десните биха надали вой до небесата, и то с основание, поради нещата които биха последвали оттук нататък.
Не смятам че е обикновен честен бизнесмен, а и като цяло съм доста резервиран дали изобщо съществува такова животно. По същия начин обаче не мога да твърдя, че новоизбраният Писанчев не е зависим от олигарсите, както и неговият предшественик на поста, който дори и не знам кой е. Изобщо за много малко политици мога да твърдя че са независими и се ръководят на първо място от интересите на народа, особео пък що се отнася до герберите и деформаторите. Принципно идеята на част от протестиращите за цялостна подмяна на политическата класа не е лоша, дори я споделям, само дето те за съжаление се оказаха малцинство в рамките на самия протест и не излъчиха собствени лидери. Аз лично се надявам, че в новия изборен кодекс ще се утвърди пропорционалната система с преференциален вот, която ми се струва най-демократична и чрез нея ще можем да гласуваме за произволен човек от листите.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 сеп 2013 12:18

Писанчев поне е професионалист и знае каква всъщност е тази длъжност. Пеевски сигурно дори не знае къде е полицейската школа. А добре помним как преди няколко дни Местан ни обясняваше как това било експертно назначение, а после го извъртя на политическо-експертно. След като очевАдно Пеевски не е експерт, то значи назначението е политическо. А от това, както и най-вече от отговора на въпроса кой го е предложил, могат да се извадят доста смущаващи заключения.

Това, че протестиращите оредяха и са малцинство не е техен проблем, а е проблем на тези, които си седят вкъщи и само се оплакват. Съветвам те да изгледаш линка, който съм дал по-горе, за интервюто на Карбовски и Мариан Вълев. Абстрахирай се от крайния цинизъм, просто се замисли над самите думи.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 17 сеп 2013 17:45

TodorT написа:
dunavfc написа:Не беше поднесено по най-адекватният начин от "Господари на ефира",но остава наистина важният въпрос,защо едни хора,особено преди изборите,казват едно,а след това правят съвсем друго :roll: Като не можеш да изпълниш нещо,защо се изхвърляш,като да не казвам какво ? Гледай само,какви циркове предстоят и с пенсиите и коледните добавки,няма да се учудя и това да бъде леко пропуснато или отложено...

E и аз това се питам де ?! Защо Бойко Борисов говори всякакви неща, като не може да ги изпълни! И се оправдаваше само с БСП и продължава да го прави. До момента не съм чул управляващите да говорят за кризата. Казват, че е тежко, но ТЪРСЯТ начини да направят нещо! А ГЕРБ само знаеха криза, криза и тройната коалиция ни пречат да направим това и онова! Да, в момента състоянието на държавата е тежко. Бюджета го прави Дянков, имаше служебно правителство, сега трети финансов министър. Да видим какъв ще е бюджетът за другата година и какво ще има възможност да направи правителството, когато те си правят сметка на парите. Защото ГЕРБ се провалиха с бюджета 4 години поред!!!! Да, провалиха се! И това се вижда с дефицитите в касата, с фалиралите болници и т.н. Само да те светна, че имаше реална опасност касата да не плаща на стоматолозите за последните 3 месеца от годината, защото Дянков така е направил бюджета, че пари няма !!! И от това щеше да е потърпевшо семейството ми. А стоматозолите не са като държавните служители да си взимат заплатата и да ги боли.... А тия 8% са изчислени от хора, които са записвали обещанията на Бойко и след това са изчислили какво е изпълнено! И това (тези 8%) е информация, която излезе в няколко медии, не съм си го аз измислил!!! Лека нощ от мен!

Ама,не можеш да ме разбереш или не искаш...Съгласен съм,че това е абсолютно основателна критика към ГЕРБ ! Да те се оплакваха постоянно,постоянно им беше виновна кризата,предишното правителство и т.н. къде са имали основание къде не,но е дразнещо,да напълно го осъзнавам....Обаче не може да критикуваш 4 год. едно правителство по тази тема,да дойдеш на власт и да правиш абсолютно същото и да се изненадваш,защо те критикуват,а не критикуват още предишните....Все едно ГЕРБ да спечелят следващите избори и да назначат Делян Пеевски или Бареков за шеф на ДАНС.

Не съм чувал досега стоматолог да се оплаква от пари,това само като в кръга на нещата,нормално ако семейството ти е пострадало финансово да си настроен негативно към ГЕРБ.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 17 сеп 2013 18:06

Изображение
Изображение

ТОВА са правителства :!:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 17 сеп 2013 18:20

Правителствата на Ал.Малинов и Кон.Стоилов ;)
Последна промяна от alexveselinov на 17 сеп 2013 19:14, променено общо 1 път.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 17 сеп 2013 18:25

alexveselinov написа:Правителствата на Ал.Малинов и Кон.Стоилив ;)

Абсолютно точно ;)
Едното обявява Независимостта на България, а другото продължава стопанския и дипломатически възход на България след Стамболовия Златен век :)
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 17 сеп 2013 18:50

Siegfried написа:

Абсолютно точно ;)
Едното обявява Независимостта на България, а другото продължава стопанския и дипломатически възход на България след Стамболовия Златен век :)

Бих добавил и тези, които са реден от цар Борис Три. :)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 17 сеп 2013 19:46

fr3ak_boy написа:
Siegfried написа:

Абсолютно точно ;)

Бих добавил и тези, които са реден от цар Борис Три. :)

Приема се :!:
На първо място остава завинаги Стефан Стамболов и неговото правителство ;)
Той, д-р Константин Стоилов, Александър Малинов, Андрей Ляпчев, Георги Кьосеиванов, професор Богдан Филов и все пак бих добавил и професор Александър Цанков заради безкомпромисната му борба срещу комунистическия бацил са били велики личности в нашата история. Всеки един е допринесъл за благото на нашия народ :)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 сеп 2013 22:39

Къде сте бре, хора?
По селата ли отидохте да си правите вината, а?

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 19 сеп 2013 00:09

Култов клип,дано скоро има Епизод 2!

"Кой предложи Пеевски? Хроника на една предизвестена #ОСТАВКА - Епизод 01 "
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=m-GJR6gPZDA[/youtube]

Върни се в “Архив”