Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот doktora25 » 17 сеп 2013 14:07

blue avalanche написа:Това,дето си го изписал,се побира в едно изречение:"НЯМАМЕ ПЛЕЙМЕЙКЪР!!!"И то не отсега...
Човекът на извеждащия пас.На разтягането на играта от един фланг на другия и т.н.Последният такъв беше Пл.Гетов и,донякъде,Кривия.Всичко останало-мъка,мъка,мъка-а-а...
ПП.И не ми казвайте Тасевски,щото на 5 мача правеше по 2 паса...И то когато е на кеф!

Ами като нямаме, тогава защо не играем с една много интересна тактика 4-2-2-2? Тя залага на здрава защита и мощни атаки по крилата с повече центрирания и игра, ориентирана към контраатаката. Горе-долу по подобен начин играхме срещу Любимец и мисля че добре се получи. Поне към момента с оглед на оставащите ни мачове (до домакинството на Ботев) мисля че би било добре да го пробваме, тъй като съперниците ни биха предпочели да се затварят, а ако им предоставим инициативата те ще са объркани, ще им провалим тактическата подготовка и играта им ще се разстрои.
Примерно срещу Гоцето да излезем така:
Блажевич / Старокин-Димов-Перез-Попадийн / Вутов-Гаджев / Иванов-Туре / Генков-Макриев
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 17 сеп 2013 14:17

БРУ е Бог 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 17 сеп 2013 14:25

blue avalanche написа:Родригес трябва да "поседне" на скамейчицата!!!
И като говорим за флангови играчи какво стана с Цв.Тонев,който в Пловдив се водеше за талант?И него ли загробихме?
А с Пл.Тонев Илиев???

Цецо за последно беше преотстъпен във Враца и на мача с Монтана му счупиха крака на две места не зная колко време ще се лекува иначе за мен беше добра опция за крилото :(

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 сеп 2013 14:25

shotgun blues написа:БРУ е Бог 8-)

Ако посредствеността си има бог, това е точно Бру.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 сеп 2013 14:40

rhaegar написа:
shotgun blues написа:БРУ е Бог 8-)

Ако посредствеността си има бог, това е точно Бру.

Що махна мадамите от подписа?Сложи си Омбучаева!!!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 17 сеп 2013 14:44

Месията преди година дойде ,но си замина,но все пак по-добре късно отколкото никога 8-)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hESBXvyAPEY[/youtube]
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 17 сеп 2013 15:33

Добре бе хора.Ревем че Батков няма пари а строи стадион.А тези пари от къде да ги вземе.От ЗАЛОЗИ НА ТОТО НО В АЗИЯ.Сега разбрахте ли защо отбора е зле.И после играчите мрънкат и се чудят горките какво да обесняват и защо играят толкова слабо.Ами защото така им е казано да играят.Не вижда те ли Сиракив колко е спокоен защото знае истината.И той вече се чуди как да замазва на Батков игрите.Ако ЛЕВСКИ беше наистина толкова слаб самия Сираков щеше да ги изкърти тези мърди от бой.Затова не се косете.ИСТИНСТА Е СЪВСЕМ ДРУГА ОТ ТОВА ЧЕ ЛЕВСКИ Е БИЛ СЛАБ.ДОКАТО НЕ СЕ ПОСТРОЙ СЕКТОР А ЛЕВСКИ ЩЕ Е ВСЕ НА ТОВА НИВО.ЗАТОВА СЕ ИСКА ТЪРПЕНИЕ.ИСТИНАТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ НЯКОЙ ДЕН.ДВЕ ДИНИ ПОД ЕДНА МИШНИЧА ТРУДНО СЕ НОСЯТ.А Сираков засега крепи двете дини без да ги изпуска но е много трудно.ТЪРПЕНИЕ ХОРА ТЪРПЕНИЕ МУ Е МАЙКАТА.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 сеп 2013 15:41

Kris_men2000 написа:Добре бе хора.Ревем че Батков няма пари а строи стадион.А тези пари от къде да ги вземе.От ЗАЛОЗИ НА ТОТО НО В АЗИЯ.Сега разбрахте ли защо отбора е зле.И после играчите мрънкат и се чудят горките какво да обесняват и защо играят толкова слабо.Ами защото така им е казано да играят.Не вижда те ли Сиракив колко е спокоен защото знае истината.И той вече се чуди как да замазва на Батков игрите.Ако ЛЕВСКИ беше наистина толкова слаб самия Сираков щеше да ги изкърти тези мърди от бой.Затова не се косете.ИСТИНСТА Е СЪВСЕМ ДРУГА ОТ ТОВА ЧЕ ЛЕВСКИ Е БИЛ СЛАБ.ДОКАТО НЕ СЕ ПОСТРОЙ СЕКТОР А ЛЕВСКИ ЩЕ Е ВСЕ НА ТОВА НИВО.ЗАТОВА СЕ ИСКА ТЪРПЕНИЕ.ИСТИНАТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ НЯКОЙ ДЕН.ДВЕ ДИНИ ПОД ЕДНА МИШНИЧА ТРУДНО СЕ НОСЯТ.А Сираков засега крепи двете дини без да ги изпуска но е много трудно.ТЪРПЕНИЕ ХОРА ТЪРПЕНИЕ МУ Е МАЙКАТА.

След сектор А следва В, после Б и Г и вие ще сте все на това ниво, защото е важен стадионът?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 сеп 2013 15:47

Kris_men2000 написа:Добре бе хора.Ревем че Батков няма пари а строи стадион.А тези пари от къде да ги вземе.От ЗАЛОЗИ НА ТОТО НО В АЗИЯ.Сега разбрахте ли защо отбора е зле.И после играчите мрънкат и се чудят горките какво да обесняват и защо играят толкова слабо.Ами защото така им е казано да играят.Не вижда те ли Сиракив колко е спокоен защото знае истината.И той вече се чуди как да замазва на Батков игрите.Ако ЛЕВСКИ беше наистина толкова слаб самия Сираков щеше да ги изкърти тези мърди от бой.Затова не се косете.ИСТИНСТА Е СЪВСЕМ ДРУГА ОТ ТОВА ЧЕ ЛЕВСКИ Е БИЛ СЛАБ.ДОКАТО НЕ СЕ ПОСТРОЙ СЕКТОР А ЛЕВСКИ ЩЕ Е ВСЕ НА ТОВА НИВО.ЗАТОВА СЕ ИСКА ТЪРПЕНИЕ.ИСТИНАТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ НЯКОЙ ДЕН.ДВЕ ДИНИ ПОД ЕДНА МИШНИЧА ТРУДНО СЕ НОСЯТ.А Сираков засега крепи двете дини без да ги изпуска но е много трудно.ТЪРПЕНИЕ ХОРА ТЪРПЕНИЕ МУ Е МАЙКАТА.

Майко мила :shock: . Блажени са вярващите ... :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 сеп 2013 18:42

Собственикът на Левски - Тодор Батков сподели, че ангажиментите към клуба му тежат много, а на всичкото отгоре му носят и само негативни емоции. Той говори и за очакванията си преди сблъсъка с Черноморец в събота.

"Мачовете в Бургас никак не са леки. Сигурно няма да дойда, защото колкото пъти дойда, винаги губим. Явно съм карък. Освен това има вариант въобще да не съм в България, тъй като ми предстои пътуване до Москва. Това пътуване не е свързано с футбола, не забравяйте, че се препитавам като адвокат. Храня голям колектив, спонсорирам футбола, правя разни проекти. Футболът отнема едва 30% от времето ми. Лошото е, че ми тежи на 100% и напоследък, за жалост емоциите са по-скоро негативни. Това е лошото”, заяви благодетелят на сините за burgas.topnovini.bg.

„Трябва да тръгнем нагоре. Левски ще го има! Дали ще бъдат тези треньори, дали ще бъдат тези футболисти, дали ще бъдат тези многобройни директори, дали ще бъда аз като президент и мажоритарен собственик – не е толкова важно. Какво тук значат някакви си личности… Левски го е имало, има го и ще го има. От тях зависи. Те трябва да се стегнат, да се вземат в ръце и да решат. Иначе просто ще сменяме караула и продължаваме. Без милост и без компромиси за никого”, продължи адвокатът.

„Не съм казал нищо за треньорска смяна, само призовах да си седнат на задниците и да започнат да работят. Всички условия са им създадени. Заплати – и то колосални заплати. Сега публикуваха заплатите на ЦСКА – нашите заплати са в пъти по-големи. Имат условия – един лагер, втори лагер, трети лагер… тинтири-минтири, иде ми-дойде ми… па прегледи, консултации, операции, медикаменти, ядене – хайде стига!”, отсече шефът на 100-годишния софийски клуб.

Босът на „сините” каза още, че харесва и уважава Димитър Димитров, но след трите поредни отказа, които е получил от него, не възнамерява повече да го кани начело на Левски.

„Едва ли повече ще говоря с Херо и ще го каня за треньор на Левски – той вече три пъти ми отказва. На мен лично. Все пак приятели сме, уважавам го. По мое време, като вицепрезидент, той изведе Левски до дубъл… какво да говорим повече? Аз съм убеден, че той обича Левски, но има си човекът съображения – семейни, лични”, обясни юристът.

„В момента Херо е треньор на Черноморец – един симпатичен отбор, който без него не знам, как ще го има и доколко ще го има. Първо той прави от нищо нещо и дефакто с това е известен Херо. Второ той е много обичан в Бургас – не само от цялата ни спортна общественост”, добави босът на сините.

„Аз имам треньор, който не е лош, работи добре. Не искам да му давам съвети – най-малко чрез медиите – какво да промени. Може би трябва по-голяма строгост. Това мога да му кажа и не се страхувам да го кажа. Просто желязна дисциплина! С огън и меч трябва да наложи желязна дисциплина в Левски. Това е разковничето. Засега не предвиждам кой знае какви промени в Левски. Ще взимаме още някакъв футболист, чакаме отговор. Не е Божинов, друг е”, завърши Тодор Батков.

Върни се в “Левски”