Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Стойчо Младенов изгони Абушев от ЦСКА

Мнениеот 1982 » 16 сеп 2013 22:18

Кировец написа:Всеки ден ще е така до победата!

Така е, ДА ЖИВЕЕ ПОБЕДАТА, нашата вярност е нашата чест, Зиг Хайл, Зиг Хайл.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Redvolution
Контакти:

Re: Анкета: За и против Стойчо Младенов

Мнениеот Redvolution » 17 сеп 2013 02:16

Вече от няколко места чувам, че до броени дни Стойчо Младенов ще бъде заменен от Ивайло Петев. По принцип смяната трябвало да се осъществи при следваща издънка на Младенов, но пристигането на Лоурънс Дейвис, който бил бесен от неубедителна игра на отбора, вероятно щяло да ускори треньорската рокада. Самият Петев пък неотдавна призна, че от малък е цесекар ( http://www.sportline.bg/news/119004/tse ... -na-levski ) и се очаквало да бъде добре приет от феновете. Не знам защо още никоя медия не е отразила тези слухове.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 17 сеп 2013 12:23

Redvolution написа:Вече от няколко места чувам, че до броени дни Стойчо Младенов ще бъде заменен от Ивайло Петев. По принцип смяната трябвало да се осъществи при следваща издънка на Младенов, но пристигането на Лоурънс Дейвис, който бил бесен от неубедителна игра на отбора, вероятно щяло да ускори треньорската рокада. Самият Петев пък неотдавна призна, че от малък е цесекар ( http://www.sportline.bg/news/119004/tse ... -na-levski ) и се очаквало да бъде добре приет от феновете. Не знам защо още никоя медия не е отразила тези слухове.

А дано, ама надали! Да си призная, сега за първи път чувам, че Петев бил цесекар.. Няма лошо, ама и неговите качества като треньор си остават спорни - какво имам предвид - какъв е смисъла да смениш треньор, грешащ тактиката и състава за даден мач с друг такъв?! Единствената разлика между Стойчо и Петев е, че единия залага на дефанзивен, а другия на офанзивен футбол, но и двамата имат много трески за делане по отношение на тактическата подготовка за даден мач,както и самото му ръководене..
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 17 сеп 2013 13:03

Стойчо няма да бъде заменен преди края на полусезона, и това би се случило само при определени обстоятелства, които в интерес на истината засега не са в негова полза.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Re: Стойчо Младенов изгони Абушев от ЦСКА

Мнениеот Saint Etienne » 17 сеп 2013 14:27

Red thunderstorm написа:
ShooterMan написа:Рангел май е под 30 години....следователно не става за пенсионерите :mrgreen:

Това пък значи, че още по-малко става за старчески дом "Тича"! :lol: :lol: :lol:
Viktor4o_Rs написа:...нормално е Тройчо да го изгони ;) Този човек заедно с Лупи ще ви довършат, да знаете ... Да идва Абушев в Славия, при нас ще получи шанс за изява и ще покаже какво може.

Ще покаже и...среден пръст на "професор" Букарев! Халал да ви е такъв самозванец! Явно в него виждаш себе си! ;)

Като вземете да пишете без да сте запознати с футболистите на даден отбор,сте много смешни :mrgreen: .Старческия дом на Тича :lol:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 17 сеп 2013 14:28

Batkoto написа:Стойчо има шампионски дух и ще гони титлата до дупка, няма време за обиграване на младоци в този момент. Като изчистим детайлите и ни тръгне играта, ще почне да пуска и тях ;)

Ако има място-Мамади запълва терена.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Стойчо Младенов: Нападнаха мен и синът ми

Мнениеот Red Warrior » 17 сеп 2013 19:49

Преди малко по Канал 3, Стойчо Младенов каза, че някакъв с качулка пред стадиона е нападнал него и синът му преди мача. Също така сподели, че преди време са се опитвали да влизат на тренировка и да се саморазправят. Според него това са хора, "които не са се премирили, че са загубили", и че "са от обкръжението на предишното ръководство".

Докога платените от боклуците анималистични дроги ще тровят обстановката в ЦСКА?! В тази държава няма ли органи на реда?! Призовавам ръководството да осигури сигурността на футболистите и екипа на Стойчо Младенов. По-добре да се дава за охрана пет хиляди лева, отколкото дрогите да изкарват нарочно глоби на клуба за същата сума. Призовавам всички фенове на ЦСКА да изритаме боклуците от Анималс от "Армията", Цимбици, Георги Павловци и секва друга свалоч, да бъдат персона нон грата на Светите земи в "Борисовата градина".
Последна промяна от Red Warrior на 17 сеп 2013 19:53, променено общо 3 пъти.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

urkoto

Re: Стойчо Младенов: Нападнаха мен и синът ми

Мнениеот urkoto » 17 сеп 2013 19:51

Ами нали ви е любимец? Нали имате нацепени фитнесджии у агитката? Ясно е, че шапкарите нищо не правят по въпроса - то на тях държавата за това им плаща, да не правят нищо.

Ами вземете се организирайте вие и си защитете и отбора и треньора. Нали ви е идол. И не е като да не се знае сред вас поименно кои са въпросните субекти, но май нещо ви стискат шапките...
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 17 сеп 2013 19:52

urkoto написа:Ами нали ви е любимец? Нали имате нацепени фитнесджии у агитката? Ясно е, че шапкарите нищо не правят по въпроса - то на тях държавата за това им плаща, да не правят нищо.

Ами вземете се организирайте вие и си защитете и отбора и треньора. Нали ви е идол. И не е като да не се знае сред вас поименно кои са въпросните субекти, но май нещо ви стискат шапките...

Зад въпросните субекти седят бая хора, много трудно ще стане това.

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 17 сеп 2013 19:55

Боклуците от Анималс? Ти нали уж си от по-старите фенове, не е като да няма истниски фенове от тях, даже почти всички от старите поколения които са сериозни са в Анималс.
Изображение

Върни се в “ЦСКА”