Суонзи Сити - Ливърпул (16.09.13 г. ,, 22:00 ч.) 2-2 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Суонзи Сити - Ливърпул (16.09.13 г. ,, 22:00 ч.)

Мнениеот Liverpool_EC » 17 сеп 2013 00:43

Дааааа не може всеки мач да чакаме на Стъридж и Миньоле да носят 3те точки.Какво става второто полувреме,че толкова пътя не видим? Твърде голям контраст вече 5ти мач подред и прочутата умора вече нещо не е актуална...както и да е важна е точката с/у един мнг грамотен обор,доброто начало за Моузес и Сако и...невероятно постоянния Миньоле-този каквото можеше да се спаси,го спасява-еб@х ти пича!!!Ама трябва да се замислим в предни позиции,мнг егоистични отигравания,вместо да решим мача с един два навремени паса...Глен Джонсън определено липсваше с включванията по фланга...Аспас 2 пореден мач със 100 загубени топки...Дано Котиньо не е извадил ключица,че ще изгори до Нова година.
П.П. Джонджо Шелви завинаги един от нас :lol:

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 17 сеп 2013 08:08

Добър мач като цяло, в който не загубихме и сме отново на върха в класирането.

За съжаление, при по-задълбочен анализ от моя страна, трябва да отбележа контраста в представянето на Ливърпул през двате полувремена. Вярно е, че бяхме гости и че може би умората си е казала думата (защото първото полувреме момчетата наистина се раздадоха), но все пак не може през първото полувреме да играем като "потенциален шампион", а второто дa покажем по-малко опасности и идеи, отколкото и в най-слабите ни мачове от предния сезон. За мен поне е необяснимо.

Най-важното, че с всеки изминал мач, отборът е все по-балансиран, изглежда по-сигурен и стои добре на терена. Ако и при завръщането на Суарес, този баланс се запази, мисля че направим ще направим (продължим) тази серия от добри представяния.

Come on MERSEYSIDE REDS!!!
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 17 сеп 2013 08:11

Нищо фатално не е станало, Суонзи са много добър отбор и на "Либърти" много конкуренти ще губят точки. Проблемът обаче наистина е в нагласата и играта ни през второто полувреме - в четвърти пореден мач сме коренно различен отбор през него, все още нямаме и отбелязан гол.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 17 сеп 2013 09:38

Според мен ни липсваше настоятелност през второто полувреме. Сигурен съм, че със Суарез в състева това поведение на отбора ще се промени и останалите играчи ще се повлияят от неговата непримиримост.
Изключително съм доволен от дебюта на Сако и Моузес. Състава ни показва широчина и най-важното - КАЧЕСТВО, при липсата на 4-5 футболисти, които при нормални обстоятелства ще са титуляри. Вече наистина се чувствам по-спокоен когато ни предстои мач, даже с нетърпение чакам следващия, защото предвкусвам победата:).
Hala Madrid

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 17 сеп 2013 09:40

Брендо е провел лятната подготовка, така че да сме физически най-издръжливи през декември/януари, когато е най-сгъстен цикъла от мачове. Така си мисля, може и да не съм прав. 8-)
Изображение

Потребителски аватар
Laury
Контакти:

Мнениеот Laury » 17 сеп 2013 09:45

suareshampion написа:
Два гола през центъра на защитата .Ей не го махнахме тоя Шкъртел ейййй .

Какво ти е виновен Шкъртел незнам , може би че спаси сигурен гол ? При първия гол Сако го минаха като малка гара , при втория Сако го няма в зоната си Шкъртел отива да го покрива и Уиздъм изпуска Мичу!! Както и да е , нищо фатално не е станало снощи все още сме първи , ако някой в началото на сезона ни беше казал че след 4 мача ще сме с 10 точки , мисля че всички щяхме да сме повече от доволни

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 17 сеп 2013 09:47

Момчета сезона е дълъг нормално е още да не сме в пълна кондиция ...а някой ако мечтае за титла на Англия това няма как да стане първо трябва да се класираме в първите 4 пък след 1-2 сезона може да погледнем и към титлата ;)І

make76
Контакти:

Мнениеот make76 » 17 сеп 2013 09:59

Тука по нагоре в коментарите прочетох мани го тоя Щкъртел,тоя Щкъртел може и да е првил грешки ама тоя мач беше най добрия в защитата,Сако също нш се справи зле слаби бяха Лукас и Джерард от там дойдоха тия пробиви от центъра.Този мач крайните ни бранители бяха слабички в атака а Уиздъм и в защита но там вина има и Роджърс защото трябваше да го смени на полувремето

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 17 сеп 2013 10:34

make76 написа:Тука по нагоре в коментарите прочетох мани го тоя Щкъртел,тоя Щкъртел може и да е првил грешки ама тоя мач беше най добрия в защитата,Сако също нш се справи зле слаби бяха Лукас и Джерард от там дойдоха тия пробиви от центъра.Този мач крайните ни бранители бяха слабички в атака а Уиздъм и в защита но там вина има и Роджърс защото трябваше да го смени на полувремето

Шкъртел си игра на ниво,а и предотврати сигурен гол.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 17 сеп 2013 11:03

Laury написа:
suareshampion написа:
Два гола през центъра на защитата .Ей не го махнахме тоя Шкъртел ейййй .

Какво ти е виновен Шкъртел незнам , може би че спаси сигурен гол ? При първия гол Сако го минаха като малка гара , при втория Сако го няма в зоната си Шкъртел отива да го покрива и Уиздъм изпуска Мичу!! Както и да е , нищо фатално не е станало снощи все още сме първи , ако някой в началото на сезона ни беше казал че след 4 мача ще сме с 10 точки , мисля че всички щяхме да сме повече от доволни

Абе спасил гол .Ще спасява ми ,ква му е работата . Факт е ,че и двата гола станаха през центъра на защитата . И той и Сако са основните виновници !!!
Още като видях състава и се уплаших .
Никакъв синхрон между двамата ..Шкъртел стои много далеч от човека си и освен това не се подсигуряват както трябва . Виж Туре ,колко близо стои до хората и ги бие за всяка първа топка .Това не им дава възможност да овладеят и да си правят каквото си искат .
Ако Шкъртел беше бил Шелви при втория гол ,нямаше да вкарат. Той ми стои на 3 метра от него и ония спокойно си я насочи с глава към Мичу . Уисдъм пък си го пусна най спокойно да ни вкара. Смях. Аз ако съм ..Уисдъм няма да помирише терен повече !!! Това е престъпление .Не може да му застанеш от външната страна бе малкия ???
При първия гол същата работа. Шелви влиза през центъра ?!!.. минава единия като спрял влак а другия му ляга ..кво ми лягаше бе въшльо ..да пусне крака само ...кел файда ,че парира първия му удар ,като втория удар е във вратата ?
След това пак имаше положения ,които Шкъртел стои далече от Бони и добре ,че Бони не му беше ден и не можеше да я уцели както трябва ,иначе щеше да има още голове ,през центъра на защитата ,заради централните защитници .

Ако си бяхме с Агер и Туре ...взимахме мача на 100 % .
Последна промяна от suareshampion на 17 сеп 2013 13:49, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”