Eminem написа:Този егоистичен тъпанар Гейри Родригез веднага да бъде изваден от състава!
А кой да играе? Илиян Йорданов ли? Не, мерси!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Eminem написа:Този егоистичен тъпанар Гейри Родригез веднага да бъде изваден от състава!
Sardukar написа:най-потресващи бяха центриранията..... от 20 имаха едно дето ставаше и то стана след повече от час игра...... Ако бях треньор един ден от седмицата само щяха да центрират!
Levski4Ever написа:Eminem написа:Този егоистичен тъпанар Гейри Родригез веднага да бъде изваден от състава!
А кой да играе? Илиян Йорданов ли? Не, мерси!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Eminem написа:Ако трябва той, може и някой друг. На родригез трябва да се покаже, че футболът е колективен спорт и трябва да подава от време на време. Какво искаш, да го оставят да си прави каквото си иска ли ? Като беше в игра, какво толкова направи срещу Лудогорец ? Този не само, че проваля добри голови ситуации, но с този егоизъм може още повече да развали атмосферата в съблекалнята. Не знам как го търпят, аз досега да му бях забил един юмрук.
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
helemong написа:Кевин Бру е качествен халф на който трябва да бъде даден шанс.Момчето се раздава всеки мач.Вчера проблема явно беше неравност на терена и той се подхлъзна.Къде беше звездата Перес да го подсигурява.Везалов или Димов поне щяха да влязат здраво на този Мисиджан и да му избият топката.
Родригес се взе за незаменим. Вече се вижда липсата на Лопес и Рамос.Без алтернатива Гари си прави каквото си иска.Наско изби рибата вчера с тези стрелби напосоки.Приоритет бил сектора,ами тогава да извика Майкъла за съветник как се държи лопата.
Потребители, разглеждащи този форум: THE G.A.M.E и 26 госта