На мен друго, което ми направи впечатление, беше това, че когато атакуваме в наказателното поле стои само Генков. Ако атаката е отляво, Гари се опитва там да лъже и симулира, естествено без успех, но е на левия фланг, в наказателното поле е Генков, зад него е Траоре, а чак извън накаказателното поле е Вутов и Гаджев, които чакат, ама и аз не знам какво чакат. Та мисълта ми е, че няма как да вкараме след центриране, просто защото там има 2 централни защитници, левия им бек + 2 дефанзивни халфа. Един срещу четирима... Как Генков да спечели въздушен двубой с Барт, да оправи удар и то да е опасен? Ако не първия, то втория идва на помощ и дотам ни е атаката. Не знам , може и аз да не разбирам, но трябва по-смело да атакуваме и в наказателното поле да има поне 3 човека.
Сега имаме Генков и Макриев, които играят добре с глава и свалят добре топката. Ако нашите можеха да центрират и играехме с 2 нападатели, все си мисля, че щеше да има резултат. Така при Генков няма да са 2 защитници, а един, Макриев има и физика, за да се пребори и да сваля топките, а и да привлича вниманието на един защитник.
Идва мач с Пирин, в който ми се иска да излезем с Генков и Макриев, но едва ли ще стане. Но е сигурно, че ще се мъчим.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
На мястото на Велев , аз лично, искам да играе Борката Цонев. И без това останалите в средата нищо не правят, да се даде шанс на момчето.
Явно само аз не съм добре щом за мен Бру ни е най-добрият халф.А относно гола къде бяха другите за да го подсигурят,влизат му 2 играчи.Основните проблеми са че нашите не се движат без топка и че нямат добра физическа подготовка.
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата
- blue avalanche
- Контакти:
Бру е много зле!!!Засега...Поредният играч,който си мисли,че в Б-я може да играе на ходом!
От тази страна,дето идва и за тия пари,дето ги взима той сам трябва да ги бие тез Л-ц,бре!!!Дяков не е играл в Лига 1,ама е 2 пъти по-добър от него!Центровките му изобщо няма да ги коментирам!!!Ако ще го пускат само за едното центриране,Ил.Йорданов е в пъти по-добър от него!
ПП.В сравнение с Бру,Сержиньо Грийн е направо Иниеста!!!
От тази страна,дето идва и за тия пари,дето ги взима той сам трябва да ги бие тез Л-ц,бре!!!Дяков не е играл в Лига 1,ама е 2 пъти по-добър от него!Центровките му изобщо няма да ги коментирам!!!Ако ще го пускат само за едното центриране,Ил.Йорданов е в пъти по-добър от него!
ПП.В сравнение с Бру,Сержиньо Грийн е направо Иниеста!!!
Не съм съгласен с теб но всеки си има право на коментар
Йорданов не бих го взел и топките да подава на играчите.И за Дяков също не съм съгласен,въпреки че има малко израстване в сравнение с миналата година.Същият като Гаджев е,само дето съдиите ги е страх да им вдигат червени картони.

Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата
работата става много зле,оставаме само с двама дефанзивни Бру ,Гаджев и те са едни дефанзивни-мале ,.
По-горе някой спомена Борката Цонев-не знам.
Аз определено не виждам визия в този Левски всичко е адски зле.
По-горе някой спомена Борката Цонев-не знам.
Аз определено не виждам визия в този Левски всичко е адски зле.
LEVSKI_FOREVER
Ей забрави че нашите са спецове по преквалификаците.Имаме Д.Димов за дефанзивен,а за заместници и Старокин става а като нищо Милиев и него да преквалифицират 

- blue avalanche
- Контакти:
В мач за Купата с Пирин ГД НЕ НИ ТРЯБВАТ 100 дефанзивни полузащитника!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JYwLm-1QDHM[/youtube]
Този егоистичен тъпанар Гейри Родригез веднага да бъде изваден от състава!