Общ стадион със Славия?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Общ стадион със Славия?

Мнениеот 1982 » 16 сеп 2013 22:25

Viktor4o_Rs написа:
1982 написа:Да, немците ще им построят стадион на Славия и всяка година ще им плащат дори, за да го ползват, дори и името му е измислено вече - Треблинка Арена.

Явно само ти не си разбрал, че фирмата не иска само да строи стадиона, а и да вземе земята около него, която е наша собственост, за да построят и други неща като паркинги, ресторантчета, молче, каквото си преценят :lol: :lol: ЦСКА няма нито земя, нито стадионът ви е ваша собственост, нито някой ще даде да се строят молове и паркинги насред Борисовата градина. В Овча Купел има и минерална вода, което за тях очевидно е също важно. Ако ви дават пари и с тях си обновите стадиона, вместо да ги давате за некадърни чужденци, няма и да сте изоставили Армията, защото ще си спазвате изискванията по концесията.

Ваша е друг път ..... земята си е на Маджо, навремето си я прилапа цялата, вие сте просто една несъществена брънка.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 16 сеп 2013 22:25

Явно само ти не си разбрал, че фирмата не иска само да строи стадиона, а и да вземе земята около него, която е наша собственост, за да построят и други неща като паркинги, ресторантчета, молче, каквото си преценят :lol: :lol: ЦСКА няма нито земя, нито стадионът ви е ваша собственост, нито някой ще даде да се строят молове и паркинги насред Борисовата градина. В Овча Купел има и минерална вода, което за тях очевидно е също важно. Ако ви дават пари и с тях си обновите стадиона, вместо да ги давате за некадърни чужденци, няма и да сте изоставили Армията, защото ще си спазвате изискванията по концесията.

Хубаво,ако новият стадион се казва ЦСКА С Арена и след ,като изтече концесията,"червеният" клуб притежава 51% от новия стадион,а съм съгласен!

ПП Иначе,не ми е ясно ,защо толкова напирате и ние да участваме(всъщност,ако предлагате всичко това,което си написал по-горе,защо само вие не участвате в този договор,а ви трябва и друг!?). :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 16 сеп 2013 22:27

tirion написа:Леко извън темата-а стадион Васил Левски не може ли да се бутне и на негово място да се построи един читав стадион?

Основна пречка се казва място за паркинг, а той е едно от основните изисквания, по бегли спомени, стадион с капацитет около 50 000 се изискват 6 000 паркоместта.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 16 сеп 2013 22:31

Включват ви заради по-голямата фенска маса и заради това, че сте най-успешният български отбор предполагам. Иначе честно казано, ако ме питате мен, аз също не вярвам много тези неща да се случат, но ще видим. IMG са много сериозна фирма, но на прекалено сладки обещания никога не бива да се вярва, иначе ако е така както звучи, всички сме на плюс - вие си обновявате базите и Армията, ние ще имаме нов и модерен стадион, остава въпросът дали те ще си избият парите, но пак казвам - приходите ще са от мачове на националите и тези в европейските клубни турнири, от концерти, от наеми за паркинги, от един евентуален мол и т.н., а не от посещаемостта в А група. ;) Нищо чудно все пак да е партенка, ще видим.
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 16 сеп 2013 22:33

CSKA 78 написа:

Хубаво,ако новият стадион се казва ЦСКА С Арена и след ,като изтече концесията,"червеният" клуб притежава 51% от новия стадион,а съм съгласен!

ПП Иначе,не ми е ясно ,защо толкова напирате и ние да участваме(всъщност,ако предлагате всичко това,което си написал по-горе,защо само вие не участвате в този договор,а ви трябва и друг!?). :mrgreen:

Не съм Венци Свинята, за да отговоря на въпроса ти. Зависи какво искат американците (IMG е американска фирма), а не какво вие или Венци, предполагам искат 2 софийски отбора. Левски не става, строят си техен стадион, Овча Купел е мястото, значи вие сте следващият логичен избор. Не знам ако откажете, дали ще се навият другият да е Локо (Сф), може само да гадаем. Стадионът надали ще се казва с името на който и да е от двата отбора, още по-малко пък вие ще имате някаква собственост върху него, стига мечти :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Rosko63

Мнениеот Rosko63 » 16 сеп 2013 22:36

ТОМОВ ВНИМАВАЙ ЧЕ БЕСИЛКАТА Е ГОТОВА ,МАЧОВЕ САМО НА АРМИЯТА И НИКАКВИ ДРУГИ УСЛОВИЯ,А ЕВРЕИТЕ АКО ИСКАТ И В ИЗРАЕЛ ДА ХОДЯТ С ТИЯ ДВА ФАЙТОНА ПУБЛИКА :evil:

Потребителски аватар
Rosko63

Мнениеот Rosko63 » 16 сеп 2013 22:38

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров коментира част от нещата, които се случват в клуба, в това число ситуацията със стадиона, който немската компания ISF (клон на американците IMG) иска да строи в Овча Купел.

"Венци Стефанов е некомпетентен човек, който говори пълни глупости. За стадиона преговаряхме с немска компания, но отказахме предложението. Ние си гледаме нашите интереси. Славия щеше да запази съоръжението, като изтече концесията за ползване, а ЦСКА оставаше без нищо. Откажем ли се веднъж от "Армията", не ми се мисли какви ще са последствията", каза Тодоров. :)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 16 сеп 2013 22:39

Viktor4o_Rs написа:Включват ви заради по-голямата фенска маса и заради това, че сте най-успешният български отбор предполагам. Иначе честно казано, ако ме питате мен, аз също не вярвам много тези неща да се случат, но ще видим. IMG са много сериозна фирма, но на прекалено сладки обещания никога не бива да се вярва, иначе ако е така както звучи, всички сме на плюс - вие си обновявате базите и Армията, ние ще имаме нов и модерен стадион, остава въпросът дали те ще си избият парите, но пак казвам - приходите ще са от мачове на националите и тези в европейските клубни турнири, от концерти, от наеми за паркинги, от един евентуален мол и т.н., а не от посещаемостта в А група. ;) Нищо чудно все пак да е партенка, ще видим.

Има го като информация и официалния им сайт
http://www.ifs-sport.com/en/project-sta ... adion.html
представили са го като национален стадион, но с този капацитет няма да става за ЕВРО 2020
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Армейче

Мнениеот Армейче » 16 сеп 2013 22:39

Това е най-идеалното решение за ст.Българска Армия според мен.
http://www.sportal.bg/news.php?news=379841
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 16 сеп 2013 22:42

Rosko63 написа:Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров коментира част от нещата, които се случват в клуба, в това число ситуацията със стадиона, който немската компания ISF (клон на американците IMG) иска да строи в Овча Купел.

"Венци Стефанов е некомпетентен човек, който говори пълни глупости. За стадиона преговаряхме с немска компания, но отказахме предложението. Ние си гледаме нашите интереси. Славия щеше да запази съоръжението, като изтече концесията за ползване, а ЦСКА оставаше без нищо. Откажем ли се веднъж от "Армията", не ми се мисли какви ще са последствията", каза Тодоров. :)

Никой не се отказва от Армията . Мисля,че като стъпиш на един нов стадион с всички удобства и пълен с армейци, никога повече няма да искаш да се връщаш на развалината в Борисовата градина.

Върни се в “ЦСКА”