Червени_шампиони написа:Къде се намира стадиона на Айнтрахт Франкфурт според вас или във Германия са по изостанали от нас?
Намира се извън града, а Армията е в центъра.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Червени_шампиони написа:Къде се намира стадиона на Айнтрахт Франкфурт според вас или във Германия са по изостанали от нас?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
MAXIMUS написа:Момчета и момичета, Армията е една развалина ! Този стадион никога вече не може да вземе лиценз за европейски мачове. Хората ни дават нов стадион, да се почустваме и ние като бели хора. Дават ни пари да си ремонтираме Армията. Имат някакви изисквания , което е нормално. Отворете списък с изискванията на УЕФА за лицензирани стадиони и вижте на колко изисквания отговаря нашия стадион. Някой ще каже, че ще ги изпълним! Да ама пари нема ! Затова играй си мачовете на нов стадион и взимай парите да си оправиш твоя. Аз предпочитам като ходя на мач, да има къде да паркирам нормално, да хапна и пийна нещо от ресторанта, да отида в нормална тоалетна, да не ме вали или пече, района около стадиона да е оживен а не тъмна джунгла, да седна на здрава и чиста седалка и още и още. Все пак сме в 21 век в Европейския съюз да му е.а мамата ! Аз не съм мазохист. ЦСКА е най-великия и популярен клуб в България и с нов стадион само може да спечели повече фенове и уважение. Стига вече с този селски инат. ЦСКА заслужава най- доброто.
bobonikolov написа:Аз мисля, че ситуацията е следната:
Германците искат да строят стадион, но да е някъде, където няма да им правят спънки. Сигурен съм, че са оглеждали в началото "Българска армия", защото е в идеално място за строеж на стадион с търговски обекти в него, но за да се строи в Борисовата градина трябват много пари. Не е вярно, че не може да се строи там. Може стига отговорните институции да го позволят, като издадат съответните книжа. А за да го направят те трябва да им се бутне рушвет и то сериозен. А германците явно не искат така и за момента стадион "Славия" им се вижда най - добрия вариант. Истината е, че според мен Тодоров и компания трябва скоростно да възобновят преговорите с тази компания и ЦСКА да играе на новия стадион. Оправдания от типа, че след 25 години онзи стадион си оставал на Славия и ЦСКА оставал с празни ръце са изключително глупави. ЦСКА след още 18 години може да остане отново с празни ръце след изтичането на концесията за "Българска армия". Дори нещо повече - ЦСКА може да остане с празни ръце още следващата година, защото клубът видно за всички не си изпълнява концесионните задължения да реновира базата. Ако са истина твърденията на госпожата, че ще се дават 6 милиона на година за ЦСКА - та това е супер. Това си е бюджет на един отбор. С тези пари ЦСКА ще може да реновира "Българска армия" и Панчарево, където ще играят юношите.
1982 написа:Да, немците ще им построят стадион на Славия и всяка година ще им плащат дори, за да го ползват, дори и името му е измислено вече - Треблинка Арена.
Viktor4o_Rs написа:1982 написа:Да, немците ще им построят стадион на Славия и всяка година ще им плащат дори, за да го ползват, дори и името му е измислено вече - Треблинка Арена.
Явно само ти не си разбрал, че фирмата не иска само да строи стадиона, а и да вземе земята около него, която е наша собственост, за да построят и други неща като паркинги, ресторантчета, молче, каквото си преценят![]()
ЦСКА няма нито земя, нито стадионът ви е ваша собственост, нито някой ще даде да се строят молове и паркинги насред Борисовата градина. В Овча Купел има и минерална вода, което за тях очевидно е също важно. Ако ви дават пари и с тях си обновите стадиона, вместо да ги давате за некадърни чужденци, няма и да сте изоставили Армията, защото ще си спазвате изискванията по концесията.