Общ стадион със Славия?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Общ стадион със Славия?

Мнениеот BadBoy » 16 сеп 2013 22:08

Червени_шампиони написа:Къде се намира стадиона на Айнтрахт Франкфурт според вас или във Германия са по изостанали от нас?

Изображение

Намира се извън града, а Армията е в центъра.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 16 сеп 2013 22:09

Момчета и момичета, Армията е една развалина ! Този стадион никога вече не може да вземе лиценз за европейски мачове. Хората ни дават нов стадион, да се почустваме и ние като бели хора. Дават ни пари да си ремонтираме Армията. Имат някакви изисквания , което е нормално. Отворете списък с изискванията на УЕФА за лицензирани стадиони и вижте на колко изисквания отговаря нашия стадион. Някой ще каже, че ще ги изпълним! Да ама пари нема ! Затова играй си мачовете на нов стадион и взимай парите да си оправиш твоя. Аз предпочитам като ходя на мач, да има къде да паркирам нормално, да хапна и пийна нещо от ресторанта, да отида в нормална тоалетна, да не ме вали или пече, района около стадиона да е оживен и осветен, а не тъмна джунгла, да седна на здрава и чиста седалка и още и още. Все пак сме в 21 век в Европейския съюз да му е.а мамата ! Аз не съм мазохист. ЦСКА е най-великия и популярен клуб в България и с нов стадион само може да спечели повече фенове и уважение. Стига вече с този селски инат. ЦСКА заслужава най- доброто.
Последна промяна от MAXIMUS на 16 сеп 2013 22:12, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 сеп 2013 22:10

Да, немците ще им построят стадион на Славия и всяка година ще им плащат дори, за да го ползват, дори и името му е измислено вече - Треблинка Арена.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 16 сеп 2013 22:11

Един по-сериозен ремонт на Армията ни трябва, а не общ стадион със Славия, не трябва да напускаме Борисовата...
Изображение

100YANKANDEV
Контакти:

Мнениеот 100YANKANDEV » 16 сеп 2013 22:12

MAXIMUS написа:Момчета и момичета, Армията е една развалина ! Този стадион никога вече не може да вземе лиценз за европейски мачове. Хората ни дават нов стадион, да се почустваме и ние като бели хора. Дават ни пари да си ремонтираме Армията. Имат някакви изисквания , което е нормално. Отворете списък с изискванията на УЕФА за лицензирани стадиони и вижте на колко изисквания отговаря нашия стадион. Някой ще каже, че ще ги изпълним! Да ама пари нема ! Затова играй си мачовете на нов стадион и взимай парите да си оправиш твоя. Аз предпочитам като ходя на мач, да има къде да паркирам нормално, да хапна и пийна нещо от ресторанта, да отида в нормална тоалетна, да не ме вали или пече, района около стадиона да е оживен а не тъмна джунгла, да седна на здрава и чиста седалка и още и още. Все пак сме в 21 век в Европейския съюз да му е.а мамата ! Аз не съм мазохист. ЦСКА е най-великия и популярен клуб в България и с нов стадион само може да спечели повече фенове и уважение. Стига вече с този селски инат. ЦСКА заслужава най- доброто.

+1000

100YANKANDEV
Контакти:

Мнениеот 100YANKANDEV » 16 сеп 2013 22:14

bobonikolov написа:Аз мисля, че ситуацията е следната:
Германците искат да строят стадион, но да е някъде, където няма да им правят спънки. Сигурен съм, че са оглеждали в началото "Българска армия", защото е в идеално място за строеж на стадион с търговски обекти в него, но за да се строи в Борисовата градина трябват много пари. Не е вярно, че не може да се строи там. Може стига отговорните институции да го позволят, като издадат съответните книжа. А за да го направят те трябва да им се бутне рушвет и то сериозен. А германците явно не искат така и за момента стадион "Славия" им се вижда най - добрия вариант. Истината е, че според мен Тодоров и компания трябва скоростно да възобновят преговорите с тази компания и ЦСКА да играе на новия стадион. Оправдания от типа, че след 25 години онзи стадион си оставал на Славия и ЦСКА оставал с празни ръце са изключително глупави. ЦСКА след още 18 години може да остане отново с празни ръце след изтичането на концесията за "Българска армия". Дори нещо повече - ЦСКА може да остане с празни ръце още следващата година, защото клубът видно за всички не си изпълнява концесионните задължения да реновира базата. Ако са истина твърденията на госпожата, че ще се дават 6 милиона на година за ЦСКА - та това е супер. Това си е бюджет на един отбор. С тези пари ЦСКА ще може да реновира "Българска армия" и Панчарево, където ще играят юношите.

Да, така е!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 16 сеп 2013 22:14

Пичове,извинявам се че ви се намесвам в темата,като трето незаинтересувано лице,но като човек на години,видял и две и двеста и фен на Черно море ще взема отношение.Ще започна малко по отдалече.Началото на демокрацията.Времето когато дойдоха на власт "истинските демократи",тези от ДС.След това вече нищо не беше същото.Повечето навярно помнят че футболните отбори в БГ бяха разделени на принципи-военни,милиция,жепейци.Какво следва от това?Ами обърнете внимание колко от т.н. "армейски" отбори оцеляха.Колко от оцелелите не минаха през деветият кръг на ада?И на каква база?Ще говоря основно за моят любим Черно море вн.Никога не съм бил щастлив от факта че трябваше да играем за ЦСКА,но времената бяха такива.Или с тях,или с МВР.Когато се смени режимът,новите демократи направиха всичко възможно да разкарат от пътя си всички армейски отбори и може да се каже че почти успяха.Морето беше на прага на разпадане.Имахме най смешните президенти на света.Ботев и те също като нас.Сливен и те.За ЦСКА какво да говорим,всички в този форум са наясно.Идеята да се включа е следната.Не приемайте данайски дарове момчета.Не ви чака нищо добро.Има някои от вас които по една или друга причина са се "светнали" за какво иде реч,но останалите са леко заслепени от шума на парите.Искам да разберете,че докато не унищожат и спомена за вас,няма да мирясат господата от ДС.ГА колкото и да ми е неприятен,напипва истината.Взеха ви школата,сега ще ви вземат и стадиона.Не ме питайте как,не зная.Не съм бил никога мошеник,камо ли от тяхната класа.Вече са ви измислили,така да знаете.Като слушам за какви пари става въпрос и ми стана ясно,че всичко е една голяма измама с цел прибиране на Армията от трети лица.Много хора се пробваха да направят нещо хубава в Борисовата и все удряха на камък,защото не са от "правилните" хора.Все си мисля че Титан бяха там именно заради тази далавера.Да ви докарат до просешка тояга и после да приемат точно тази идея с отворени обятия.И щеше да има щастливи хора с пари и нещастни фенове от народа както обикновено.Или както е казал един древен римски сенатор-народа да го духа.Надявам се че няма да ми се нахвърлите с обидни квалификации,опитвам се да ви покажа истината такава каквато я виждам аз.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 16 сеп 2013 22:18

1982 написа:Да, немците ще им построят стадион на Славия и всяка година ще им плащат дори, за да го ползват, дори и името му е измислено вече - Треблинка Арена.

Явно само ти не си разбрал, че фирмата не иска само да строи стадиона, а и да вземе земята около него, която е наша собственост, за да построят и други неща като паркинги, ресторантчета, молче, каквото си преценят :lol: :lol: ЦСКА няма нито земя, нито стадионът ви е ваша собственост, нито някой ще даде да се строят молове и паркинги насред Борисовата градина. В Овча Купел има и минерална вода, което за тях очевидно е също важно. Ако ви дават пари и с тях си обновите стадиона, вместо да ги давате за некадърни чужденци, няма и да сте изоставили Армията, защото ще си спазвате изискванията по концесията.
Изображение

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 16 сеп 2013 22:20

Леко извън темата-а стадион Васил Левски не може ли да се бутне и на негово място да се построи един читав стадион?
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 16 сеп 2013 22:21

Viktor4o_Rs написа:
1982 написа:Да, немците ще им построят стадион на Славия и всяка година ще им плащат дори, за да го ползват, дори и името му е измислено вече - Треблинка Арена.

Явно само ти не си разбрал, че фирмата не иска само да строи стадиона, а и да вземе земята около него, която е наша собственост, за да построят и други неща като паркинги, ресторантчета, молче, каквото си преценят :lol: :lol: ЦСКА няма нито земя, нито стадионът ви е ваша собственост, нито някой ще даде да се строят молове и паркинги насред Борисовата градина. В Овча Купел има и минерална вода, което за тях очевидно е също важно. Ако ви дават пари и с тях си обновите стадиона, вместо да ги давате за некадърни чужденци, няма и да сте изоставили Армията, защото ще си спазвате изискванията по концесията.

Е тогава защо ни включват и нас? Защото са добри и искат да играем на модерен стадион ли?
Изображение

Върни се в “ЦСКА”