Сега, като погледнах резултатите от Шампионска лига направо се уплаших на какво ниво е нашият футбол.
Отбори от Гърция, Украйна, Румъния, Русия, Унгария правят такива неща, които ние можем да сънуваме.
Другите и ние
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Другите и ние
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]
Re: Другите и ние
Така е,но трябва да отбележим и други неща.
1.Динамо Киев е голям отбор и не е такава изненада хикса с Интер.
2.Рубин също са много добри браво на тях.
3.Олимпиакос си бяха фаворити тука няма изненада.
4.Браво на Униреа,но имаха и късмет.
С изключение на Униреа,другите 3 отбора са извънземни сравнение с националния ни отбор даже.
1.Динамо Киев е голям отбор и не е такава изненада хикса с Интер.
2.Рубин също са много добри браво на тях.
3.Олимпиакос си бяха фаворити тука няма изненада.
4.Браво на Униреа,но имаха и късмет.
С изключение на Униреа,другите 3 отбора са извънземни сравнение с националния ни отбор даже.
-
- Контакти:
Така е и основната причина е, че в подготовката нашите футболни дейци от футболистите до президентите ползват максимата на Боривое Шурдилович от сръбския сериал "Горещ вятър": "Мало да радим, али много да зарадим". И като добавим качеството на терените и "традиционния роден стремеж" към новостите, както и многобройните, извънтеренни "игри", ужасът е основателен и пълен.
- Бижутера
- Контакти:
boglev написа:Отбори от Гърция, Украйна, Румъния, Русия, Унгария правят такива неща, които ние можем да сънуваме.
и по-лошо ше става...ще ни мачкат резервите на Лацио и Рома и тва е

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
За мен лично суперизненади бяха резултатите снощи.Браво на тези отбори които направиха един малък подвиг.
- metodito
- Контакти:
Аз като гледах Ливърпул - Лион и репортажите после от спектаклите ми стана много тъжно, 'щото се замислих къде сме ние. Много хора се смяха на Дебрецен. Въй-въй! Наистина спектакли. Но те си правят такива спектакли и вкъщи. Дебрецен играе мачове във вътрешното първенство с резултати 4-2 и 4-3. Румънците какво да ги обсъждам. А за отбори като Севиля и Динамо (Киев)... Тц, тц. За съжаление е точна темата - "другите" и ние. "Ние" играем някаква друга игра. Ами дано ЦСКА и "Левски" утре да ме накарат да мисля, че греша за нашия футбол.
- Бижутера
- Контакти:
ЕМИЛ написа:За мен лично суперизненади бяха резултатите снощи.Браво на тези отбори които направиха един малък подвиг.
аз мисля,че снощи изгря звездата на Гергели Рудолф...тоя е нечовек - контузен вкара ебати гола на Фиорентина, най-красивия тоя сезон

1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
boglev написа:Сега, като погледнах резултатите от Шампионска лига направо се уплаших на какво ниво е нашият футбол.
Отбори от Гърция, Украйна, Румъния, Русия, Унгария правят такива неща, които ние можем да сънуваме.
Пич, погледни резултатите ни в последните няколко години и се замисли изобщо трябва ли да се сравняваме в момента с други освен с андорците... След това погледни какви бази и школи имат нашите отбори и се замисли дали скоро ще можем да се сравняваме с други освен с андорците!

[offtopic]

- Cesc Fabregas
- Контакти:
Бижутера написа:ЕМИЛ написа:За мен лично суперизненади бяха резултатите снощи.Браво на тези отбори които направиха един малък подвиг.
аз мисля,че снощи изгря звездата на Гергели Рудолф...тоя е нечовек - контузен вкара ебати гола на Фиорентина, най-красивия тоя сезон
приличаше малко на гола на йовов срещу Марсилия според мен

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Пич, погледни резултатите ни в последните няколко години и се замисли изобщо трябва ли да се сравняваме в момента с други освен с андорците... След това погледни какви бази и школи имат нашите отбори и се замисли дали скоро ще можем да се сравняваме с други освен с андорците![/quote]
Точно това имам предвид, че май скоро и андорците ще ни минат.
Точно това имам предвид, че май скоро и андорците ще ни минат.
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]
Върни се в “Футбол - България”